Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Cargo Plane

212 replies to this topic
henriquedematos
  • henriquedematos

    I was cured, all right!

  • Members
  • Joined: 16 Aug 2013
  • Portugal

#1

Posted 09 November 2013 - 12:21 AM

Look at this thing.

 

Cargo_Plane.jpg

 

Just... Look at it. LOOK AT HOW BIG AND GLORIOUS IT IS.

 

And what does Rockstar do? Offers it for a few seconds in a mission, and then shoots it down so you can never use it in free roam.

 

So, Cargo Plane debate thread: Is anyone as pissed for not getting this plane available normally? Do you want it in a patch or similar?

  • Blingy, Eutyphro, D1RTYŽ and 14 others like this

nuer
  • nuer

    .

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2011

#2

Posted 09 November 2013 - 12:29 AM

Isn't that the plane you can get at Las Venturas airport in SA?


henriquedematos
  • henriquedematos

    I was cured, all right!

  • Members
  • Joined: 16 Aug 2013
  • Portugal

#3

Posted 09 November 2013 - 12:41 AM

Isn't that the plane you can get at Las Venturas airport in SA?

 

Uh, no, that would be the AT-400.


nuer
  • nuer

    .

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2011

#4

Posted 09 November 2013 - 12:48 AM

Looks a lot like it.


TJK319
  • TJK319

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 20 Oct 2013

#5

Posted 09 November 2013 - 12:51 AM

Dat thing looks kewl.


Ninja_Gear
  • Ninja_Gear

    Boss

  • BUSTED!
  • Joined: 28 Jul 2008
  • Netherlands

#6

Posted 09 November 2013 - 02:42 AM Edited by Ninja_Gear, 09 November 2013 - 10:31 PM.

So i modded my savegame and here it is dwarfing that 747 just like IRL, Antanov AN-124 'with b52 bomber ish engines'

 

Also flies a lot better because of bigger wings, engines and empty cargo bay.

 

I researched how to mod the savegame only because of this plane, felt like a little kid getting its present when i first got to fly it LMAO.

 

2lw6txl.jpg

 

4skupw.jpg

28w16w3.jpg

 

 

 

Made a vid about it landing at McKenzie Field 'which was supposed to be the goal for the mission' 

http://www.youtube.c...h?v=_IA4j30mmxQ

 

I hope its available for everybody some time.. however i don't think it will be this exact plane. The interior is so complex that when you crash it, it lags the game a lot. 

 

Oh and yes the part of the cargo loading bay is still wrecked thanks to Trevor.

. Yes the cargo bay is something you can enter. In fact, even the front can be opend up.

2hz3lsp.jpg

an124_5.jpg

 

2u9jyp5.jpg

i777du.jpg

fu17iq.jpg

 

 

Also i crashed my cargo plane on the sunken one lol:

2rnud0z.jpg

33c2muf.jpg

  • voyager, Eutyphro, D1RTYŽ and 6 others like this

Ninja_Gear
  • Ninja_Gear

    Boss

  • BUSTED!
  • Joined: 28 Jul 2008
  • Netherlands

#7

Posted 09 November 2013 - 05:27 AM

PS,

 

Has anyone seen one online yet 'used by hackers'?


bobo081093
  • bobo081093

    Snitch

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2012

#8

Posted 09 November 2013 - 12:16 PM

I would have loved to fly this ginormous jet in freemode! Bad sadly this cannot be..

  • D1RTYŽ likes this

Huffin-Puffin
  • Huffin-Puffin

    Snitch

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2013

#9

Posted 09 November 2013 - 12:24 PM

Can you do that save game mod on PS3 without modifying the console?

Joonas08Joonas
  • Joonas08Joonas

    PlayStation 3 player, also citizen of Ludendorff

  • Members
  • Joined: 03 Jun 2013
  • Estonia

#10

Posted 09 November 2013 - 01:27 PM

It's possible, but I don't know how to do it. Anyone have a tut?


D3ADSH0T
  • D3ADSH0T

    Courier 6

  • Members
  • Joined: 15 Nov 2012
  • None

#11

Posted 09 November 2013 - 05:11 PM

I've done this on mah ps3. Its quite huuge yes!

JustOneMonth
  • JustOneMonth

    Griefer? Better Call Saul!

