Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[WIP/REL|SA]directFont by DK22Pac

56 replies to this topic
Rizky Rizaldi
  • Rizky Rizaldi

    IMasterFX's another Nick

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2013
  • None

#31

Posted 16 December 2013 - 10:30 AM

http://www.imagebam....b2c8a1295379685

http://www.imagebam....e821bf295379696

 

This can't be true :/


Wesser
  • Wesser

    The complexity simplifier, the efficiency optimizer.

  • Feroci Racing
  • Joined: 19 Aug 2006
  • Unknown

#32

Posted 16 December 2013 - 10:57 AM Edited by Wesser, 16 December 2013 - 11:00 AM.

It seems the rectangle of the menu background is missing on your side (it gets drawn at 0x0057B9BB).

Nice job, DK. :^:

Rizky Rizaldi
  • Rizky Rizaldi

    IMasterFX's another Nick

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2013
  • None

#33

Posted 16 December 2013 - 12:17 PM

http://www.imagebam....6d775d295393375

 

look at the clock and notification bar

Wesser I use your Script Dependent Drawing and the results are just the same thing

Wesser
  • Wesser

    The complexity simplifier, the efficiency optimizer.

  • Feroci Racing
  • Joined: 19 Aug 2006
  • Unknown

#34

Posted 16 December 2013 - 12:34 PM

It won't help. It affects only stuff drawn by scripts. Maybe it is due to an incompatibility with the Widesceen Fix?

cabron-jon
  • cabron-jon

    The Last Hero

  • Members
  • Joined: 12 Jan 2012

#35

Posted 16 December 2013 - 05:12 PM Edited by cabron-jon, 16 December 2013 - 05:12 PM.

http://www.imagebam....6d775d295393375

 

look at the clock and notification bar

Wesser I use your Script Dependent Drawing and the results are just the same thing

 

Hmm .. I put d3dx9_43.dll  :santa: 

DK Cooling in Russian, the new version  :lol:

81ed273b809bb7548dd836b79036e988.jpg

358f6524658b10b0532e7a567ce646ae.jpge1ba514bd701015bc32a83c6d03a7294.jpg


MasterHK
  • MasterHK

    کیان حامی‏

  • Members
  • Joined: 20 Mar 2013
  • Iran

#36

Posted 29 December 2013 - 11:36 AM Edited by MasterHK, 30 December 2013 - 02:27 AM.

Idea! Idea! Idea!

 

Add support for fonts file from 3/VC  without edit char positions.

 

... and it will be more great than this!


fastman92
  • fastman92

    фастман92 | ف

  • Members
  • Joined: 28 Jul 2009
  • None

#37

Posted 29 December 2013 - 11:53 AM

It won't help. It affects only stuff drawn by scripts. Maybe it is due to an incompatibility with the Widesceen Fix?


Wesser I use your Script Dependent Drawing and the results are just the same thing


zmudziak32
  • zmudziak32

    Thug

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2007
  • Poland

#38

Posted 04 January 2014 - 08:36 PM

Anyone have a good settings for SignPainter font(GTA V font)?

  • MikeTorino13 likes this

YoungDragonSD
  • YoungDragonSD

    SSJ4

  • Members
  • Joined: 28 Jan 2014
  • None

#39

Posted 29 January 2014 - 12:21 PM

I really enjoy this mod. I'm experiencing the same overlapping menu problem like Rizky ever since i switched over to ENB 0.248
Everything in game still works fine but the menus are hideous with that bug occurring


mailrocket
  • mailrocket

    HUD and GTA V mod lover

  • Members
  • Joined: 02 Feb 2012

#40

Posted 29 January 2014 - 01:33 PM

Nice mod! I've been using this and it works perfectly fine. But I don't know why the fonts are all blurry in my game, while most of you are clear and readable.


MasterHK
  • MasterHK

    کیان حامی‏

  • Members
  • Joined: 20 Mar 2013
  • Iran

#41

Posted 29 January 2014 - 03:13 PM

this mod is incompatible with SCM - DirectDrawing ...


_DK
  • _DK

    Homie

  • Feroci Racing
  • Joined: 12 Apr 2009
  • Ukraine

#42

Posted 18 March 2014 - 02:16 AM

Developing of directFont is continued!
All color tags are supported now. And also added custom color tag.
lsvj.th.jpg

6fd2.th.jpg
  • S Y E D, Mr. Jago, TJGM and 6 others like this

Musi
  • Musi

    Rat

  • Members
  • Joined: 15 May 2013

#43

Posted 18 March 2014 - 07:34 AM

_DK, on some SA:MP servers that have a command to toggle player nametags, sometimes the nametags disapear completely even if you don't do /togglenametags (all the nametags are shown in the top left corner of the screen if you move your camera away from the other players).


_DK
  • _DK

    Homie

  • Feroci Racing
  • Joined: 12 Apr 2009
  • Ukraine

#44

Posted 21 April 2014 - 09:41 PM Edited by _DK, 21 April 2014 - 09:41 PM.

Updated to ver #2.
Since it was built with new plugin SDK version, it won't work with plugin.dll and all plugins which use it. All other plugins will be updated soon.
  • Musi, abdullah5009, TommyCJFaann and 2 others like this

Automan
  • Automan

    Maker's modder

  • Members
  • Joined: 13 Dec 2008
  • Italy

#45

Posted 14 May 2014 - 11:20 AM Edited by Automan, 14 May 2014 - 11:21 AM.

In ZM226 I encountered the following problem in the sample file of ImVehFt for materials. 
 
The sample file is .Z3D, and materials are distinguished: 
 
But the file you need, .DFF, materials are only one: 
 
How does the program know which light to turn, if there is only one light?...
In my experience, the only way is to assign a materials [env: xx] different for  each material...
 
