Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Snapmatic "Online Service Disabled" issue.

28 replies to this topic
RyDaaav
  • RyDaaav

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Oct 2013

#1

Posted 14 October 2013 - 01:06 PM

Excuse me posting for the first time, but I have a problem with the Snapmatic service in GTA V. Whenever I try to upload a photo from the camera to social club, I get an alert message saying "Online service is disabled on your account". I haven't been able to find a sure-fire answer to this online.  :cry:  I have a gold live membership, so that isn't the issue. The other strange thing is that all other online features work perfectly fine including GTAO itself.

 

Anyone having the same issue/know a solution? Cheers!


jongameslap
  • jongameslap

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 05 Oct 2013

#2

Posted 14 October 2013 - 08:22 PM

Hi there - I've encountered the same technical issue, and can I ask how many in-game pictures you've uploaded to the Social Club?


EV4
  • EV4

    Rat

  • Members
  • Joined: 12 Oct 2013
  • None

#3

Posted 14 October 2013 - 08:28 PM

Hey jongameslap, are you a Rockstar employee? You seem very experienced.
  • Sgt R Storm likes this

walkingsickness
  • walkingsickness

    Mr. "Blow Your Head Off"

  • Members
  • Joined: 21 Dec 2005

#4

Posted 14 October 2013 - 08:31 PM

Its always disabled. Its this type of f*ckery on why R* is bribing us with $500k for online play. 

Which I will gladly accept.


RyDaaav
  • RyDaaav

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Oct 2013

#5

Posted 15 October 2013 - 12:35 AM

Hi there - I've encountered the same technical issue, and can I ask how many in-game pictures you've uploaded to the Social Club?

6 I believe. Had 7 but deleted one to see if that helped but no result.


Dibil
  • Dibil

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Oct 2013

#6

Posted 15 October 2013 - 02:34 AM

I'm having this exact same problem, except I've never been able to upload a single photo ever. Never has worked for me.


RyDaaav
  • RyDaaav

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Oct 2013

#7

Posted 15 October 2013 - 01:27 PM

Glad to know i'm not alone. Really hope it's patched in the 1.04 update.


SharkEel
  • SharkEel

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Aug 2013

#8

Posted 18 October 2013 - 05:19 PM

Someone heeeelp! This is driving me insane! How the hell can i upload the damn photos?


rojovo74
  • rojovo74

    Prankster

  • Members
  • Joined: 22 Jul 2013

#9

Posted 18 October 2013 - 10:38 PM

Someone heeeelp! This is driving me insane! How the hell can i upload the damn photos?

 

I think the pics are automatically uploaded to the Social Club while in-game...you need to be either logged onto PSN or the Social Club though (I think) for it to work. I don't like the fact that I can't save in-game pics while playing SP, and this really SUX!


FranklinDeRoosevelt
  • FranklinDeRoosevelt

    32nd President of Los Santos

  • BUSTED!
  • Joined: 02 Aug 2013

#10

Posted 18 October 2013 - 10:43 PM

It works for me. Are you even signed in on XBL/PSN? Why do you think they use the social club servers.


RyDaaav
  • RyDaaav

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Oct 2013

#11

Posted 18 October 2013 - 10:48 PM

Of course i'm signed in... Every online feature functions except Snapmatic.


Kannata
  • Kannata

    Official Facepunch Pirate 2013

  • Members
  • Joined: 25 Aug 2013

#12

Posted 19 October 2013 - 09:29 AM

Same problem. Bumping.


RyDaaav
  • RyDaaav

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Oct 2013

#13

Posted 19 October 2013 - 08:21 PM

Sent in a support request to R*, I will keep you all updated on the response I receive.


Murad96
  • Murad96

    Gangsta

  • BUSTED!
  • Joined: 03 May 2013

#14

Posted 19 October 2013 - 08:45 PM

Same here. My character's arms are gone and I wanna to upload a picture of it!


RyDaaav
  • RyDaaav

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 14 Oct 2013

#15

Posted 25 October 2013 - 10:04 PM

Received a completely useless response from R*. I was told to follow a link (http://support.rocks...box-Live-Silver) and it gives no information on the issue whatsoever.

 

God help us, I guess.


CaptHayes
  • CaptHayes

    Rat

  • Members
  • Joined: 25 Aug 2013
  • England

#16

Posted 25 October 2013 - 10:18 PM

Received a completely useless response from R*. I was told to follow a link (http://support.rocks...box-Live-Silver) and it gives no information on the issue whatsoever.

 

God help us, I guess.

