Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Wet work

6 replies to this topic
kianokk
  • kianokk

    Snitch

  • Members
  • Joined: 09 Oct 2013

#1

Posted 15 November 2013 - 10:43 PM

Anyone else having problems with this mission?

 

The Lost just don't appear at the end for some reason?


kianokk
  • kianokk

    Snitch

  • Members
  • Joined: 09 Oct 2013

#2

Posted 15 November 2013 - 11:44 PM

Bump


Scoobroid
  • Scoobroid

    GTAO Olympic Champion of Champions

  • Members
  • Joined: 29 Sep 2013
  • None

#3

Posted 15 November 2013 - 11:46 PM

Done this one many times, never had that happen. You're getting the little yellow circle by the jetty and driving the boat into it right?


ParlorTrix
  • ParlorTrix

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Sep 2013

#4

Posted 15 November 2013 - 11:46 PM

If you took the boat to the dock and they don't appear just hang around on the lower dock platform or get on the boat they usually show for me then.

mbhitman
  • mbhitman

    Foot Soldier

  • Members
  • Joined: 30 Sep 2013

#5

Posted 15 November 2013 - 11:46 PM

I've had that same issue on occasion. Usually when one of my teammates quits, they show up. I imagine it's a loading issue with the host.

kianokk
  • kianokk

    Snitch

  • Members
  • Joined: 09 Oct 2013

#6

Posted 16 November 2013 - 12:20 AM

Done this one many times, never had that happen. You're getting the little yellow circle by the jetty and driving the boat into it right?

Yup, done this mission once before without an issue but the last three times nothing happens.


kianokk
  • kianokk

    Snitch

  • Members
  • Joined: 09 Oct 2013

#7

Posted 16 November 2013 - 12:34 AM

If you took the boat to the dock and they don't appear just hang around on the lower dock platform or get on the boat they usually show for me then.

Tried that but nothing seems to trigger the Lost.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users