Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Grand Theft Auto IV: Los Angeles (V Map Project)

17 replies to this topic
Thesantiagossj4
  • Thesantiagossj4

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 May 2011

#1

Posted 01 December 2013 - 02:53 AM

¡Hi! i am Thesantiagossj4, i join in this page the past year, today im begin to make a new map mod for GTA IV, Named in the title, V map, in summary its the Los Angeles Map, using the 3d program tool "Google Sketchup 8 Pro", Actually i have the Scalled map of GTA V And IV... 

 

 

g2q2.png

 

 

So there's is the little comparisson "Sarcasm" with the map, tell me if i wrong but this is Machinima's Comparisson map...

 

but i can't do that all alone, i need some help to make te reliefs, mountains... i can do the buildings and another things but i need know all the posible details of the city...

 

gta-v-map-3.jpg

 

¡This is a zoom of the map! when here we can do the roads, but first i make the base map. :D

 

 


Bonnano
  • Bonnano

    i hate the mexican that screams "f*ck me in the ass"

  • BUSTED!
  • Joined: 22 Jul 2013
  • North-Korea

#2

Posted 01 December 2013 - 04:59 AM

That's not the Los Angeles map.


Thesantiagossj4
  • Thesantiagossj4

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 May 2011

#3

Posted 01 December 2013 - 05:26 AM

That's not the Los Angeles map.

 

Nope, That's GTA V Map


Fluttershy Pony
  • Fluttershy Pony

    Change my stupid name.

  • Members
  • Joined: 05 Sep 2010
  • None

#4

Posted 01 December 2013 - 06:31 AM

What exactly are you doing? Putting the GTA V map in GTA IV? I don't think it would fit, GTA IV has a map size limit.


Thesantiagossj4
  • Thesantiagossj4

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 May 2011

#5

Posted 01 December 2013 - 06:52 AM

What exactly are you doing? Putting the GTA V map in GTA IV? I don't think it would fit, GTA IV has a map size limit

 

yes, and so, what is exactly map limit of gta iv? I did not know this


universetwisters
  • universetwisters

    THIS ONE GOES OUT TO ALL THE RAVERS IN THE NATION.

  • Members
  • Joined: 26 Feb 2011
  • United-States

#6

Posted 01 December 2013 - 03:41 PM

 

What exactly are you doing? Putting the GTA V map in GTA IV? I don't think it would fit, GTA IV has a map size limit

 

yes, and so, what is exactly map limit of gta iv? I did not know this

 

GTA 4's limits will only allow certain map sizes. I think it may be 1600x1600, but it's true numbers escape me. I think you can go over the boundaries, but it would get very very glitchy, as far as my understanding goes.


Thesantiagossj4
  • Thesantiagossj4

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 May 2011

#7

Posted 01 December 2013 - 10:28 PM

i found this in this forum:

 

http://gtaforums.com...gta-boundaries/

 

this is the closest I got about the boundaries of gta iv map... i can't find the exactly boundaries of the LC map.


Thesantiagossj4
  • Thesantiagossj4

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 May 2011

#8

Posted 01 December 2013 - 10:31 PM

and i try go to the over boundaries, if i can.


Thesantiagossj4
  • Thesantiagossj4

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 May 2011

#9

Posted 02 December 2013 - 01:36 AM

Click in the image link

 

i overpassed the map limit image

 

http://imageshack.us/f/43/nl8l.png/

 

and i get this:

 

http://imageshack.us/f/41/azoo.png/

 

i dont have bugs... i overpassed more...

 

http://imageshack.us/f/46/bm1j.png/

 

and i have this in boat:

 

http://imageshack.us/f/197/hum.bmp/

 

i dont have nothing but the sea water, i dont have bugs and errors... ¿anyone idea?


ValkryeX
  • ValkryeX

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 19 Nov 2013

#10

Posted 03 December 2013 - 11:14 AM

Looking at your screenshots, I tried going even further than you, and it worked!