  • Members
  • Joined: 19 Aug 2013
  • Brazil

#12

Posted 09 November 2013 - 05:18 PM

Look at this thing.

 

Cargo_Plane.jpg

 

LOOK AT HOW BIG AND GLORIOUS IT IS.

 

And what does Rockstar do? Offers it for a few seconds in a mission, and then shoots it down so you can never use it in free roam.

 

Hue big and glorious.

 

Yeah they have cut a sh*tload of things, bothering me in many levels.

  • warlord GTAV likes this

Joonas08Joonas
  • Joonas08Joonas

    PlayStation 3 player, also citizen of Ludendorff

  • Members
  • Joined: 03 Jun 2013
  • Estonia

#13

Posted 09 November 2013 - 06:02 PM

I've done this on mah ps3. Its quite huuge yes!

How do you do it on PS3?


Ninja_Gear
  • Ninja_Gear

    Boss

  • BUSTED!
  • Joined: 28 Jul 2008
  • Netherlands

#14

Posted 09 November 2013 - 06:24 PM Edited by Ninja_Gear, 09 November 2013 - 06:28 PM.

 

I've done this on mah ps3. Its quite huuge yes!

How do you do it on PS3?

 

You mod/hack your gamesave. The pictures i took & the vid are from PS3 as well.


Joonas08Joonas
  • Joonas08Joonas

    PlayStation 3 player, also citizen of Ludendorff

  • Members
  • Joined: 03 Jun 2013
  • Estonia

#15

Posted 09 November 2013 - 06:26 PM

 

 

I've done this on mah ps3. Its quite huuge yes!

How do you do it on PS3?

 

You mod your gamesave.

 

 

I know, but HOW do you mod your savegame?


I<3GTAV
  • I<3GTAV

    I LOVE GARY PAYTON NO ONE UNDERSTANDS

  • Members
  • Joined: 13 Nov 2012
  • United-States

#16

Posted 09 November 2013 - 06:26 PM

wow

such big

very class

  • PreciousWall, AK47-Mentalman, Jimbatron and 4 others like this

killahmatic
  • killahmatic

    JB

  • Members
  • Joined: 13 Apr 2008
  • None

#17

Posted 09 November 2013 - 06:34 PM

 Is anyone as pissed for not getting this plane available normally? 

 

Not pissed, but its disappointing. Being able to haul cars in it and drive the cars out of the back would've been one of those things that could've greatly extended this games life.

  • D1RTYŽ, Cake* Games, Hermitor and 1 other like this

Ninja_Gear
  • Ninja_Gear

    Boss

  • BUSTED!
  • Joined: 28 Jul 2008
  • Netherlands

#18

Posted 09 November 2013 - 09:52 PM

 

 Is anyone as pissed for not getting this plane available normally? 

 

Not pissed, but its disappointing. Being able to haul cars in it and drive the cars out of the back would've been one of those things that could've greatly extended this games life.

 

You can do that with the Titan only, IF you can get into another player's cargobay and menage not to fall out while he takes off lol.

  • D1RTYŽ likes this

GTAboob
  • GTAboob

    Mack Pimp

  • Members
  • Joined: 13 Jul 2013

#19

Posted 09 November 2013 - 10:01 PM

I'm satisfied with the 747.


WhatsStrength
  • WhatsStrength

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 08 Feb 2012
  • United-States

#20

Posted 09 November 2013 - 10:59 PM

Can this be done on 360? Do you have a link to where you got the save?


TabooV2
  • TabooV2

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 06 Sep 2013

#21

Posted 09 November 2013 - 11:20 PM

Man this needs to be in online!

  • ten-a-penny likes this

Lil ski
  • Lil ski

    Hawai'i 5-O

  • Members
  • Joined: 09 Nov 2012

#22

Posted 09 November 2013 - 11:45 PM

Welp guess we gotta wait until the PC version comes so you could spawn it whenever with the Native Trainer


Ninja_Gear
  • Ninja_Gear

    Boss

  • BUSTED!
  • Joined: 28 Jul 2008
  • Netherlands

#23

Posted 10 November 2013 - 05:49 AM Edited by Ninja_Gear, 10 November 2013 - 06:03 AM.

Can this be done on 360? Do you have a link to where you got the save?

Pretty sure it can be done, but i have no clue how dude... ps i modded my own ps3 save, didn't download the save.


