Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTA IV problem, please help

5 replies to this topic
Ruman
  • Ruman

    GTA FAN

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2013

#1

Posted 08 November 2013 - 04:47 PM Edited by Ruman, 08 November 2013 - 06:50 PM.

:panic:  :panic:  :panic: Hi, I have a problem in game. In game are no textures. I´m doing on the air, settings is aoutomatic configurated on the lowest detils. I canť fix it. Please HELP !!!!!!!!!

I reinstall it 3-times, but there is the same problem. In history I moded but something sh*t happend to me. The game remember it or what. On the end the installation it show something about PROPSYS.dll. I´m doing on windows 7. Something like this not happened to me in history, it ran with no problem. Please help somebody. You can answer on email [email protected]

I have some picture to wiew the problem.

Thanks too much all who wont hepl me 


jpm1
  • jpm1

    Vice city citizen

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2005
  • European-Union

#2

Posted 08 November 2013 - 04:50 PM

what are your specs


Ruman
  • Ruman

    GTA FAN

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2013

#3

Posted 08 November 2013 - 05:25 PM

can you wiew the picture I upload please?

http://uloz.to/xmTVKu51/imag1022-jpg

http://uloz.to/xCvedXNf/imag1021-jpg


Ruman
  • Ruman

    GTA FAN

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2013

#4

Posted 08 November 2013 - 06:26 PM

I dont know haw to upload here


Ruman
  • Ruman

    GTA FAN

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2013

#5

Posted 08 November 2013 - 07:00 PM

If you mean system specification, that is Windows 7, x64, Processor Intel® Core™ i7-3520M CPU 2.90GHz, 2901 Mhz, 2x, logic procesory: 4

Ge Force GT630M Nvidia

Ruman
  • Ruman

    GTA FAN

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2013

#6

Posted 08 November 2013 - 07:02 PM

and the problem you can see on my profil picture





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users