Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Quering..failed

7 replies to this topic
Michael-Amir
  • Michael-Amir

    Needs help.

  • Members
  • Joined: 17 Mar 2014
  • Egypt

#1

Posted 17 March 2014 - 07:57 AM

When i open my server....i see a message which it says:Querying MTA master server...failed!<404 error downloading requested files>
When i tryied this in my friend's computer its said:succes!
i think the problem is in my network...
you should know that gtaforunms..was not working but i did something and i think it works...microsoft.com was not working too and still even now....help me... it is working in my friend's computer (microsoft)...


*MURDOC*
  • *MURDOC*

    Relevant jorts intensify.

  • The Connection
  • Joined: 15 Dec 2004
  • None

#2

Posted 17 March 2014 - 08:01 AM

Topics like this should be in Tech chat.

 

http://gtaforums.com.../73-technology/


uNi
  • uNi

    Cyclop 9

  • Moderator
  • Joined: 14 May 2004
  • None

#3

Posted 17 March 2014 - 08:15 AM

Open the file mtaserver.conf, and make sure you don't include an IP at <serverip></serverip>.


Michael-Amir
  • Michael-Amir

    Needs help.

  • Members
  • Joined: 17 Mar 2014
  • Egypt

#4

Posted 17 March 2014 - 08:21 AM

:blink: i said a problem with my network not MTA


uNi
  • uNi

    Cyclop 9

  • Moderator
  • Joined: 14 May 2004
  • None

#5

Posted 17 March 2014 - 08:49 AM

Did you opened the required ports for the MTA server?


Michael-Amir
  • Michael-Amir

    Needs help.

  • Members
  • Joined: 17 Mar 2014
  • Egypt

#6

Posted 17 March 2014 - 09:56 AM

No i could not because when i type my ip and press inter it says:Problem with loading the page.


uNi
  • uNi

    Cyclop 9

  • Moderator
  • Joined: 14 May 2004
  • None

#7

Posted 17 March 2014 - 11:43 AM

Which router do you have?


Wolf68k
  • Wolf68k

    always howling

  • Members
  • Joined: 12 Mar 2003
  • None
  • Most Knowledgeable [Technology] 2013
    Best Contributor [Technology] 2012

#8

Posted 18 March 2014 - 07:12 PM

When you say the website(s) aren't working what exactly do you get as the response?

Are you at home or on someone else's network at like a office of school?

If you're at home and there is a router between you and the modem, try connecting directly to the modem and see what you get.

Is there another computer in your home that you can try to connect to these same websites. A smart phone that is connected to the same network will also work, just make sure it's connected to the same network and not the cell network.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users