Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Online not loading properly

4 replies to this topic
Benteke
  • Benteke

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2013

#1

Posted 17 November 2013 - 05:36 PM

So this only happens when i try to go into GTA online with other players.

 

When it loads up it spawns me in the GTA world with my online character but:

 

/None of the icons for races etc show up

 

/The phone is the one from single player not online.

 

/My personal vehicle is gone and no money shows up.

 

/If I try to select online through the menu the game freezes.

 

/To try again I have to go to game and then select load game and go back to single player. 

 

Does anyone know why this happens?


Benteke
  • Benteke

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2013

#2

Posted 18 November 2013 - 12:59 PM

Bump

Killzone3265
  • Killzone3265

    ruin made me do it not

  • The Yakuza
  • Joined: 07 Oct 2013
  • Canada
  • April Fools Winner 2015

#3

Posted 18 November 2013 - 01:13 PM

try deleting and reinstalling game data, i forget howwwww so just go look up a tutorial for whatever console you're on


WolfPakRyan
  • WolfPakRyan

    Mark Chump

  • Members
  • Joined: 14 Nov 2013

#4

Posted 18 November 2013 - 01:29 PM

try deleting and reinstalling game data, i forget howwwww so just go look up a tutorial for whatever console you're on


Killzone3265
  • Killzone3265

    ruin made me do it not

  • The Yakuza
  • Joined: 07 Oct 2013
  • Canada
  • April Fools Winner 2015

#5

Posted 18 November 2013 - 01:33 PM

 

try deleting and reinstalling game data, i forget howwwww so just go look up a tutorial for whatever console you're on

 

was that necessary? 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users