Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Mors Mutual Insurance bug !

7 replies to this topic
Daemian
  • Daemian

    Merryweather Security LTA

  • Members
  • Joined: 07 Oct 2013
  • None

#1

Posted 15 January 2014 - 02:53 AM

I know I am not the only one with the vehicle loss bug, I've lost a Bati 801 about 2 days ago fully modified and I want to know if it's possible to get it back (I haven't replaced the vehicle) ?

 
I know it was insured when I left my garage since when another player destroyed it it didn't say 'To avoid vehicle loss, buy insurance, etc' it clearly stated that my vehicle was destroyed and that I had to call MMI for a new vehicle, but so far MMI doesn't work.
 
Anyone has any response from rockstar support about this bug ? I would appreciate it.

V4S
  • V4S

    ⛄ N1 sǝɹɐɔ 🎄

  • Members
  • Joined: 13 May 2002
  • None

#2

Posted 15 January 2014 - 02:58 AM

I lost my fully maxed out infernus once and just had to buy another one. worked out cause i didn't want an infernus with the factory spoiler. users are saying to check to make sure your car in slot 1 is insured before leaving the garage.


gtarmanrob
  • gtarmanrob

    Aussie Made

  • Members
  • Joined: 16 Dec 2008

#3

Posted 15 January 2014 - 03:01 AM

Which garage slot was it in? Apparently slot 1 is bugged and deletes your insurance whenever it feels like it.

Daemian
  • Daemian

    Merryweather Security LTA

  • Members
  • Joined: 07 Oct 2013
  • None

#4

Posted 15 January 2014 - 03:06 AM

Well Theory confirmed, my Bati was in the Slot 1, but that's weird since I am completly sure it was insured.
 
Well sh*t, I guess I'll wait to see if some fix could solve this problem.

BoJack Cognac
  • BoJack Cognac

    Cowboy and Rap Star

  • Members
  • Joined: 30 Oct 2013

#5

Posted 15 January 2014 - 04:08 AM

I'm just not taking my #1 slot vehicle out until this issue is resolved.


Daemian
  • Daemian

    Merryweather Security LTA

  • Members
  • Joined: 07 Oct 2013
  • None

#6

Posted 15 January 2014 - 04:15 AM

I'm just not taking my #1 slot vehicle out until this issue is resolved.

 

Too bad I wasn't aware of this bug when I took my Bati to LS Customs.


BoJack Cognac
  • BoJack Cognac

    Cowboy and Rap Star

  • Members
  • Joined: 30 Oct 2013

#7

Posted 15 January 2014 - 04:20 AM

 

I'm just not taking my #1 slot vehicle out until this issue is resolved.

 

Too bad I wasn't aware of this bug when I took my Bati to LS Customs.

 

Well, I already lost a car yesterday to this bug. Luckily for me, GTA Forums exists and I was able to find another model within a few minutes. Honestly, I don't even like the car too much; it's just slightly uncommon to find. I might just take the risk - If I lose it again, I not only know where to find another one, but I can also know I can get a different car. This 10 car-limit is killing me.


CarimboHanky
  • CarimboHanky

    #MetInPR 😍

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2013
  • Unknown

#8

Posted 15 January 2014 - 05:01 AM

i have my sandking on slot 1 and lost the insurance only once...

paid the 6k insurance and done. havent lost the insurance anymore, i check for insurance before leaving the garage tho...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users