Quantcast

Jump to content

» «
Photo

How do you get rid of your custom license plate?

28 replies to this topic
RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#1

Posted 06 March 2014 - 07:37 AM

I accidentally put one on my Alpha and I want/need it to go back to normal. 


gtaocicat
  • gtaocicat

    Underboss of The S1CKMAD3 Mafia

  • BUSTED!
  • Joined: 18 Nov 2013
  • United-States

#2

Posted 06 March 2014 - 08:11 AM

just sell it and buy another alpha


RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#3

Posted 06 March 2014 - 08:32 AM

dammit. I just upgraded everything and accidentally added the custom plate. come on R* fix this. 


gtaocicat
  • gtaocicat

    Underboss of The S1CKMAD3 Mafia

  • BUSTED!
  • Joined: 18 Nov 2013
  • United-States

#4

Posted 06 March 2014 - 08:48 AM

dammit. I just upgraded everything and accidentally added the custom plate. come on R* fix this. 

you will sell it for close to what you paid for it from the online store .  you will just have to get the upgrades again , not the end of the world 


poppafewpills
  • poppafewpills

    R.I.P. The Dupes....

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2013
  • None

#5

Posted 06 March 2014 - 08:50 AM

Change the paint job, sometimes that will change the plate.

gtaocicat
  • gtaocicat

    Underboss of The S1CKMAD3 Mafia

  • BUSTED!
  • Joined: 18 Nov 2013
  • United-States

#6

Posted 06 March 2014 - 08:51 AM

why dont you want your custom plate on that car anyway?


RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#7

Posted 06 March 2014 - 08:54 AM

why dont you want your custom plate on that car anyway?

my custom plate is really stupid I don't know what I was on when I made it...


gtaocicat
  • gtaocicat

    Underboss of The S1CKMAD3 Mafia

  • BUSTED!
  • Joined: 18 Nov 2013
  • United-States

#8

Posted 06 March 2014 - 09:03 AM

 

why dont you want your custom plate on that car anyway?

my custom plate is really stupid I don't know what I was on when I made it...

 

lol ohh ok. just remember never to choose the last option in the license plate customizations


RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#9

Posted 06 March 2014 - 09:06 AM

0_0.jpg

 

seriously though…smkn crack when I made this apparently. 


gtaocicat
  • gtaocicat

    Underboss of The S1CKMAD3 Mafia

  • BUSTED!
  • Joined: 18 Nov 2013
  • United-States

#10

Posted 06 March 2014 - 09:15 AM

0_0.jpg

 

seriously though…smkn crack when I made this apparently. 

thats not a horrible license plate .  

  • 2Chains4Bracelets likes this

RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#11

Posted 06 March 2014 - 09:43 AM

 

0_0.jpg

 

seriously though…smkn crack when I made this apparently. 

thats not a horrible license plate .  

 

I guess. I mean I guess it's not bad enough where I should sell it and start over again. 


KristoLewis
  • KristoLewis

    Hustler

  • BUSTED!
  • Joined: 25 May 2011

#12

Posted 06 March 2014 - 11:15 AM

Better than "Kr1sto" hahaha how lame was i

DigitalDivine
  • DigitalDivine

    Emotional Trainwreck

  • New Members
  • Joined: 16 Dec 2013
  • None

#13

Posted 06 March 2014 - 11:51 AM

Pardon this stupid question, I don't play GTA during the week.

Is the alpha four-door, or two-door?

RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#14

Posted 06 March 2014 - 11:52 AM

Pardon this stupid question, I don't play GTA during the week.

Is the alpha four-door, or two-door?

2 door


Smartpride
  • Smartpride

    DONT QUOTE MEE

  • Members
  • Joined: 30 Dec 2013
  • None

#15

Posted 06 March 2014 - 12:12 PM

Pardon this stupid question, I don't play GTA during the week.
Is the alpha four-door, or two-door?


No, it's 4 door, it feels like felon but it's sports class instead.

RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#16

Posted 06 March 2014 - 11:35 PM

any other opinions on the custom plate on my alpha? lol


s1ckmad3
  • s1ckmad3

    Head Don Of The S1CKMAD3 Mafia

  • BUSTED!
  • Joined: 07 Nov 2013
  • United-States

#17

Posted 07 March 2014 - 12:47 AM

0_0.jpg

 

seriously though…smkn crack when I made this apparently. 

