Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA5 HUD by DK22Pac

SA Released
3,084 replies to this topic
CrossHeat
  • CrossHeat

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2016
  • Romania

#3061

Posted 01 May 2017 - 10:57 AM

What? it cant be deleted? 


CrossHeat
  • CrossHeat

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2016
  • Romania

#3062

Posted 02 May 2017 - 01:25 PM

Someone? Please?
 


The_Human
  • The_Human

    The Eye

  • Members
  • Joined: 31 Dec 2015
  • Mars

#3063

Posted 02 May 2017 - 01:27 PM

Did you install this mod in SAMP?


CrossHeat
  • CrossHeat

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2016
  • Romania

#3064

Posted 02 May 2017 - 01:29 PM

If u mean if i play in samp, yes i do.


HeySlickThatsMe
  • HeySlickThatsMe

    Aiden penirse gives Jordi chink a T-Boner

  • Members
  • Joined: 22 Jul 2015
  • Poland

#3065

Posted 02 May 2017 - 01:43 PM

You can't delete it


SSRenz
  • SSRenz

    LCPD Detective

  • Members
  • Joined: 30 Jul 2016
  • None

#3066

Posted 03 May 2017 - 06:47 AM Edited by SSRenz, 03 May 2017 - 06:47 AM.

You can't delete it

Same for page 102 by me.


CrossHeat
  • CrossHeat

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Apr 2016
  • Romania

#3067

Posted 04 May 2017 - 06:52 PM

Pff, it would be cool.


inan.ahammad
  • inan.ahammad

    Project Props Modder

  • Members
  • Joined: 15 Jul 2016
  • Bangladesh

#3068

Posted 08 May 2017 - 09:28 AM

Hello Guys..I faced a problem.
I am Using SAxVCxLC.It got paths limits extended.And It used fla to do it.And The HUD also tries to use a function with the paths limits...and there fore it is removing the patch of FLA paths limits extended and placing it's own patch..but since the game need the extended paths..So I was wondering if anyone knows any way to block this paths patch of GTA 5 HUD...Please help

alexocean
  • alexocean

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 05 May 2017
  • Angola

#3069

Posted 13 May 2017 - 02:57 PM

Wonderful mod, thank you very much for this DK22Pac. It only have one problem, playing with Gamepad (ginput) the weapon wheel doesnt work with the right stick. The only way to work is setting in the ini file the option: bComplexSelector to zero but its a bit bad, wheel is not working well with the triggers on gamepad.

Again, thanks for this great mod and hope for further updates


deshawnw
  • deshawnw

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Dec 2014
  • United-Kingdom

#3070

Posted 19 May 2017 - 03:17 PM

Hope there will be an update with some extra options like: Disable the angle view effect when getting into a car!

To avoid map mods getting all blurred out.


SSRenz
  • SSRenz

    LCPD Detective

  • Members
  • Joined: 30 Jul 2016
  • None

#3071

Posted 27 May 2017 - 09:15 AM

Somebody help me, In SA-MP In GTA Multiplayer CZ Server the Radar player is big in other SA-MP server had default on radar

MZkVIS5.png


REW01WER
  • REW01WER

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2017
  • None

#3072

Posted 03 June 2017 - 01:42 PM

If anyone else have bug where you can't change weapon, just remove Improved vehicle lights and first person mods :)


NoRinForYou
  • NoRinForYou

    Trap

  • Members
  • Joined: 3 weeks ago
  • Philippines

#3073

Posted 3 weeks ago Edited by NoRinForYou, 3 weeks ago.

Hello I am loving this mod, but I want to ask -- why does it crash after a long period of time when i play in 16bit video mode? (from the GTA Settings)

is it because I only have 2 GB ram or.... ?

 

Edit:

I was doing that Mission where i had to practice with big smoke shooting glass bottles. then when i tried to shoot the last one the game just froze and crashed.... ? nothing like this happens when i am on 32 bit though... but I dont plan to use 32bit cause.... lag. xD


the_pombo
  • the_pombo

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 4 weeks ago
  • None

#3074

Posted 3 weeks ago Edited by the_pombo, 3 weeks ago.

Hello dk22pac, gta v hud and incompatible with fastman92 limit adjuster.
 
- The weapons wheel is incompatible with some added weapon IDs.
- The weapon status bars on the weapons wheel are bugged.
- The sniper crosshair does not work on sniper added.
- Weapons with ID above 100 do not have crosshair.
- Increasing the limit of icons on the radar, the GPs stops working.
- adding new icons, all become white squares.

