Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Dark textures?

  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic
Prah2013
  • Prah2013

    The Swede

  • Members
  • Joined: 15 Mar 2014
  • Sweden

#1

Posted 16 March 2014 - 02:33 PM Edited by Prah2013, 16 March 2014 - 02:38 PM.

I don't know if it's supposed to be this dark (especially yellow and white textures) on PC or not? I have full on brightness on options. Maybe the rain is affecting it? I've only played GTA III on PS2 and that was a long time ago so I don't really remember much.

 

EDIT: There's nothing wrong with the surroundings, npcs or the cutscenes. Only the vehicles.

ivzgG0A.jpg

883A39L.jpg


GTAKid667
  • GTAKid667

    The Bad Fella™

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 24 May 2010
  • United-Kingdom
  • Most Helpful [GTA] 2013
    Contribution Award [GTA III]

#2

Posted 16 March 2014 - 02:46 PM Edited by GTAKid667, 16 March 2014 - 02:48 PM.

It is isn't supposed to be like this.

 

Where did you get the game from?

Do you have any mods installed?

Have you tried deleting the 'gta3.set' file?


Prah2013
  • Prah2013

    The Swede

  • Members
  • Joined: 15 Mar 2014
  • Sweden

#3

Posted 16 March 2014 - 03:06 PM Edited by Prah2013, 16 March 2014 - 03:09 PM.

I got it from Steam

I have no mods

And I have not, I'll try that EDIT: I tried and the problem is still there


018361
  • 018361

    "Bad characteristics covered in Christs blood"

  • Members
  • Joined: 21 Jul 2010
  • United-States

#4

Posted 16 March 2014 - 03:12 PM

For some odd reason I think the steam version has this issue as I had gotten it as well. I'm not sure how to fix it either unfortunately. 


Prah2013
  • Prah2013

    The Swede

  • Members
  • Joined: 15 Mar 2014
  • Sweden

#5

Posted 16 March 2014 - 03:28 PM Edited by Prah2013, 16 March 2014 - 03:59 PM.

I will try this: http://forums.steamp...d.php?t=1859227

 

If it doesn't work, I'll be back,


GTAKid667
  • GTAKid667

    The Bad Fella™

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 24 May 2010
  • United-Kingdom
  • Most Helpful [GTA] 2013
    Contribution Award [GTA III]

#6

Posted 16 March 2014 - 03:32 PM

I will try this: http://forums.steamp...d.php?t=1859227

 

If it doesn't work, I'll be back.

Good luck, I hope it works.

I remember that thread, I just couldn't find it to try and link it earlier :/


Prah2013
  • Prah2013

    The Swede

  • Members
  • Joined: 15 Mar 2014
  • Sweden

#7

Posted 16 March 2014 - 03:58 PM

The fix did work, a moderator can now lock the thread (and perhaps create a sticky that explains how solve the problem?)


GTAKid667
  • GTAKid667

    The Bad Fella™

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 24 May 2010
  • United-Kingdom
  • Most Helpful [GTA] 2013
    Contribution Award [GTA III]

#8

Posted 16 March 2014 - 04:00 PM Edited by GTAKid667, 16 March 2014 - 04:05 PM.

A sticky isn't needed, we can just direct users with similar problems to that thread, if they create a topic.

Most users will probably use the Search Function instead of posting, and will find this thread anyway ;)

 

I'll lock this up.

 

Edit: Better Idea, I'll add this into the 'Bug List with Solutions' topic :^:





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users