Quantcast

Jump to content

» «
Photo

NOOSE officers model bugged when replacing FIB with them.

2 replies to this topic
Yorpie
  • Yorpie

    I fought the law, and the law lost.

  • Members
  • Joined: 09 Feb 2011

#1

Posted 11 December 2013 - 11:07 PM Edited by Yorpie, 11 December 2013 - 11:21 PM.

Hi,

 

In GTA 4 I have replaced the FIB agents with NOOSE officers and gave them a FBI SWAT skin I downloaded.

Now the problem is that for some reason the model looks really bad, like a LOD model. Only when I get really close (like 1 meter) then the model loads like it should, untill I back off again. This really bugs me offcoarse.

I have already replaced all FIB stats with those from the NOOSE in the data files, with no luck as well as simply copying the original NOOSE skins over to the FIB, also no luck, so its not texture related (you never know :S)

 

Also, the NOOSE officers themselves, which also have a modified NYPD ESU skin, don't bug at all, they appear as supposed to.

 

 

This is how it should appear and like it does (from very close.)

 

gtaiv2013-12-1123-52-34-50_zpsf2a3d764.j

 

 

 

 

And this is the model as it appears when I am backed off to far away.

 

gtaiv2013-12-1123-52-32-33_zpsdbbbeb9d.j

 

As you can see the texture is messed up, his knee patches are missing as well as his belt and the model is really low quality.

 

The NOOSE model however doesn't bug at all. Only differnence is FBI always wear balaclavas while ESU never does which is model related, but I don't see that as a problem.

 

NOOSE appear correctly

 

gtaiv2013-12-1200-12-46-77_zpsaffc0858.j

 

If anyone knows what this could be related to, I would be really thankful, it would help me out big time. I posted this here because it is the model that is bugged.


Bonnano
  • Bonnano

    i hate the mexican that screams "f*ck me in the ass"

  • BUSTED!
  • Joined: 22 Jul 2013
  • North-Korea

#2

Posted 12 December 2013 - 12:25 AM

Not a difference at all, if you look closely at your own ESU pic, you can see the same bug happens, it has to do with your VRAM.

Yorpie
  • Yorpie

    I fought the law, and the law lost.

  • Members
  • Joined: 09 Feb 2011

#3

Posted 12 December 2013 - 01:04 AM

Not a difference at all, if you look closely at your own ESU pic, you can see the same bug happens, it has to do with your VRAM.

 

I have fixed it though.

I gave the FIB the exact same skin as the ESU and I put the backup of the FIB data I made back like it was and it is working perfectly again.

 

As you can see the model is fully loaded, the knee patches etc aren't missing and the textures are in the right place.

 

gtaiv2013-12-1201-53-02-13_zpsd6d7e49d.j

 

gtaiv2013-12-1201-54-28-48_zpsf311bc52.j

 

I'll just keep it with the Emergency Service Unit, the FBI was just a test :p Thanks for replying though.

And it had nothing to do with my VRAM, I'm 100% sure of that ;)





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users