Quantcast

Jump to content

» «
Photo

After playing GTA IV, the video card broke

9 replies to this topic
PookyThePenguin
  • PookyThePenguin

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2013

#1

Posted 25 December 2013 - 06:36 PM

Ok... First, I'm not native English, so I don't really speak properly sometimes.

So... I really like GTA IV. I bought it, then I installed it. I did the missions, they were really fun. But, after a while, my PC started behaving wrong. Sometimes, when I opened it (my laptop), there was a black screen and all what I could do was to restart the laptop. Then, it didn't open at all. I went to the place where I bought it. They said that the video card broke, and they replaced it. Now I'm afraid to play GTA IV (I didin't play it from months...), because my video card broke...

Can I play GTA IV again?

My system requirements:

Laptop, Packard Bell Easynote TJ61

Processor: AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2.10 GHz

RAM: 2.00 GB (1.75 GB usable)

GPU: ATI Radeon HD 3200 Graphics

32 bit

 

THANKS!


lol232
  • lol232

    The Golden Butcher

  • Members
  • Joined: 26 Mar 2010
  • Serbia

#2

Posted 10 January 2014 - 10:24 PM

You could probably run it on Lowest settings, give it a shot. :^:


ddyoung
  • ddyoung

    Get freaky... Not that freaky

  • Members
  • Joined: 10 Jan 2010
  • England

#3

Posted 11 January 2014 - 03:43 AM

how much memory does the video card have?


lol232
  • lol232

    The Golden Butcher

  • Members
  • Joined: 26 Mar 2010
  • Serbia

#4

Posted 11 January 2014 - 08:03 PM

how much memory does the video card have?

I Googled it, and apparently it's 512 mb.


barnae
  • barnae

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Apr 2014
  • Portugal

#5

Posted 07 April 2014 - 05:39 PM

Good Afternoon

 

Can you please help me,I have a question...

 

my setup is:

 

Toshiba Qosmio X70-A

 

Intel® Core™ i7-4700MQ Quad Core

RAM 32 G.

NVIDIA® GeForce® GTX 770M / 3GB VRAM GDDR5 

 

Is there any problem to run GTA 4 in maximum details?

 

Tks


EditingYourMouth
  • EditingYourMouth

    I saw that new GTA game, Midnight Club : Los Santos

  • Members
  • Joined: 11 May 2013
  • None

#6

Posted 18 April 2014 - 01:38 AM

Good Afternoon
 
Can you please help me,I have a question...
 
my setup is:
 
Toshiba Qosmio X70-A
 
Intel® Core i7-4700MQ Quad Core
RAM 32 G.
NVIDIA® GeForce® GTX 770M / 3GB VRAM GDDR5 
 
Is there any problem to run GTA 4 in maximum details?
 
Tks

You got the sh*ttiest settings and specs man. The only hope you have is installing Windows Vista : the best operating system.

B Dawg
  • B Dawg

    I pushed the red button!

  • Members
  • Joined: 15 Dec 2008
  • Bosnia-and-Herzegovina

#7

Posted 18 April 2014 - 08:35 AM Edited by B Dawg, 18 April 2014 - 11:57 AM.

Good Afternoon

 

Can you please help me,I have a question...

 

my setup is:

 

Toshiba Qosmio X70-A

 

Intel® Core™ i7-4700MQ Quad Core

RAM 32 G.

NVIDIA® GeForce® GTX 770M / 3GB VRAM GDDR5 

 

Is there any problem to run GTA 4 in maximum details?

 

Tks

You should download some ENB mods or something to make it look better.

 

Edit: Add these to the Target line in the properties of GTA IV shortcut in case you run into some performance problems:

 

 -norestrictions -availablevidmem 2 -norestrictions -novblank -noprecache -nomemrestric


lol232
  • lol232

    The Golden Butcher

  • Members
  • Joined: 26 Mar 2010
  • Serbia

#8

Posted 20 April 2014 - 10:37 PM

Good Afternoon
 
Can you please help me,I have a question...
 
my setup is:
 
Toshiba Qosmio X70-A
 
Intel® Core i7-4700MQ Quad Core
RAM 32 G.
NVIDIA® GeForce® GTX 770M / 3GB VRAM GDDR5 
 
Is there any problem to run GTA 4 in maximum details?
 
Tks

You got the sh*ttiest settings and specs man. The only hope you have is installing Windows Vista : the best operating system.

I hope you're trolling, those specs are really decent, I'd definitely give a shot to see how it runs on the highest settings. It probably would nicely.
And another thing, Windows 7 is better for gaming than Windows Vista.

barnae
  • barnae

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Apr 2014
  • Portugal

#9

Posted 22 April 2014 - 08:09 PM

TKS to all.


gta3masta5000
  • gta3masta5000

    'Sup?

  • Members
  • Joined: 28 Apr 2012
  • United-States

#10

Posted 22 April 2014 - 09:06 PM

 

 

Good Afternoon
 
Can you please help me,I have a question...
 
my setup is:
 
Toshiba Qosmio X70-A
 
Intel® Core i7-4700MQ Quad Core
RAM 32 G.
NVIDIA® GeForce® GTX 770M / 3GB VRAM GDDR5 
 
Is there any problem to run GTA 4 in maximum details?
 
Tks

You got the sh*ttiest settings and specs man. The only hope you have is installing Windows Vista : the best operating system.

 

I hope you're trolling, those specs are really decent, I'd definitely give a shot to see how it runs on the highest settings. It probably would nicely.
And another thing, Windows 7 is better for gaming than Windows Vista.

 

And Windows 8 is even more optimized for gaming than 7. I play every game I have on Win8 and no problems. People who say Win8 sucks for gaming are either stupid or trolling. But yes, I'm sure he was trolling. Either that or he's just an idiot... :/





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users