Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Navigating the menus

  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic
SoftTouch
  • SoftTouch

    Lone Wolf

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2013
  • Lithuania

#1

Posted 29 March 2014 - 12:37 PM

Hey. What button do you press to navigate the menus, Y and X or old Y and N ? It's Y and X for me and it's really wierd.


Boris The Vodka
  • Boris The Vodka

    [Y]es

  • The Yardies
  • Joined: 03 Dec 2010
  • Russia

#2

Posted 29 March 2014 - 12:39 PM

Y and N. It depends on what keys are set to "Answer - yes" and "Answer - No". I guess you at some point have set the "Answer - No" one to X.


SoftTouch
  • SoftTouch

    Lone Wolf

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2013
  • Lithuania

#3

Posted 29 March 2014 - 12:48 PM

Thanks. I figured it out before you said it. Just had to delete the User files, but your seems to be easier. Thanks anyways.


KD himan
  • KD himan

    The Electro AfghaN™

  • BUSTED!
  • Joined: 06 Sep 2013
  • Vietnam

#4

Posted 29 March 2014 - 12:58 PM

You should know this, i was surprised that you didn't knew how to open Menu section.


SoftTouch
  • SoftTouch

    Lone Wolf

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2013
  • Lithuania

#5

Posted 29 March 2014 - 01:27 PM

You should know this, i was surprised that you didn't knew how to open Menu section.

Stop being a stupid retard. Read the post, and someone lock this.


KD himan
  • KD himan

    The Electro AfghaN™

  • BUSTED!
  • Joined: 06 Sep 2013
  • Vietnam

#6

Posted 29 March 2014 - 01:33 PM Edited by KD himan, 29 March 2014 - 01:33 PM.

 

You should know this, i was surprised that you didn't knew how to open Menu section.

Stop being a stupid retard. Read the post, and someone lock this. 

 

 

Is there something Stupid or Retarded related to me? and just had to delete the User files? what you mean?


SoftTouch
  • SoftTouch

    Lone Wolf

  • Members
  • Joined: 04 Dec 2013
  • Lithuania

#7

Posted 29 March 2014 - 01:49 PM

 

 

You should know this, i was surprised that you didn't knew how to open Menu section.

Stop being a stupid retard. Read the post, and someone lock this. 

 

 

Is there something Stupid or Retarded related to me? and just had to delete the User files? what you mean?

 

You know what. I'll give you a piece of advice. If you just don't understand what you have readed, then you may aswell not reply. The point was not opening the menus but something different. Maybe if you read the post again, you might find out what it was.


Vanzant
  • Vanzant

    EZ5

  • Moderator
  • Joined: 11 Feb 2005
  • United-States

#8

Posted 29 March 2014 - 01:54 PM

Problem  solved. Lock requested by OP.

  • Target13Productions and SouthWestPayDay like this




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users