Quantcast

Jump to content

» «
Photo

mods don't work anymore

5 replies to this topic
Game_Music_Collector
  • Game_Music_Collector

    GTA 4 Lover

  • Members
  • Joined: 24 Aug 2013

#1

Posted 15 October 2013 - 08:27 AM

Like on the title, my mods won't work anymore after i re-install the game, provehiclemod is my favorite mod, first time i download it, it works properly, one day i accidently delete the main document of gta 4 and was re-installed, after that, i tried to download provehiclemod again, now it won't work + all tools/trainers.

 

 

Sorry for my english, im pinoy.


jpm1
  • jpm1

    Vice city citizen

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2005
  • European-Union

#2

Posted 23 October 2013 - 10:58 AM

if you're running a 64 bits Windows OS , be sure you still have the x86 C++ installed . if you want more infos check the memo thing in my profile . also be sure not not have 2 different asi loaders installed , and that their version is made for the patch you have


Davve95
  • Davve95

    CJ - You wanna get back down so?

  • Members
  • Joined: 10 Jan 2012
  • Sweden

#3

Posted 29 October 2013 - 04:44 PM

I also have this problem!

 

I think it were a update some day ago, and I updated it then my trainer woulden't work anymore..

 

I think it were a IV update but I'm not full sure don't remember fully..


Davve95
  • Davve95

    CJ - You wanna get back down so?

  • Members
  • Joined: 10 Jan 2012
  • Sweden

#4

Posted 01 November 2013 - 04:19 PM

Sorry for bumb, but any more support?


metallicarocks
  • metallicarocks

    Thrasher \m/

  • Members
  • Joined: 07 Oct 2013
  • Portugal

#5

Posted 08 May 2016 - 11:54 PM Edited by metallicarocks, 08 May 2016 - 11:57 PM.

I have that problem two


Xinerki
  • Xinerki

    .thE flesH oF falleN angelS

  • Members
  • Joined: 23 Jul 2014
  • Lithuania

#6

Posted 03 July 2016 - 04:37 PM

ASI Loader installed? If not, then wtf are u doing with ur life.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users