CantThinkOfOne2013
  • CantThinkOfOne2013

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 26 Aug 2013
  • Australia

#24

Posted 10 November 2013 - 08:04 AM Edited by CantThinkOfOne2013, 10 November 2013 - 08:06 AM.

So i modded my savegame and here it is dwarfing that 747 just like IRL, Antanov AN-124 'with b52 bomber ish engines'

 

Also flies a lot better because of bigger wings, engines and empty cargo bay.

 

I researched how to mod the savegame only because of this plane, felt like a little kid getting its present when i first got to fly it LMAO.

 

2lw6txl.jpg

 

4skupw.jpg

28w16w3.jpg

 

 

 

Made a vid about it landing at McKenzie Field 'which was supposed to be the goal for the mission' 

http://www.youtube.c...h?v=_IA4j30mmxQ

 

I hope its available for everybody some time.. however i don't think it will be this exact plane. The interior is so complex that when you crash it, it lags the game a lot. 

 

Oh and yes the part of the cargo loading bay is still wrecked thanks to Trevor.

. Yes the cargo bay is something you can enter. In fact, even the front can be opend up.

2hz3lsp.jpg

an124_5.jpg

 

2u9jyp5.jpg

i777du.jpg

fu17iq.jpg

 

 

Also i crashed my cargo plane on the sunken one lol:

2rnud0z.jpg

33c2muf.jpg

PLEASE tell me it's for PS3, I really want that thing in free roam, even though the only runway it could probably land on is the one at LSX.

Edit: read previous post and found out it's PS3, can you please tell me how to do it?


Ninja_Gear
  • Ninja_Gear

    Boss

  • BUSTED!
  • Joined: 28 Jul 2008
  • Netherlands

#25

Posted 10 November 2013 - 01:59 PM Edited by Ninja_Gear, 10 November 2013 - 02:28 PM.

 

So i modded my savegame and here it is dwarfing that 747 just like IRL, Antanov AN-124 'with b52 bomber ish engines'

 

Also flies a lot better because of bigger wings, engines and empty cargo bay.

 

I researched how to mod the savegame only because of this plane, felt like a little kid getting its present when i first got to fly it LMAO.

 

 

 

 

 

 

 

 

Made a vid about it landing at McKenzie Field 'which was supposed to be the goal for the mission' 

http://www.youtube.c...h?v=_IA4j30mmxQ

 

I hope its available for everybody some time.. however i don't think it will be this exact plane. The interior is so complex that when you crash it, it lags the game a lot. 

 

Oh and yes the part of the cargo loading bay is still wrecked thanks to Trevor.

. Yes the cargo bay is something you can enter. In fact, even the front can be opend up.

 

an124_5.jpg

 

 

 

 

 

 

Also i crashed my cargo plane on the sunken one lol:

 

 

PLEASE tell me it's for PS3, I really want that thing in free roam, even though the only runway it could probably land on is the one at LSX.

Edit: read previous post and found out it's PS3, can you please tell me how to do it?

 

 

Edit: read previous post and found out it's PS3, can you please tell me how to do it?

 

Yeah i can, i want to post it here, but i'm not sure if thats legal or not, and i do not want to get banned you see. Check your pm in a few minutes.

 

That other here who didn't let know anything back, if you don't respond back with a pm, i cannot help you.

 

Another little something:

 

To get into the cargo bay, just press /\ to exit the plane, and at the same time tap X and push your stick to the left.

 

To open the front bay, you might wanna try a sticky bomb while in the plane 'won't kill you but will most likely explode the plane' Or use a vehicle on the outside and push it upen.

 

4/5 times it will explode, I've had only 1 time when it didn't explode while opening the front cargobay lol.

  • ILOVEFOOTBALL95 likes this

CantThinkOfOne2013
  • CantThinkOfOne2013

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 26 Aug 2013
  • Australia

#26

Posted 11 November 2013 - 03:28 AM

 

 

So i modded my savegame and here it is dwarfing that 747 just like IRL, Antanov AN-124 'with b52 bomber ish engines'

 

Also flies a lot better because of bigger wings, engines and empty cargo bay.

 

I researched how to mod the savegame only because of this plane, felt like a little kid getting its present when i first got to fly it LMAO.