But this would be less, unfortunately.
 
With only files of the mod:
-ImVehFt.asi
-IMVehFT.ini
in:
(...)GTA San Andreas
and with folders:
-vehicle
---grunge
---plates
---shadows
---tyres
in:
(...)GTA San Andreas/models/generic
the gta_sa.exe crashed...
 
The images in folders vehicle should perhaps be of all possible formats, png, bmp, dds?... I think I read something similar, to run the mod. Funny...
 
The file ImVehFt.asi becomes locked by the antivirus, in some cases. Possible?...
 
The 'new opcode Cleo3' are needed?... 
If yes, the GTA_SA.exe gives an error, calling the DLL 'Bass'. This is absurd...
 
In summary, this mod does not have all the parts and instructions needed to 
install and run it. At least here in Italy.

zmudziak32
  • zmudziak32

    Thug

  • Members
  • Joined: 14 Dec 2007
  • Poland

#46

Posted 14 May 2014 - 06:56 PM

You need Cleo 4 and New Opcodes for Cleo 4.


Automan
  • Automan

    Maker's modder

  • Members
  • Joined: 13 Dec 2008
  • Italy

#47

Posted 15 May 2014 - 08:23 AM Edited by Automan, 15 May 2014 - 09:00 AM.

I found Cleo4, but the new opcode where can I find them?...

 

Well, now I Cleo4 with the new opcode: Game chashed... 
Why is not there a working package ImVehFt with everything it need?...

TommyCJFaann
  • TommyCJFaann

    Everything changes.

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2013
  • India

#48

Posted 15 May 2014 - 01:07 PM

http://www.gtaforums...howtopic=528175

 

You need to post it here,this is wrong section.


HermeSSentinuS
  • HermeSSentinuS

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 May 2014
  • Turkey

#49

Posted 07 September 2014 - 03:46 PM

Please add a Turkish character support ?

 

karaktersl6_thumb1.gif


legolaas
  • legolaas

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Aug 2013
  • Turkey

#50

Posted 07 September 2014 - 04:42 PM

Please add a Turkish character support ?

 

karaktersl6_thumb1.gif


ural
  • ural

    Trash Humper

  • Members
  • Joined: 27 Jan 2007

#51

Posted 07 September 2014 - 06:15 PM

The latest version is not compatible with the plugin from Ryosuke: bullet holes :/


HermeSSentinuS
  • HermeSSentinuS

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 May 2014
  • Turkey

#52

Posted 07 September 2014 - 06:36 PM

The latest version is not compatible with the plugin from Ryosuke: bullet holes :/

its compatible with bullet hole im using this and with bullet hole mod


ural
  • ural

    Trash Humper

  • Members
  • Joined: 27 Jan 2007

#53

Posted 08 September 2014 - 01:28 PM

 

The latest version is not compatible with the plugin from Ryosuke: bullet holes :/

its compatible with bullet hole im using this and with bullet hole mod

 

Yes, as it turned out "direct font" can be operated either with bullet holes or with killog.asi, but if you use killog.asi and bullet holes together the game crashes when loading..

 

@ _DK what can be done?


tandytanz
  • tandytanz

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Aug 2012

#54

Posted 4 weeks ago Edited by tandytanz, 4 weeks ago.

Please Fix, 
BUG FOUNDED
​============================================
DirectFont uncompatible with ENB 0.248 - d3d9.dll
 

http://www.imagebam....b2c8a1295379685
http://www.imagebam....e821bf295379696

 

Screenshot by Rizky Rizaldi [DirectFont]
​============================================
GTA_V_HUD By DK22pac uncompatible with ENB 0.248 - d3d9.dll

Gameplay Blank Screen  :rampage: 
​============================================
IMFX Explosions uncompatible with GTA_V_HUD By DK22pac

GTA_V_HUD By DK22pac isn't need plugin.dll

IMFX Explosions need plugin.dll
============================================
Please Fix it soon.  :facedesk:  I love your mods and its bugged :cookie:, But i love my ENB Settings too :/


krloxxx
  • krloxxx

    i love GTA SA

  • Members
  • Joined: 4 weeks ago
  • Argentina

#55

Posted 4 weeks ago Edited by krloxxx, 4 weeks ago.

Hi

 

i have some problems with the traduction here.

 

Im from Argentina and i talk spanish so in this game the vocals with accent (á,é,í, ó and ú) dont appear... in that place appears simbols.

 

For example: Informaci%n

 

Can you fix that?

 

And thanks you for this mod!

 


Concavax
  • Concavax

    Rat

  • Members
  • Joined: 26 Dec 2013
  • None

#56

Posted 4 weeks ago

Please Fix, 
BUG FOUNDED
​============================================
DirectFont uncompatible with ENB 0.248 - d3d9.dll
 

http://www.imagebam....b2c8a1295379685
http://www.imagebam....e821bf295379696

 

Screenshot by Rizky Rizaldi [DirectFont]
​============================================
GTA_V_HUD By DK22pac uncompatible with ENB 0.248 - d3d9.dll

Gameplay Blank Screen  :rampage: 
​============================================
IMFX Explosions uncompatible with GTA_V_HUD By DK22pac

GTA_V_HUD By DK22pac isn't need plugin.dll

IMFX Explosions need plugin.dll
============================================
Please Fix it soon.  :facedesk:  I love your mods and its bugged :cookie:, But i love my ENB Settings too :/

You need dowload the new plugins, they are build with his new library. SDK, i guess.


rinkashime
  • rinkashime

    GAMER

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2013
  • Philippines

#57

Posted A day ago

Not compatible with ultrathing :/





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users