Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Why cant rockstar add in an F1 car?

35 replies to this topic
kvic
  • kvic

    Hustler

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2008

#31

Posted 29 November 2013 - 01:27 PM

WHY ?


SurlyOldManMN
  • SurlyOldManMN

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Nov 2013

#32

Posted 29 November 2013 - 06:32 PM

Split the difference with a Radical SR3?


notch
  • notch

    HIGH TECH REDNECK

  • Members
  • Joined: 10 Apr 2012

#33

Posted 29 November 2013 - 08:48 PM

because F1 cars sound annoying as sh*t

 

needs more cammed muscle

 

 

 

and real diesel sound

 

cummins straight 6

http://youtu.be/8FcqLpCxCAM

 

7.3L V8 Diesel

http://youtu.be/X7r9ZY_FyI8

 

6.0L v8 diesel

http://youtu.be/n67W8VlhHQg


xxRichter
  • xxRichter

    IT'S WARIO TIME!

  • Members
  • Joined: 08 Dec 2010
  • Japan

#34

Posted 30 November 2013 - 04:01 AM

Optional: Wait for PC release, model rig an F1 car.

Because not one people understand you so they're going to bash your thread.


ZeusMowat_278
  • ZeusMowat_278

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 06 Jun 2012
  • Australia

#35

Posted 30 November 2013 - 04:20 AM

There was an F1 car in Chinatown Wars, it handled okay but was pretty fast.

boxmonster
  • boxmonster

    Disinformation Agent

  • Members
  • Joined: 13 Apr 2008

#36

Posted 30 November 2013 - 04:38 AM

Rockstar needs to add this first.

 

Amphicar-main-ffm001.jpg





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users