Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Character keeps running forward!

10 replies to this topic
MaD159
  • MaD159

    Best GTA driver.

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2013

#1

Posted 10 November 2013 - 12:10 PM

Hi guys, Im really needing to tap into your brains here to figure this one out. Ive installed GTA San Andreas on my PC but the problem is CJ keeps running forward when no key is pressed.

No joystick or something are connected to PC all keys are not stuck and when I sit in the car it doesn't go forward...In options all keys are default.

 

Before i played Gta:Sa many times and CJ didn't runned forward,but now then I installed it CJ just runs forward,because of this i can't play San Andreas Multiplayer with my friends...


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#2

Posted 10 November 2013 - 04:22 PM

If you have a USB keyboard, before you start the game, plug it into a different port.


MaD159
  • MaD159

    Best GTA driver.

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2013

#3

Posted 12 November 2013 - 11:13 AM

If you have a USB keyboard, before you start the game, plug it into a different port.

It's Laptop keyboard..It was working perfectly like 1 month ago and now my character going forward...


GeorgeGTA
  • GeorgeGTA

    GTA Master Gamer

  • Members
  • Joined: 14 Aug 2013

#4

Posted 12 November 2013 - 11:59 AM

Are you updated drivers for laptop?

Is your game original or not?

Does it happens in other games or only in GTA SA?


MaD159
  • MaD159

    Best GTA driver.

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2013

#5

Posted 16 November 2013 - 02:33 PM

Are you updated drivers for laptop?

Is your game original or not?

Does it happens in other games or only in GTA SA?

Answers.:

1.Yes,they are updated.

2.Original,and I played it like 2weeks ago and it was working perwectly.

3.Only in GTA SA.


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#6

Posted 16 November 2013 - 05:50 PM

If the game played fine and suddenly isn't.

You could try deleting the gta_sa.set file.

Also, you should check to see if the machine updated any drivers (especially video) drivers just before the problem started. If it did you can try  restoring the Old driver. Or roll-back to a time before the problem happened.


MaD159
  • MaD159

    Best GTA driver.

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2013

#7

Posted 17 November 2013 - 03:40 PM

If the game played fine and suddenly isn't.

You could try deleting the gta_sa.set file.

Also, you should check to see if the machine updated any drivers (especially video) drivers just before the problem started. If it did you can try  restoring the Old driver. Or roll-back to a time before the problem happened.

I just found out that UP arrow is bugged,in controls i deleted evrything with arrow,but still he keeps running...


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#8

Posted 17 November 2013 - 04:21 PM

Try  the [Left Alt] key.


MaD159
  • MaD159

    Best GTA driver.

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2013

#9

Posted 18 November 2013 - 12:13 PM Edited by MaD159, 18 November 2013 - 12:31 PM.



Try  the [Left Alt] key.

Nah,not working. :(

Okay WTF,I just installed MTA and it's working without problems...LOL,but in GTA:SA or SA:MP he runs forward :D


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#10

Posted 18 November 2013 - 12:53 PM

I was thinking that CJ is supposed to be running.

Except when you [space bar] to sprint,

and [Left Alt] to walk.

At least according to the manual.

Personally I use a Logitech Dual Action ™ gamepad.


MaD159
  • MaD159

    Best GTA driver.

  • Members
  • Joined: 10 Nov 2013

#11

Posted 08 December 2013 - 09:04 AM

So any fix'es for this?





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users