 

 

 

 

 

 

 

 

Made a vid about it landing at McKenzie Field 'which was supposed to be the goal for the mission' 

http://www.youtube.c...h?v=_IA4j30mmxQ

 

I hope its available for everybody some time.. however i don't think it will be this exact plane. The interior is so complex that when you crash it, it lags the game a lot. 

 

Oh and yes the part of the cargo loading bay is still wrecked thanks to Trevor.

. Yes the cargo bay is something you can enter. In fact, even the front can be opend up.

 

an124_5.jpg

 

 

 

 

 

 

Also i crashed my cargo plane on the sunken one lol:

 

 

PLEASE tell me it's for PS3, I really want that thing in free roam, even though the only runway it could probably land on is the one at LSX.

Edit: read previous post and found out it's PS3, can you please tell me how to do it?

 

 

Edit: read previous post and found out it's PS3, can you please tell me how to do it?

 

Yeah i can, i want to post it here, but i'm not sure if thats legal or not, and i do not want to get banned you see. Check your pm in a few minutes.

 

That other here who didn't let know anything back, if you don't respond back with a pm, i cannot help you.

 

Another little something:

 

To get into the cargo bay, just press /\ to exit the plane, and at the same time tap X and push your stick to the left.

 

To open the front bay, you might wanna try a sticky bomb while in the plane 'won't kill you but will most likely explode the plane' Or use a vehicle on the outside and push it upen.

 

4/5 times it will explode, I've had only 1 time when it didn't explode while opening the front cargobay lol.

 

Thank you so much, I will try it out as soon as I can.


AlmightySo
  • AlmightySo

    Professional Hustler

  • BUSTED!
  • Joined: 29 Sep 2013
  • United-States

#27

Posted 11 November 2013 - 04:35 AM

Modders have gotten it into SP. Not online, im not sure, but i know they ahve it, 


Ninja_Gear
  • Ninja_Gear

    Boss

  • BUSTED!
  • Joined: 28 Jul 2008
  • Netherlands

#28

Posted 11 November 2013 - 07:06 AM Edited by Ninja_Gear, 11 November 2013 - 08:38 AM.

Modders have gotten it into SP. Not online, im not sure, but i know they ahve it, 

UPDATE!

To you and others i've helped out,

 

To fix the tail section, steal a militairy tank 'NOT the spawnable 1' but the one with all the panals on it/machinegun.

 

Go to the landing strip & quicksave

 

change current vehicle from Rhino to Cargoplane with 1.07.2

 

 

 

Look at this:

 

 

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

 

Dwafing the 747:

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

 

PS just to check if the plane is stong enough to never explode when landing correctly, took of and landed 5 times in a row without a problem, made 2 flying hours and the plane really looked dirty after that lol.

 

0_0.jpg

 

 

Random Cargoplane fun/pictures of awesome:

 

0_0.jpg

 

 

AI flying the Antonov while i was flying a 747 jet. AI crashed the Antonov into the buildings soon after LMAO

0_0.jpg

 

0_0.jpg

0_0.jpg

 

 

 

 

Also for those who ask themselfs, how could the biggest plane in GTA V fly the best? They have the power and giant wings.

 

IRL stunt flying one of these:

http://www.youtube.c...h?v=MYSM2XizaWY

For ppl intrested at the real size of these plane and some info:

http://www.airvectors.net/avantgt.html


Joonas08Joonas
  • Joonas08Joonas

    PlayStation 3 player, also citizen of Ludendorff

  • Members
  • Joined: 03 Jun 2013
  • Estonia

#29

Posted 11 November 2013 - 11:52 AM

How do you change the livery of the Cargo Plane?


Ninja_Gear
  • Ninja_Gear

    Boss

  • BUSTED!
  • Joined: 28 Jul 2008
  • Netherlands

#30

Posted 11 November 2013 - 03:29 PM Edited by Ninja_Gear, 11 November 2013 - 03:38 PM.

How do you change the livery of the Cargo Plane?

With the Garage editor 1.08 if you spawn the plane with the back side missing.

 

However you cannot use the editor to edit the collors with the 1.7.2 version so that will have to be done in HEX to recollor the full tailed one. I don't exactly know where the collor code is set, and i'm happy with the plain white Antonov as the real ones are mostly white/gray ish to.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users