Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|SA]Minimalist HUD settings for "Mobile HUD" modification

27 replies to this topic
TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#1

Posted 01 January 2014 - 08:54 AM Edited by TommyCJFaann, 01 June 2014 - 12:38 PM.

minimalist_zpse6842ce9.png 

What is this?
 I had a request about a nice looking Minimal Concept HUD,but sharpie_eastern left the topic due to a misunderstanding.Luckily,with the new Mobile HUD 1.1 released by _DK for GTA SA which had editable settings and fulfilled most of my requirements,i decided to edit the settings of that.The result is excellent.It is called "Minimalist HUD".
 
Some features:
1.Health,armor and breath are now present in a line.
2.Every setting has been edited to save the space of screen but still providing the details in big size.
3.Health bar is overlapped half by armor bar.
 
Screens:
 
 
mini_zps33d72db8.png
 
D/L links: 

Download
 
Download v1.5
 
Download Concavax additional version of the settings with new colors and fonts here!
 
P.S:I have got permission from _DK!

  • Alt and Concavax like this

Gramps
  • Gramps

    ★★★★★

  • Feroci
  • Joined: 23 May 2008
  • New-Zealand

#2

Posted 01 January 2014 - 08:57 AM

That does look nice, i must admit.

 

Did you get permission from DK though?

  • TommyCJFaann likes this

Rizky Rizaldi
  • Rizky Rizaldi

    IMasterFX's another Nick

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2013
  • None

#3

Posted 01 January 2014 - 08:58 AM

Wow, great mod dude

but why don't you move the radar to the top-left also?

  • TommyCJFaann likes this

TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#4

Posted 01 January 2014 - 09:02 AM

That does look nice, i must admit.

 

Did you get permission from DK though?

Thank you!You are the first one to appreciate the work!

Yes,i have got permission from him.


Wow, great mod dude

but why don't you move the radar to the top-left also?

Don't do that.Because It'll conflict with text notifications.


TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#5

Posted 01 January 2014 - 11:13 AM

Any replies about this mod please?


TJGM
  • TJGM

    GTA Mods Led-By

  • Feroci
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland

#6

Posted 01 January 2014 - 11:16 AM

Could you have some patience and wait for people to give their opinion?

I'll be honest with you, most won't care since all you did was take DK's mod and changed some .ini files. The HUD looks good, but I still prefer the original.
  • Mega likes this

TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#7

Posted 01 January 2014 - 11:30 AM

Could you have some patience and wait for people to give their opinion?

I'll be honest with you, most won't care since all you did was take DK's mod and changed some .ini files. The HUD looks good, but I still prefer the original.

No.I have seen people who disliked the massive size of HUD and I also had a plan to make one.

It fitted the needs of most people and also looks refreshing!


alayanrole
  • alayanrole

    El Danza Kuduro!

  • Members
  • Joined: 20 May 2011
  • None

#8

Posted 02 January 2014 - 01:31 AM

Agreed with JAMES, you just change the .ini files.... it's quite an easy job

You say a no on "be patience"? well, don't post your mod here if you don't have enough patience

(to be honest)

  • Meheraj7 likes this

Danikov
  • Danikov

    The Fake Russian

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2009
  • Israel

#9

Posted 02 January 2014 - 05:48 AM Edited by Danikov, 02 January 2014 - 06:47 AM.

The fact that some people have disliked some things in DK's configuration doesn't mean that all the users of the plugin with the default configuration hate it and they have to get this modified configuration and post you dozens of replies.

This is just a tweaking of a configuration file,its not something that makes people go crazy about IMO.
This does look* good,but I personally,prefer the default configuration.

TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#10

Posted 02 January 2014 - 05:50 AM

Agreed with JAMES, you just change the .ini files.... it's quite an easy job

You say a no on "be patience"? well, don't post your mod here if you don't have enough patience

(to be honest)

Changing .ini files doesn't mean an easy job....Check the MobileHud.ini and you will scratch your head.

Even GTA SA Rectangular radar is done by "Changing .ini" and you consider it an easy job?


TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#11

Posted 02 January 2014 - 05:56 AM

Sorry for double posting...

The fact that some people have disliked some things in DK's configuration doesn't mean that all the users of the plugin with the default configuration hate it and they have to get this modified configuration and post you dozens of replies.

This is just a tweaking of a configuration file,its not something that makes people go crazy about IMO.
This does like good,but I personally,prefer the default configuration.

I had a concept in mind,but it went useless.So _DK's thing revived the concept and made it true.It's completely different from the default settings.Some people want totally different and unique HUD's,this is meant for them.


alayanrole
  • alayanrole

    El Danza Kuduro!

  • Members
  • Joined: 20 May 2011
  • None

#12

Posted 02 January 2014 - 06:12 AM

well, "quite an easy job" doesn't mean that it's 100% easy, it just tweaking like Danikov said. i like default HUD better but Congrats for the release and good luck!

