Quantcast

Jump to content

» «
Photo

DYOM V8.01 won't work, neither will V8.00

4 replies to this topic
Wolf247
  • Wolf247

    Writer

  • Members
  • Joined: 19 Aug 2013
  • Serbia

#1

Posted 05 March 2014 - 10:10 AM

I've deleted my user files and downloaded them again as it was recommended on the forums, everything was okay, but DYOM still won't work! I have CLEO 4, so I don't understand what's the problem in this game.


SatournFan
  • SatournFan

    [Y]es

  • The Yardies
  • Joined: 03 Dec 2010
  • Russia

#2

Posted 05 March 2014 - 11:04 AM

What CLEo version and .exe version are you using? One of these might be a problem.

 

Also, if you have any other mods installed, you should try to delete them and see if it works.


Wolf247
  • Wolf247

    Writer

  • Members
  • Joined: 19 Aug 2013
  • Serbia

#3

Posted 05 March 2014 - 12:44 PM

What CLEo version and .exe version are you using? One of these might be a problem.

 

Also, if you have any other mods installed, you should try to delete them and see if it works.

I said CLEO 4, Version 4.3.15 and I have no other mods.


DragonWarrior (DnW)
  • DragonWarrior (DnW)

    "A day without sunshine is like, you know, night"-DnW

  • Members
  • Joined: 18 Dec 2013
  • Sri-Lanka

#4

Posted 05 March 2014 - 12:59 PM

Download HOODLUM FIX and run GTA with it, download here http://mixmods.blogs...-fixed-exe.html

 

SOLVED! ;)


SatournFan
  • SatournFan

    [Y]es

  • The Yardies
  • Joined: 03 Dec 2010
  • Russia

#5

Posted 05 March 2014 - 01:40 PM

 

What CLEo version and .exe version are you using? One of these might be a problem.

 

Also, if you have any other mods installed, you should try to delete them and see if it works.

I said CLEO 4, Version 4.3.15 and I have no other mods.

Downgrade to CLEO 4.1 and see if this is working. If it's not, I don't know.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users