GTA2Flow
  • GTA2Flow

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Oct 2013

#3075

Posted A week ago

Can someone tell me how can i enable wanted levels on SAMP?


tommyhmilj
  • tommyhmilj

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 5 days ago
  • Australia

#3076

Posted 5 days ago

how do i get the weapon wheel to work with ginput + xbox 360 controller.

If its not compatible, how do i disable the weapon wheel?


LaDiDa
  • LaDiDa

    I'm only human

  • Members
  • Joined: 12 Jul 2016
  • Netherlands

#3077

Posted 5 days ago

Set bComplexSelector to 0. This will disable the wheel and personally it looks bad.

dsoongta
  • dsoongta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 days ago
  • Brazil

#3078

Posted 3 days ago Edited by dsoongta, 3 days ago.

Hi guys, I loved the mod but wanted to make some changes.
 
By default, I play the game downgraded with Ginput to play with the control of XBOX ONE.
I play in the style of GTA IV (4). Like AIM with LT, FIRE with RT, change weapons with DPAD left and right. It's very great this way.
 
I loved this mod, but only the HUD + GPS + SELECTION WEAPON in SLOW MOTION with images in the same GTA V style.
 
I want to play in my old form with controller xbox one but I want to use this HUD.
 
What do I do?
 
EDIT :
 
My controls are bugged with this mod. When I click to aim, it opens the selection of weapons at the same time. When I click to fire, it again opens the selection of weapons at the same time.
I want only the hud, without the modifications in the controls.

LaDiDa
  • LaDiDa

    I'm only human

  • Members
  • Joined: 12 Jul 2016
  • Netherlands

#3079

Posted 3 days ago

Set bComplexSelector to 0 in the .ini and it works (but be warned this disables the weapon wheel and leaves an ugly bar on screen).


dsoongta
  • dsoongta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 days ago
  • Brazil

#3080

Posted 3 days ago Edited by dsoongta, 3 days ago.

I edited to better explain my situation haha
 
 
Ginput Controller Set 1 + Set bComplexSelector = 0
 
AIM = RB
FIRE = (B)
CHANGE WEAPONS = LT and RT
 
WORKS FINE!
 
 
Ginput Controller Set 2 (Same style of GTA IV) + Set bComplexSelector = 0
 
AIM = LT
FIRE = RT
CHANGE WEAPONS = DPAD left and right
 
DONT WORK!
 
 
When I click to aim (LT), in same time show up the screen weapon change, the same when shoot (RT)
Change Weapons with Dpad do not work.
 
 
So we can see what the problem is.
I play with the Ginput Controller Set 2 (GTA IV), and the "CHANGE WEAPONS" of HUD V MOD gets on the LT + RT.
 
How can I fix this? Trade to (Dpad left and right) instead of (LT + RT) Sorry for insisting.

dsoongta
  • dsoongta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 days ago
  • Brazil

#3081

Posted 3 days ago

Can I get only the HUD files? No changes to the control? I just want the look and layout.


LaDiDa
  • LaDiDa

    I'm only human

  • Members
  • Joined: 12 Jul 2016
  • Netherlands

#3082

Posted 3 days ago

Looks like the buttons for that can be defined in controls.dat, just don't ask me how :p

Maybe PM DK about that.


Datsik
  • Datsik

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 days ago
  • Germany

#3083

Posted 3 days ago

++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++  

 

++++    I pay 10 Dollars to someone who help me!   ++++   

 

++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++    

 

sPG3AyVDToWrlUKDwTXN2A.png

I want to change my Money-Bar position. I found in \GTAVHud_by_DK22Pac\mp the file

V_HUD_by_DK22Pac where i can edit the Money-Bar position only from left to right 

or from right to left. From up to down is not possible, but why? 

 

If someone can help me to move it to position (on screenshot) i will pay 10 Dollars PP. I hope you

can help me. :(


dsoongta
  • dsoongta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 days ago
  • Brazil

#3084

Posted 3 days ago Edited by dsoongta, 3 days ago.

yQBBsXS.png

1V86MFm.png

 

 

 

How do I change the settings for set 3? I can not understand how to change configs in this file controls.dat
 
Please help me, I only need this so I can play again hahaha, this mod is great.

Datsik
  • Datsik

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 3 days ago
  • Germany

#3085

Posted 3 days ago

++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++  

 

++++    I pay 10 Dollars to someone who help me!   ++++   

 

++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++    ++++    

 

sPG3AyVDToWrlUKDwTXN2A.png

I want to change my Money-Bar position. I found in \GTAVHud_by_DK22Pac\mp the file

V_HUD_by_DK22Pac where i can edit the Money-Bar position only from left to right 

or from right to left. From up to down is not possible, but why? 

 

If someone can help me to move it to position (on screenshot) i will pay 10 Dollars PP. I hope you

can help me. :(

Push





8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users