Quantcast

Jump to content

» «
Photo

After two weeks still not able getting online.

12 replies to this topic
PM_MoLoToV
  • PM_MoLoToV

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Oct 2013

#1

Posted 16 October 2013 - 01:45 PM

Hello, Is anyone else having trouble getting online? Since the launche of GTA V online i haven't been able to get online.

It keeps giving me the error : Timed out locating session. No matter how many times i try, I am not even able to start a solo session!

My connection is fine, i'm able to play other games such as CoD and Battlefield with no problem nor lag. Friends close to me are able to get online though.

 

Is anyone else experiencing this problem?

 

 


TheFool
  • TheFool

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2013

#2

Posted 16 October 2013 - 01:47 PM

Nope, no problems for me playing since launch except for a property that vanished early on.


Kromix
  • Kromix

    Peon

  • Members
  • Joined: 08 Oct 2013

#3

Posted 16 October 2013 - 01:47 PM

Hello, Is anyone else having trouble getting online? Since the launche of GTA V online i haven't been able to get online.

It keeps giving me the error : Timed out locating session. No matter how many times i try, I am not even able to start a solo session!

My connection is fine, i'm able to play other games such as CoD and Battlefield with no problem nor lag. Friends close to me are able to get online though.

 

Is anyone else experiencing this problem?

 

 

 

Yes indeed, though we are a minority at this point ... Cant tell you how to fix it, but using another router have helped some ...


visions
  • visions

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 10 Oct 2013

#4

Posted 16 October 2013 - 01:58 PM

There will be a new patch coming this week which they said it will be fixed


curtiscurtis
  • curtiscurtis

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2013

#5

Posted 16 October 2013 - 01:59 PM

Make sure to connect the internet to your console. 

  • blackbriar likes this

Kromix
  • Kromix

    Peon

  • Members
  • Joined: 08 Oct 2013

#6

Posted 16 October 2013 - 02:01 PM

Make sure to connect the internet to your console. 

 

Make sure to connect the brain to your spine ...


FocusedPants
  • FocusedPants

    Snitch

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2013

#7

Posted 16 October 2013 - 02:04 PM

Maybe it's a router setting.


Winclair
  • Winclair

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Oct 2013

#8

Posted 16 October 2013 - 02:07 PM Edited by Winclair, 16 October 2013 - 02:10 PM.

Dude, my brother had the same problem as you, he couldn't log in for 3 or 4 days.

I told him that he have to create a new character and try it again. And it works!

 

I cant promise that it works for you, but try it out :-)

 

 

Edit: Go to Story-mode, then press start, go to Online and then to character selection (i think thats the right word :D)


curtiscurtis
  • curtiscurtis

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Aug 2013

#9

Posted 16 October 2013 - 02:07 PM

 

Make sure to connect the internet to your console. 

 

Make sure to connect the brain to your spine ...

 

Your spin is the bony material. That wouldn't make much sense. I would hope its connected to my spinal cord. There is a substantial difference.


Kromix
  • Kromix

    Peon

  • Members
  • Joined: 08 Oct 2013

#10

Posted 16 October 2013 - 02:13 PM

 

 

Make sure to connect the internet to your console. 

 

Make sure to connect the brain to your spine ...

 

Your spin is the bony material. That wouldn't make much sense. I would hope its connected to my spinal cord. There is a substantial difference.

 

 

0/10 - sry OP for feeding the troll ...


MrCamo.
  • MrCamo.

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Oct 2013

#11

Posted 16 October 2013 - 02:15 PM

Try clicking L1 l2 r1 r2 and clicking both joysticks at the same time. Also hitting ps button

MrCamo.
  • MrCamo.

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Oct 2013

#12

Posted 16 October 2013 - 02:17 PM

This worked for me and others

MrCamo.
  • MrCamo.

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Oct 2013

#13

Posted 16 October 2013 - 02:19 PM

This worked for me and others




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users