Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Gta san andreas missing/stripes textures

4 replies to this topic
hafidan12345
  • hafidan12345

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 May 2012

#1

Posted 22 October 2013 - 11:40 AM Edited by hafidan12345, 22 October 2013 - 11:41 AM.

hi.this is my first thread,ok then...to the point

this is the screenshot

link: http://postimg.org/image/68q2i7n0l/

       http://postimg.org/image/r8389dcuv/

now...you look the stripes on the car??yup thats my problem....

and can anybody fix these?please?


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • GTA Series Staff
  • Joined: 25 Dec 2006
  • United-States
  • Contribution Award [San Andreas]

#2

Posted 22 October 2013 - 01:15 PM

Is you game original, installed by DVD or STEAM?

Have you applied any mods to the game.


hafidan12345
  • hafidan12345

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 24 May 2012

#3

Posted 22 October 2013 - 02:05 PM

Is you game original, installed by DVD or STEAM?

Have you applied any mods to the game.

yes my game is original from the DVD

i only have enb.... 


JohnPro
  • JohnPro

    GTAHalo.com

  • Members
  • Joined: 12 Apr 2007

#4

Posted 02 November 2013 - 06:26 PM

Try to increase draw distance, are you running 16 bit?


Rented
  • Rented

    San Andreas Rewind Lead Developer

  • The Connection
  • Joined: 24 Oct 2010
  • England

#5

Posted 04 November 2013 - 02:15 PM

It's possibly because you have a rubbish grapich card but if not try doing what JohnPro said, well try that anyway if that dousen't work try decreasing everything except draw distance





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users