Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Police lights not turning on...

5 replies to this topic
Painfulmono
  • Painfulmono

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Dec 2013

#1

Posted 15 December 2013 - 03:27 AM

So i recently installed two police car mods and the lights on the car are literally frozen and its just the siren. Can anybody help me? I already installed ELS and have no idea how to turn it on! If anybody can help send a URL for a good car mod, please do!


jpm1
  • jpm1

    Vice city citizen

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2005
  • European-Union

#2

Posted 15 December 2013 - 04:20 AM

do you see lights or nothing . read the mods readme carefully equally


Painfulmono
  • Painfulmono

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Dec 2013

#3

Posted 15 December 2013 - 02:35 PM

The lights are frozen so some lights are off and some lights are on! The lights are frozen even if the siren is off!

jpm1
  • jpm1

    Vice city citizen

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2005
  • European-Union

#4

Posted 16 December 2013 - 05:20 AM Edited by jpm1, 16 December 2013 - 05:23 AM.

you installed an ELS vehicle but ELS isn't activated . ELS vehicles canno't work without ELS


Painfulmono
  • Painfulmono

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Dec 2013

#5

Posted 16 December 2013 - 10:41 PM

Can you give me a link for the ELS download and instructions on how to install it???


jpm1
  • jpm1

    Vice city citizen

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2005
  • European-Union

#6

Posted 17 December 2013 - 12:21 PM

i don't have ELS but if i'm not wrong it's a gtapolicemods.com mod . search with Google it's a popular mod ;)





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users