Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Dutch/Belgian Crew

No replies to this topic
Leon1234
  • Leon1234

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#1

Posted 17 October 2013 - 09:10 AM

Hey luitjes, we hebben 2 weken geleden een kleine Nederlands/Belgische PS3 Crew opgericht met een paar vrienden en zijn nu hard aan het groeien. Onze Crew heet de Purple Psychos en waar we met 5 man begonnen zijn we nu uitgegroeid tot een kleine 40 man met nog aardig wat pending requests.

We houden ons voornamelijk bezig met onzin, dit wil zeggen dat we voornamelijk op closed-crew servers spelen en ons bezig houden met jobs, survival, racen, vliegen, parachutespringen om vervolgens te landen in de legerbasis en allerlei andere ongein en dit willen we graag delen met wat andere mensen. Je weet wat ze zeggen; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Wat we heel erg belangrijk vinden is samen spelen. Daarom spelen we inderdaad voornamelijk op closed-crew servers en hebben we bijvoorbeeld een Facebook-chat met z'n allen. Natuurlijk speelt er wel eens iemand wat minder met de anderen maar dit proberen we zo veel mogelijk te voorkomen. 

Zin om mee te doen? Stuur me maar even een berichtje op de Rockstar Social Club, mijn nickname is Newbieness (wat overigens ook m'n PSN-ID is). Iedereen is welkom, een microfoon is geen must maar het is natuurlijk wel veel gezelliger/handiger   ;)

Groeten,

Leon 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users