Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Editing post?

5 replies to this topic
Toğrul
  • Toğrul

    Yeaah

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2010
  • Azerbaijan

#1

Posted 20 March 2014 - 07:42 PM

I don't know it happens to you as well but, when i try to edit my post, it turns something interesting: my post shows first page. Tried on different posts, this thing's same.

 

- Sorry if this is reported before.


yeah, it's the thing what i mean, sorry for double post btw.

 

eyg9kM.png

  • Paramore. likes this

Polish_Trucker
  • Polish_Trucker

    It's the Hoff, I've been on this beach since Baywatch

  • Members
  • Joined: 20 May 2013
  • Poland

#2

Posted 20 March 2014 - 07:58 PM

Try clearing your cache.

2409390-brent_rambo_approves.gif


Toğrul
  • Toğrul

    Yeaah

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2010
  • Azerbaijan

#3

Posted 21 March 2014 - 10:51 AM

Did the same, but the same sh*t


Raavi
  • Raavi

  • Moderator
  • Joined: 27 Jan 2012
  • Antarctica
  • Winner of World Cup 2014 Prediction League
    Best Forum Ledby 2013
    Most Improved 2013

#4

Posted 21 March 2014 - 11:17 AM

Have you tried using another Browser?


Toğrul
  • Toğrul

    Yeaah

  • Members
  • Joined: 10 Jun 2010
  • Azerbaijan

#5

Posted 23 March 2014 - 08:38 AM

Yep, other browsers works fine. I was using Chrome, but it's pretty odd to get such bug.


KD himan
  • KD himan

    The Electro AfghaN™

  • BUSTED!
  • Joined: 06 Sep 2013
  • Vietnam

#6

Posted 28 March 2014 - 03:18 PM

Oh yea, this also happens to me and i am also using Chrome. even i don't know why this bug is happening.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users