Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[GTA-SA] ENB Messed up

1 reply to this topic
CruzzTech
  • CruzzTech

    I got that bitch a jump rope, bitches love jumping to conclusion

  • Members
  • Joined: 16 Mar 2014
  • United-States

#1

Posted 16 March 2014 - 03:16 PM

So theres a problem with my enb z by marty mcfly, there seems to be lines and black squares on my screen, and i know my card can handle it

 

specs: Intel i5-4200U

           Intel HD 4400

           6GB DDR3 Ram

           Windows 8.1

 

ENB Settings

 

[PROXY]
EnableProxyLibrary=1
InitProxyFunctions=1
ProxyLibrary=enbseries_mastereffect.dll
 
[GLOBAL]
UseEffect=1
AlternativeDepth=1
AllowAntialias=1
BugFixMode=0
SkipShaderOptimization=0
QuadVertexBuffer=1
EnableShaders_3_0=1
AdditionalConfigFile=
UseMRTRendering=1
TempF1=001
TempF2=050
TempF3=040
TempF4=030
TempF5=000
TempF6=130
TempF7=000
TempF8=000
TempF9=000
TempF0=000
 
[EFFECT]
EnableBloom=0
EnableOcclusion=0
EnableReflection=1
EnableMotionBlur=0
EnableWater=1
EnableShadow=1
DepthBias=100
EnableDepthOfField=0
EnableReflectiveBump=0
 
[INPUT]
KeyUseEffect=123
KeyBloom=114
KeyOcclusion=114
KeyReflection=114
KeyScreenshot=44
KeyShadow=114
KeyWater=114
KeyShowFPS=114
KeyCombination=16
 
[REFLECTION]
ReflectionPower=15
ChromePower=30
UseCurrentFrameReflection=1
ReflectionQuality=0
ReflectionSourceSpecular=66
ReflectionSourceTFactor=33
UseAdditiveReflection=0
ReflectionDepthBias=1
UseLowResReflection=0
ReflectionSinglePass=1
UseEnvBump=0
EnvBumpAmount=100
EnvBumpOffset=100
ReflectionFlip=0
IBLAmount=0.7
IBLPower=0.2
   
[BLOOM]
BloomPowerDay=-100
BloomFadeTime=3000
BloomConstantDay=-1000
BloomQuality=0
BloomScreenLevelDay=15
BloomCurveDay=-1000
BloomPowerNight=40
BloomConstantNight=15
BloomCurveNight=50
BloomScreenLevelNight=15
BloomAdaptationScreenLevel=0
BloomAdaptationMultiplier=0
BloomAllowOversaturation=0
BloomMaxLimit=40
 
[SSAO]
UseFilter=0
OcclusionQuality=2
FilterQuality=0
DarkeningLevel=40
BrighteningLevel=5
IlluminationLevel=10
AdditiveIlluminationLevel=0
UseAmbientOcclusion=1
UseIndirectLighting=1
FadeDistance=45
UseForAlphaTest=1
UseForAlphaBlend=1
 
[COLORCORRECTION]
DarkeningAmountDay=0
ScreenLevelDay=0
ScreenLevelNight=0
DarkeningAmountNight=0
GammaCurveDay=0
GammaCurveNight=0
ColorSaturationDay=-0.5
ColorSaturationNight=-0.5
UsePaletteTexture=1
 
[WATER]
UseWaterDeep=1
WaterDeepness=2
WaterQuality=0 
 
[SHADOW]
ShadowFadeStart=50
ShadowFadeEnd=100
ShadowAmountDay=60
ShadowAmountNight=60
ShadowScreenLevelDay=60
ShadowScreenLevelNight=20
ShadowQuality=2
UseShadowFilter=1
FilterQuality=2
ShadowBlurRange=13
 
[ENGINE]
 
ForceAnisotropicFiltering=1
MaxAnisotropy=16
ForceDisplayRefreshRate=0
DisplayRefreshRateHz=60
 
[MOTIONBLUR]
MotionBlurQuality=0
MotionBlurVelocity=50
MotionBlurRotation=50
 
[PERPIXELLIGHTING]
SpecularColorMin=10
SpecularColorMax=20
SpecularColorMultiplier=5000
SpecularGlossinessMin=25
SpecularGlossinessMax=85
SpecularGlossinessMultiplier=100
  
[DEPTHOFFIELD]
DOFQuality=0
DOFNumberOfPasses=5
DOFFocusRange=2
DOFBlurinessRange=5

 

 

Problem Picture

YPZ1QEK.jpg


Methical
  • Methical

    Gramps

  • Members
  • Joined: 23 May 2008
  • New-Zealand

#2

Posted 17 March 2014 - 01:26 AM

Wouldn't it be better to PM the author instead of opening a thread?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users