Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Last mission "out of commission" niko won't climb in choop

6 replies to this topic
beaches13
  • beaches13

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013

#1

Posted 21 November 2013 - 02:40 AM

I keep getting to the part where niko flies off the bike onto the chopper but he won't climb in.  I tried numerous times pressing A continuously on both the controller and the keyboard, different each time.  And also the space bar another time.  None of them appear to have any effect, he just hangs there on the chopper then the mission fails.


Brock Elvis
  • Brock Elvis

    -... .-. --- -.-. -.-/. .-.. ...- .. ...

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2013
  • Antarctica

#2

Posted 21 November 2013 - 02:59 AM

Have you made modifications towards the GTA IV file? If so, there may be a conflict which has rendered the "A" button useless.

 

Or it's because you're using a Microsoft product.


beaches13
  • beaches13

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013

#3

Posted 21 November 2013 - 03:13 PM Edited by beaches13, 21 November 2013 - 03:17 PM.

Just basic mods, all new textures, cars, handling, weapons, vucko's enb 7.0e, etc. 

 

Good call though, the only scripts I have running are car spawn, bank, scorpo safe houses, and speedo, all which I removed for now and tried again, still no luck.  Not sure what it could be.

 

Is there a way to just skip the mission?  Now whenever I'm in the game the phone rings every 3 minutes to bug me about completing it.


beaches13
  • beaches13

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013

#4

Posted 21 November 2013 - 03:39 PM Edited by beaches13, 21 November 2013 - 04:05 PM.

Alright I found a tip.  Record with FRAPS at 30fps before you jump in the heli.  I have no idea why this works, but it does work, I just did it 3 times in a row.  About time.  :D


beaches13
  • beaches13

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2013

#5

Posted 21 November 2013 - 04:34 PM

Hey how come the replay old missions option hasn't been added to the cell phone?


namor
  • namor

    Trick

  • Members
  • Joined: 04 Mar 2011

#6

Posted 07 December 2013 - 08:41 PM

Hey how come the replay old missions option hasn't been added to the cell phone?

 

That feature is only available in BoGT, not in TLad or IV.


lol232
  • lol232

    Got room for one more?

  • Members
  • Joined: 26 Mar 2010
  • Serbia

#7

Posted 10 January 2014 - 10:27 PM

What I did was replace the "Jump" button (space by default) with some smaller button such as "M" and tapped that button, that way I easily succeeded.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users