  • TommyCJFaann likes this

TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#13

Posted 02 January 2014 - 06:45 AM Edited by TommyCJFaann, 21 January 2014 - 03:14 PM.

Thanks Panda.

 

EDIT:So far,10 downloads have been made!


MasterHK
  • MasterHK

    کیان حامی‏

  • Members
  • Joined: 20 Mar 2013
  • Iran

#14

Posted 04 January 2014 - 06:12 AM

can you make a setting file with original settings?


Gramps
  • Gramps

    ★★★★★

  • Feroci
  • Joined: 23 May 2008
  • New-Zealand

#15

Posted 04 January 2014 - 06:29 AM

Huh? ^ 'Original Settings' are DK's SA Mobile HUD which you can download here on GTAF.


MasterHK
  • MasterHK

    کیان حامی‏

  • Members
  • Joined: 20 Mar 2013
  • Iran

#16

Posted 04 January 2014 - 07:40 AM

no. i mean GTA SA PC settings.


TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#17

Posted 04 January 2014 - 03:19 PM

no. i mean GTA SA PC settings.

Oh sure!After i finish rectangular HUD, i will release two settings.(one with SA PC style,another one for radar on top settings) http://gtaforums.com...ectangular-hud/


Lone Rider
  • Lone Rider

    Researcher And Coordinator

  • Members
  • Joined: 13 Jan 2013
  • Lebanon

#18

Posted 04 January 2014 - 06:50 PM Edited by lightning123, 04 January 2014 - 06:58 PM.

You made the ''handicapped'' looking mobile hud look much more...pleasant 

Nice piece of work :)

  • TommyCJFaann likes this

TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#19

Posted 05 January 2014 - 10:46 AM

You made the ''handicapped'' looking mobile hud look much more...pleasant 

Nice piece of work :)

Ooooh...Thanks! :colgate:


uokka
  • uokka

    Actually living entity

  • Members
  • Joined: 17 Jun 2011
  • Red-Cross

#20

Posted 13 January 2014 - 09:54 PM

Hmm, I like the idea of aligning all bars on one line but overlapping the health bar by the armour bar I don't think is a good idea. If your health is not completely full, f.e. due to falling damage, you wouldn't see, correct?


TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#21

Posted 16 January 2014 - 12:53 PM

Hmm, I like the idea of aligning all bars on one line but overlapping the health bar by the armour bar I don't think is a good idea. If your health is not completely full, f.e. due to falling damage, you wouldn't see, correct?

It meant to be a "Concept HUD".


TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#22

Posted 31 January 2014 - 03:24 PM

Update:

 

*Radio moved to default position like original SA.

 

Download

  • MasterHK likes this

Concavax
  • Concavax

    Rat

  • Members
  • Joined: 26 Dec 2013
  • None

#23

Posted 20 February 2014 - 11:00 PM Edited by Concavax, 20 February 2014 - 11:15 PM.

Hi, sorry but i fix your settings without your permission.

 

59n0.jpg

 

I added hd fonts in carpet models. If you liked, included in your post please. :)

 

Dowload Link: 

 

http://www.4shared.c...imalistFix.html

 

https://docs.google....2YzT280T21HQ1U/

 

Mirror :D

 

https://onedrive.liv...thint=file,.zip

  • TommyCJFaann likes this

TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#24

Posted 23 February 2014 - 02:15 PM

That's good work,man.
 
But,what do you mean by carpet models?
 
I can notice the new colors,and a stretched weapon ammo counter.

Concavax
  • Concavax

    Rat

  • Members
  • Joined: 26 Dec 2013
  • None

#25

Posted 23 February 2014 - 09:27 PM Edited by Concavax, 23 February 2014 - 09:42 PM.

The carpet model have a "fonts.txd" the image inside this are in 1024x1024 look better and HD.

 

 

Edit:

 

I fix

 

The stars are big and i fix

The text on box are big to and i fix

The weapon icon is small and i fix

the statusbar oxigen i fix

 

Sorry for mi bad englis, look in the carpet screen shots in the dowload link. :)


TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#26

Posted 24 February 2014 - 02:54 PM

I think I fixed Radio and Stars in v1.5.

 

Anyway,I added it on first post Concavax!

  • Concavax likes this

JbSeriesGTA
  • JbSeriesGTA

    Former Marine

  • New Members
  • Joined: 06 Sep 2014
  • Lithuania

#27

Posted A week ago

maybe anyone know how to remove the zeroes from the original without installing this hud


Suxhe
  • Suxhe

    What's up brah?

  • New Members
  • Joined: A week ago
  • None

#28

Posted A week ago

I just download your config and the armor is placed on the health bar.

Can you fix it by draggin it down and move it to right?

It will be nice :)





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users