Quantcast

Jump to content

» «
Photo

I require assistance..

6 replies to this topic
Flunkey
  • Flunkey

    Cheerful Person

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2013

#1

Posted 01 November 2013 - 03:35 PM

Hello there! I recently updated GTA IV to the 1.07 patch so I could install some mods...but unfortunately I cannot play it anymore apparently. It gives me a nice error saying: "The ordinal 5366 could not be located in the dynamc link library C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\GTAIV.exe." I bought the game from a retail a few years back, just for info. 

 

My Computer:

 

Lenovo Ideapad, Windows 8 

 

Intel Core i5

 

6GB RAM

 

64-bit OS, x64 based processor

 

Intel HD 4000 Graphics (I think)

 

 

-- The game worked fine before I patched it; and I had it set with Windows 7 compatibility. 

 

Also, if I do NOT run it as administrator it gives me the "SecuLauncher: failed to start application. [2000]".

 

Did the patch just mess all my files up?

 

Thanks for any help!


marmoo
  • marmoo

    Hustler

  • Members
  • Joined: 02 Apr 2010

#2

Posted 01 November 2013 - 05:24 PM

Hmmmmmmmmmmm

 

http://gtaforums.com...not-be-located/


Flunkey
  • Flunkey

    Cheerful Person

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2013

#3

Posted 01 November 2013 - 06:12 PM

Well I looked at that one, but it seems the person had a 'cracked' version of the game. So they couldn't help..

Flunkey
  • Flunkey

    Cheerful Person

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2013

#4

Posted 02 November 2013 - 04:07 PM

Anyone? Lol

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#5

Posted 04 November 2013 - 02:12 PM

Intel HD 4000 Graphics (I think)

That could very well be your problem. This game needs a decent graphics card. You can forget about installing mods.

 

Anyways, for now, try deleting all files from the Settings folder. It should be located at C:\Users\<user>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\Settings


Flunkey
  • Flunkey

    Cheerful Person

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2013

#6

Posted 05 November 2013 - 06:19 PM

Ok I did that, but its still not working..

Flunkey
  • Flunkey

    Cheerful Person

  • Members
  • Joined: 01 Nov 2013

#7

Posted 13 November 2013 - 07:37 PM

:/




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users