Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Aiming problem.

4 replies to this topic
Than0s
  • Than0s

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Nov 2013

#1

Posted 17 November 2013 - 08:01 PM

Hello everyone, i am trying to get a solution  on how to fix this but nothing i have tried seems to  be working.I basically can't aim properly on both singleplayer and multiplayer because of some bug or whatever..

 

The problem is like : I am holding RMB continiously to aim but sometimes (lots of times) the aiming gets "released" for nothing.I can't shoot weapons anymore in multiplayer because of this and wont allow me to fire properly on singleplayer too.

 

I can't find somebody else with the same problem as me on these and those forums, i've tried a few things like deleting the game + GTA San Andreas userfiles + gta_sa.set and reinstalling the whole game again but nothing changed.I can't even use the special martial art given by the gym because i need to hold the aim button and then hit so i end up making half of the attack.

 

The video below shows what i face IG.

NOTE: I am holding RMB the WHOLE time, never releasing it.

 

http://videobam.com/nMGPX

 

See those pauses in the middle?Please give me your answers because i am starting to hate this game because of that.


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#2

Posted 17 November 2013 - 08:24 PM

Is your mouse USB connected directly to the Computer (good) or to a HUB (bad)?


Than0s
  • Than0s

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Nov 2013

#3

Posted 17 November 2013 - 08:32 PM

The end of the mouse's cable is connected to some thingy, that thingy is connected on the PC.But anyway, this only happens when i play GTA SA.


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#4

Posted 17 November 2013 - 10:06 PM

The thingy is the Hub.

Plug the Mouse into the USB port on the computer.

The signal from your mouse is being interrupted by the Hub 'cycling'.


Than0s
  • Than0s

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Nov 2013

#5

Posted 18 November 2013 - 11:58 AM

The thingy is the Hub.

Plug the Mouse into the USB port on the computer.

The signal from your mouse is being interrupted by the Hub 'cyclin

 

It's not working.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users