Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Nokia Lumia 520 - GTAForums Issue

16 replies to this topic
BarelyLegal
  • BarelyLegal

    You're a cünt.

  • BUSTED!
  • Joined: 14 Sep 2013
  • United-Kingdom

#1

Posted 04 March 2014 - 10:07 PM

When I use my Nokia Lumia 520 to access this site, dragging my finger to slide down on the screen results in a thread opening. It seems to think I've clicked instead of dragged. It's been like this for months, please fix!

  • Cosmic Gypsy likes this

uNi
  • uNi

    instantrum

  • Moderator
  • Joined: 14 May 2004
  • None

#2

Posted 04 March 2014 - 10:09 PM

Moved to support.


Otter
  • Otter

    sea dwelling madman

  • Moderator
  • Joined: 30 Jan 2003
  • Canada

#3

Posted 04 March 2014 - 10:47 PM

Please give a few more details.  Have you updated your windows OS? Are you using the built in browser or a custom one? Are you using the mobile version of the site or the full version?


Cosmic Gypsy
  • Cosmic Gypsy

    It's time for a trip

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2011
  • United-Kingdom

#4

Posted 04 March 2014 - 11:47 PM Edited by Cosmic Gypsy, 04 March 2014 - 11:47 PM.

This exact same problem happens to me, i use Nokia Lumia 620, it happens when i use the desktop version of the website, which is the only version i can use, because switching to the mobile version on GTA Forums makes no difference, almost like a mobile version doesn't exist. I run the most updated OS (default) for my phone and it only started happening after the site updated, not sure when that was. 


Mister Kay
  • Mister Kay

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 19 Jul 2011

#5

Posted 05 March 2014 - 06:33 AM

Exact same problem on 925. It feels like I'm screaming about this problem now.

Sentrion
  • Sentrion

    Midnight Wanderer

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2013
  • United-Kingdom

#6

Posted 05 March 2014 - 09:21 AM

Have you guys tried using a different browser on your Lumia's?

http://store.ovi.com...s?categoryId=23

Spider-Vice
  • Spider-Vice

    I know you've been complaining, but you weren't ready.

  • Zaibatsu
  • Joined: 09 Oct 2006
  • Portugal
  • Contribution Award [GTA V]

#7

Posted 05 March 2014 - 01:08 PM

The Lumia don't even use the Ovi store! http://www.windowsphone.com/store

 

Does it only happen on this website?


Cosmic Gypsy
  • Cosmic Gypsy

    It's time for a trip

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2011
  • United-Kingdom

#8

Posted 05 March 2014 - 01:17 PM Edited by Cosmic Gypsy, 05 March 2014 - 01:18 PM.

The Lumia don't even use the Ovi store! http://www.windowsphone.com/store

 

Does it only happen on this website?

Yes it only happens on this website.

 

EDIT: I'm not sure if you can actually download other internet browsers on Nokia Lumia Windows 8 phones, correct me if I'm wrong though. 


GrandMaster Smith
  • GrandMaster Smith

    ©

  • Members
  • Joined: 02 Apr 2006
  • None

#9

Posted 05 March 2014 - 08:53 PM

I have the 521 and same problem with me. I don't even go near this site on mobile just because I'm constantly having to click back every time I scroll or zoom in. 

 

Usually just using IE but I've tried it with others and the same problem persists. GTAF's the only site that does this too. 


Tank
  • Tank

    Gangsta

  • Moderator
  • Joined: 08 Nov 2001
  • None

#10

Posted 05 March 2014 - 11:29 PM

Thanks for reporting this. We've made some changes, please let us know if the issue is resolved.


Cosmic Gypsy
  • Cosmic Gypsy

    It's time for a trip

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2011
  • United-Kingdom

#11

Posted 06 March 2014 - 09:56 AM

Just tried it again on my 620, it's still happening :(


Tank
  • Tank

    Gangsta

  • Moderator
  • Joined: 08 Nov 2001
  • None

#12

Posted 06 March 2014 - 12:36 PM

Okay, we're going to need a bit more info from you. Using your Nokia device, please visit the following URL to submit your "user agent string" to us.

 

http://goo.gl/PimJS8

  • Cosmic Gypsy and Sentrion like this

Cosmic Gypsy
  • Cosmic Gypsy

    It's time for a trip

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2011
  • United-Kingdom

#13

Posted 06 March 2014 - 12:49 PM Edited by Cosmic Gypsy, 06 March 2014 - 12:49 PM.

Okay, we're going to need a bit more info from you. Using your Nokia device, please visit the following URL to submit your "user agent string" to us.

 

http://goo.gl/PimJS8

Went on that link using my Nokia Lumia 620, clicked agree at the bottom, then returned to the forums as prompted.


Tank
  • Tank

    Gangsta

  • Moderator
  • Joined: 08 Nov 2001
  • None

#14

Posted 06 March 2014 - 01:01 PM

 

Okay, we're going to need a bit more info from you. Using your Nokia device, please visit the following URL to submit your "user agent string" to us.

 

http://goo.gl/PimJS8

Went on that link using my Nokia Lumia 620, clicked agree at the bottom, then returned to the forums as prompted.

 

Thanks. Is the panning/zooming issue resolved now?


Cosmic Gypsy
  • Cosmic Gypsy

    It's time for a trip

  • Members
  • Joined: 26 Oct 2011
  • United-Kingdom

#15

Posted 06 March 2014 - 02:20 PM

Yes it seems the issue is now resolved, cheers for your help Tank! :)


blakeney
  • blakeney

    ⚖☮▲

  • Members
  • Joined: 02 Jun 2012

#16

Posted 12 March 2014 - 02:07 PM

I have the same issue on HTC 8S, Windows 8 phone.

 

Latest Os version and Using Mobile version of the site.


Mister Kay
  • Mister Kay

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 19 Jul 2011

#17

Posted 05 April 2014 - 09:01 AM

The unwanted clicking while scrolling has been resolved on my 925. Thanks.

I still don't get to see the button for mobile version.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users