Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[SA] Unknown Directive

9 replies to this topic
Danikov
  • Danikov

    The Fake Russian

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2009
  • Israel

#1

Posted 10 January 2014 - 05:55 PM

I am trying to compile my modified main.scm but it doesn't allow me to because of the directive Object.Exists,it gives me an error saying that it is unknown,I tried toggling the 'IGNORE_UNKNOWN' debug option but it just keeps showing up.

Here's the label that I am getting redirected to when trying to compile:

:CRANES_276
if 
   Object.Exists($2727)
else_jump @CRANES_393 
if 
0471:   actor $PLAYER_ACTOR near_object_in_rectangle $2727 radius 50.0 50.0 flag 0 
else_jump @CRANES_393 
0926: 0@ = external_script_status 68 (CRANE2) 
if 
  0@ == 0 
else_jump @CRANES_389 
08A9: load_external_script 68 (CRANE2) 
if 
08AB:   external_script 68 (CRANE2) loaded 
else_jump @CRANES_382 
0913: run_external_script 68 (CRANE2) $2727  
0@ += 1 

How can I get around this?


ZAZ
  • ZAZ

    Kernlochbohrer

  • Members
  • Joined: 10 Jan 2005
  • European-Union

#2

Posted 11 January 2014 - 05:18 AM

then try it with opcode version

03CA:   object $2727 exists

Danikov
  • Danikov

    The Fake Russian

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2009
  • Israel

#3

Posted 11 January 2014 - 01:23 PM

 

then try it with opcode version

03CA:   object $2727 exists

 

Thanks,but ffs,after each edit,a new unknown directive is detected,and I have been fixing those dozens of times and they keep showing up after trying to compile,is there any way to fix that?


ZAZ
  • ZAZ

    Kernlochbohrer

  • Members
  • Joined: 10 Jan 2005
  • European-Union

#4

Posted 11 January 2014 - 02:26 PM

yes, that can happen, needs to fix step by step (can be a hard work)

does the curser jump to the error line?

 


Danikov
  • Danikov

    The Fake Russian

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2009
  • Israel

#5

Posted 11 January 2014 - 03:38 PM

yes, that can happen, needs to fix step by step (can be a hard work)
does the curser jump to the error line?
 


Yes it does.
I guess I will be needing to rewrite those directives...ugh.

_DK
  • _DK

    Call me 'The Bald Guy"

  • Members
  • Joined: 12 Apr 2009
  • Ukraine

#6

Posted 11 January 2014 - 04:14 PM

You can also edit classes.db and include Exist method for Object class there.

Danikov
  • Danikov

    The Fake Russian

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2009
  • Israel

#7

Posted 12 January 2014 - 02:06 PM

You can also edit classes.db and include Exist method for Object class there.

 

How can I edit it? I tried using MS Access 2007 and it displays an error.

 

+I forgot to mention that this error shows up for all kinds of conditions,Actor/Car.Defined and I have continued fixing it and just doesn't stop...


Silent
  • Silent

    Moderating Cookie Monster

  • Feroci Racing
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland

#8

Posted 12 January 2014 - 03:51 PM

How can I edit it? I tried using MS Access 2007 and it displays an error.

Notepad is enough.

Danikov
  • Danikov

    The Fake Russian

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2009
  • Israel

#9

Posted 13 January 2014 - 12:51 PM

 

How can I edit it? I tried using MS Access 2007 and it displays an error.

Notepad is enough.

 

 

I just opened it with Notepad and damn,I have no idea how to apply the new directives...


MasterHK
  • MasterHK

    کیان حامی

  • Members
  • Joined: 20 Mar 2013
  • Iran

#10

Posted 13 January 2014 - 03:51 PM

comments in the first of file may can help you.

get my one here ; )





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users