Look here how far i got without the game getting crappy
ovsq.jpg

The Problem?
The Player Blip Disappears After reaching The Visual Limit of The Map in The Pause Menu


Thesantiagossj4
  • Thesantiagossj4

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 May 2011

#11

Posted 03 December 2013 - 04:56 PM

Looking at your screenshots, I tried going even further than you, and it worked!

Look here how far i got without the game getting crappy
ovsq.jpg

The Problem?
The Player Blip Disappears After reaching The Visual Limit of The Map in The Pause Menu

 

so there's no problem to make the map? 


Mockage
  • Mockage

    This Will Destroy You

  • The Connection
  • Joined: 27 Jul 2011
  • NATO

#12

Posted 03 December 2013 - 05:33 PM

No offense, but I can't see this happening..


Thesantiagossj4
  • Thesantiagossj4

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 May 2011

#13

Posted 03 December 2013 - 07:04 PM Edited by Thesantiagossj4, 03 December 2013 - 07:37 PM.

Then i make Dubai Map... if i can't make the gta v map, but i search more information about this


Mockage
  • Mockage

    This Will Destroy You

  • The Connection
  • Joined: 27 Jul 2011
  • NATO

#14

Posted 04 December 2013 - 08:07 PM

Then i make Dubai Map... if i can't make the gta v map, but i search more information about this

Lol wow, make up your mind.

 

With an attitude like that, you won't get far in modding. I've seen a lot of people like you in this part of the forum that are so bipolar when it comes to planning/making a mod. If you're planning to make a map mod, you should have the correct mindset, and to be honest I don't think you do. Sorry.


Thesantiagossj4
  • Thesantiagossj4

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 08 May 2011

#15

Posted 04 December 2013 - 10:54 PM

 

Then i make Dubai Map... if i can't make the gta v map, but i search more information about this

Lol wow, make up your mind.

 

With an attitude like that, you won't get far in modding. I've seen a lot of people like you in this part of the forum that are so bipolar when it comes to planning/making a mod. If you're planning to make a map mod, you should have the correct mindset, and to be honest I don't think you do. Sorry.

 

 

i see this in one page, but i don't so sure... 

 

o-REDDIT-570.jpg?5

 

what do you think about that?

 

and i found this, this is san andreas comparison with gta iv

 

80516256.jpg

 

¿so what do you think?


nine30
  • nine30

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2011

#16

Posted 09 December 2013 - 03:18 PM

and i try go to the over boundaries, if i can.

Hi,

 

you can convert and have your map outside limits but bugs i had it was about textures, you cannot see them, its like flashing, i already tested it ;), you have collision but you cannot see textures, somebody have to look for this, where it comes from...

 

But as people said, GTA V map is toooooooo huge..., try dubay map, theres a tool which permits you to extract dubai track map from a recent race game, use it, and then use cityscape 1.8, i worked on palm island 3 years ago, its easy to do but i stopped it ;)

 

Good luck for your futur map !


Bone34
  • Bone34

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 21 May 2013

#17

Posted 26 February 2014 - 03:05 PM

The boundaries are exactly 6 x 6 Kilometers (3,728 x 3,728 Miles). Im 100 % sure because SA uses the exact same boundary size. It would be awesome if we can make maps bigger than that :cool:. However if we couldnt put the map out of boundaries without any bugs, this would obviously fail because GTA 5 (squarish) map size is approx 8 x 15 Km (4,97 x 9,32 Mi). And IMO, that scale comparison in first post is innacurate because LC is bigger than that, i can see it by size of streets.

 

 

 

and i found this, this is san andreas comparison with gta iv

 

Thats inaccurate also...

But the picture above looks to be pretty close.


pykett11
  • pykett11

    pykettjohn

  • Members
  • Joined: 03 Feb 2013

#18

Posted 23 March 2014 - 12:29 PM

what about we just remove the limit and put it on bingo! :r*:  :lol:





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users