Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[ASK] SB compilation process is not running properly

7 replies to this topic
Gian_Yagami
  • Gian_Yagami

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2011

#1

Posted 18 October 2013 - 08:50 AM Edited by Gian_Yagami, 18 October 2013 - 08:51 AM.

long time not continuing project..
I am Using Sanny Builder, every Compiling always error: "no avaible Mission pack" but scr.scm is created. Likewise my Cleo script

Spoiler

 
Spoiler


Deji
  • Deji

    Coding like a Rockstar!

  • Feroci
  • Joined: 24 Dec 2007
  • None
  • Contribution Award [Mods]

#2

Posted 18 October 2013 - 12:18 PM

Well apparently you're compiling with a sascm.ini version 3.1.0027 and decompiling with 3.1.0000, for starters. What's going on there?


Gian_Yagami
  • Gian_Yagami

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2011

#3

Posted 19 October 2013 - 02:25 AM Edited by Gian_Yagami, 19 October 2013 - 02:30 AM.

Well apparently you're compiling with a sascm.ini version 3.1.0027 and decompiling with 3.1.0000, for starters. What's going on there?

I dunno, whereas the script who I decompile is same.

edited: fixed, decompile with SASCM.INI not SASCMNEW.INI but I want to use new opcode for my Mission pack.

but the game still not detected the script
When I try to play with that:
1850721-QJ7F8KU.jpg


Silent
  • Silent

    Chief Vision™ Alterer

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [Modding] 2016
    Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#4

Posted 19 October 2013 - 10:31 AM

Sure you're not forgetting about a GXT and DAT files too?

Besides, this script is not gonna work. It'll crash.

Gian_Yagami
  • Gian_Yagami

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2011

#5

Posted 19 October 2013 - 11:49 AM

Yes, you right. I delete text.gxt before I am continuing project because I forget It's important. and now I restore.

I don't even know what the contents of the text.gxt because I just copy from DYOM


Deji
  • Deji

    Coding like a Rockstar!

  • Feroci
  • Joined: 24 Dec 2007
  • None
  • Contribution Award [Mods]

#6

Posted 19 October 2013 - 01:39 PM

Yes, you right. I delete text.gxt before I am continuing project because I forget It's important. and now I restore.

I don't even know what the contents of the text.gxt because I just copy from DYOM

It's for your mission pack text. If you want to display text in your MPACK, without editing american.gxt, then it's handy. Don't use the DYOM one. If you must, copy american.gxt, delete excess tables and edit as needed.


Silent
  • Silent

    Chief Vision™ Alterer

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 01 Feb 2010
  • Poland
  • Most Helpful [Modding] 2016
    Contribution Award [Mods]
    Best Script/Plugin 2014 [SilentPatch]
    Most Respected 2014
    Most Helpful [Mods] 2014
    Most Helpful [GTA] 2013
    Most Helpful [Mods] 2013
    Most Talented [Modding] 2013
    Best Map 2013 [ViceCityStories PC Edition]
    Best Vehicle 2013 [III Aircraft]
    Most Helpful [Mods] 2012
    Modder of the Year 2012

#7

Posted 19 October 2013 - 01:48 PM

That american.gxt acts as an ADDITIONAL GXT file, so you don't need to have any entries from SA in it. You may aswell ending up with only the entries your mod adds.


Gian_Yagami
  • Gian_Yagami

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 08 Nov 2011

#8

Posted 20 October 2013 - 12:45 PM

It's for your mission pack text. If you want to display text in your MPACK, without editing american.gxt, then it's handy. Don't use the DYOM one.

Okay, I am down with that..
thanks Deji, thanks SilentPL





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users