Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Help!

5 replies to this topic
Skazzo
  • Skazzo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2013

#1

Posted 23 December 2013 - 05:22 PM

Guys can you help me with this problem?

 

I tried to use commandline.txt, it's work but when i go Ingame, the other places are invisible

 

Can you help me to solve it? here's the pic ingame?

 

EFLC_2013_12_23_12_05_07_26.png


Skazzo
  • Skazzo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2013

#2

Posted 24 December 2013 - 03:42 AM

Help guys please!!


Marc79
  • Marc79

    Marecki

  • Members
  • Joined: 03 Nov 2011

#3

Posted 24 December 2013 - 04:18 AM

PC Specs? cpu, gpu, ram etc...


Skazzo
  • Skazzo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2013

#4

Posted 25 December 2013 - 08:52 AM

PC Specs? cpu, gpu, ram etc...

d0xc6Yx.png


Skazzo
  • Skazzo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2013

#5

Posted 27 December 2013 - 05:13 PM

HELP!!!


Black & White
  • Black & White

    Homie

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2013
  • United-States

#6

Posted 27 December 2013 - 05:30 PM

Must be a glitch. It occurred for me for a long time. Try cleaning your disc (cold water and dry roughly). It isn't just a PC bug, it happened on my PS3 about one year ago.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users