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhh wtf were you thinking lol would of been cool if you join a clan that has the emblem of a marijuana leaf and apply the emblem to that car


MrCamo
  • MrCamo

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 30 May 2008

#18

Posted 07 March 2014 - 12:54 AM Edited by MrCamo, 07 March 2014 - 12:56 AM.

Rockstar will reset it for you. Pm me if you need help.

RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#19

Posted 07 March 2014 - 01:20 AM

0_0.jpg
 
seriously though…smkn crack when I made this apparently.

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhh wtf were you thinking lol would of been cool if you join a clan that has the emblem of a marijuana leaf and apply the emblem to that car


Lol yeah I was obviously...not sober. I might have to sell and buy a new alpha and upgrade it all over again. I'm poor in this game now. More coveted and rr...awesome.

MrCamo
  • MrCamo

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 30 May 2008

#20

Posted 07 March 2014 - 01:24 AM

Ok, I'm giving you a link to the Rockstar support forum. Make sure you have Brian B please help me with a license plate reset. Now the trick is that their support staff only replies and performs fixes during their business hours. Look for rockstar replies to appear in recent topics. When you see people are receiving rockstar replies post your request. Try searching this forum I link you to and you'll see people getting plates reset. The other option is to open a support ticket but that method can take weeks.

https://support.rock...ublic/questions

RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#21

Posted 07 March 2014 - 01:24 AM

Rockstar will reset it for you. Pm me if you need help.


I sent you a message. But just out of curiosity, when they reset it would it go back to being a normal plate or would I have to make a new custom plate to replace the one that is on my alpha right now?

MrCamo
  • MrCamo

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 30 May 2008

#22

Posted 07 March 2014 - 01:27 AM

Your custom plate will be reset, you will need to create and order a new one through ifruit

RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#23

Posted 07 March 2014 - 01:31 AM

Yeah I asked rockstar support to reset it a while ago too but had no reply. I posted again just now but it's looking like I'm going to have to sell it and start over again. Oh well

MrCamo
  • MrCamo

    Homeboy

  • Members
  • Joined: 30 May 2008

#24

Posted 07 March 2014 - 01:33 AM

Ok. It will work if you follow my tut. Just be sure that Brian B is actively posting when you create a post and you should be ok. Good luck!

ZeroSafe5615
  • ZeroSafe5615

    When's Darkstalkers?

  • Members
  • Joined: 05 Feb 2014
  • United-States

#25

Posted 07 March 2014 - 02:50 AM

 

Pardon this stupid question, I don't play GTA during the week.
Is the alpha four-door, or two-door?


No, it's 4 door, it feels like felon but it's sports class instead.

 

This is a four door? 

0_0.jpg

  • 2Chains4Bracelets likes this

RavingWithJesus
  • RavingWithJesus

    Gangsta

  • The Yakuza
  • Joined: 17 Feb 2014
  • United-States
  • April Fools Winner 2015

#26

Posted 07 March 2014 - 03:17 AM

time to make some serious cash. again. 


Smartpride
  • Smartpride

    DONT QUOTE MEE

  • Members
  • Joined: 30 Dec 2013
  • None

#27

Posted 07 March 2014 - 04:25 AM

Pardon this stupid question, I don't play GTA during the week.
Is the alpha four-door, or two-door?


No, it's 4 door, it feels like felon but it's sports class instead.
This is a four door? 
0_0.jpg

Alright, fine your right, it looked almost 4 door

IH8PITT
  • IH8PITT

    Let's Go Mountaineers

  • Members
  • Joined: 19 Oct 2013
  • None

#28

Posted 07 March 2014 - 07:06 AM

It's possible to change the plate. If you tend to avoid cheating, however, you won't enjoy the method. Works in 1.11.

http://www.se7ensins...-1-all.1052881/

sSphInXx
  • sSphInXx

    Valley Of The Kings

  • Members
  • Joined: 14 Oct 2013
  • Portugal

#29

Posted 07 March 2014 - 02:33 PM

Glitch it in from SP bro





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users