Try your privacy controls in your xbox settings.


theevilgray
  • theevilgray

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 28 Apr 2013

#17

Posted 11 December 2013 - 05:15 AM Edited by theevilgray, 11 December 2013 - 05:15 AM.

I've checked my xbox privacy controls. I have gold. I even believe I sent a request to Rockstar. And with this latest update, it still doesn't work. It isn't a major letdown in gameplay, but it is annoying that so far, everything I've tried that was posted on these forums and others have all but failed me. So I just want to know if this is still happening to anyone else and if it does, is there any link to a possible fix that I could implement?


Hardcore Savage
  • Hardcore Savage

    Realest nigga on the forum tho

  • Members
  • Joined: 01 Dec 2013
  • Jamaica

#18

Posted 11 December 2013 - 07:44 AM

I've checked my xbox privacy controls. I have gold. I even believe I sent a request to Rockstar. And with this latest update, it still doesn't work. It isn't a major letdown in gameplay, but it is annoying that so far, everything I've tried that was posted on these forums and others have all but failed me. So I just want to know if this is still happening to anyone else and if it does, is there any link to a possible fix that I could implement?

it still isn't working for me. Straight up bullsh*t man...


Silent Dogwood
  • Silent Dogwood

    Genuine Wole

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#19

Posted 29 December 2013 - 09:04 PM

Bump. Same problem.


icemagi
  • icemagi

    Professional Badass

  • Members
  • Joined: 21 Dec 2013
  • None

#20

Posted 30 December 2013 - 05:20 AM

Same problem, I have uploaded no pictures because when I try to it says the exact same thing as yours. Also, I can't join any of the other players created jobs, when I try quick job and it tries to connect me to those jobs it takes me back to the free roam and says My account is restricted from user generated content. I'm connected to live and my social club is linked to my live account I don't know what's going on

Ex Hellraiser
  • Ex Hellraiser

    Legendary

  • Members
  • Joined: 18 Aug 2011
  • None

#21

Posted 30 December 2013 - 05:39 AM

I've had this problem since online launch. Haven't been able to upload a single photo.

 

 

 

 

 

But now that I think about it, until the last week, I was stuck with a Moderate NAT setting rather than Open. Maybe that was the problem. I'll try taking another tomorrow morning and see if it works.

 

Hopefully...


WBaker
  • WBaker

    Acatalepsis

  • Members
  • Joined: 18 Sep 2013
  • United-States

#22

Posted 30 December 2013 - 09:09 AM Edited by WBaker, 30 December 2013 - 09:10 AM.

If your age shows up anywhere as being under 18 you can't upload photos.

So I hear.

Silent Dogwood
  • Silent Dogwood

    Genuine Wole

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#23

Posted 31 December 2013 - 12:34 AM

If your age shows up anywhere as being under 18 you can't upload photos.

So I hear.

 

I'm registered as 17, but I've been able to upload photos before. Only five or six though, until after one patch it magically stopped for me.


Polish_Trucker
  • Polish_Trucker

    It's the Hoff, I've been on this beach since Baywatch

  • Members
  • Joined: 20 May 2013
  • Poland

#24

Posted 01 January 2014 - 09:38 AM

I have this issue as well. Hopefully patch 1.09 can fix this :/


Argonaut
  • Argonaut

    err

  • Zaibatsu
  • Joined: 10 Nov 2013
  • United-Kingdom

#25

Posted 02 January 2014 - 07:27 PM

Same here guys, unrestricted everything that could be age related and still nothing but I can upload user created jobs. Cheers R*


MACtwo96
  • MACtwo96

    Disposable Heroes MC Vice President

  • Members
  • Joined: 04 Jan 2014

#26

Posted 05 January 2014 - 08:57 AM

I really hope this gets fixed soon. I and several people I know have never been able to upload a photo.

Raiden雷電
  • Raiden雷電

    I Am Lightning, The Rain Transformed

  • Members
  • Joined: 03 Sep 2011
  • United-States

#27

Posted 05 January 2014 - 09:15 AM

I don't know but sometimes whenever I use the camera on the phone, the phone will keep closing and then reopen with the process repeating several times. I hope 1.09 fixes this issue it is really annoying. Also, you don't need a Gold account to upload photos to social club, I have a silver account and the photos upload perfectly fine. Only problem is no one ever sees my photos I upload on the snapmatic site. What's the point of taking photos if no one can see them? I mean they almost never show up in the "Most Recent" tab. I think it's because far too many people are taking photos at the same time, you'd have to get lucky for one of them to pop up on there. Oh well.


Joed740
  • Joed740

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 31 Jan 2014

#28

Posted 31 January 2014 - 11:50 PM

Same problem for me :( Rockstar needs to get their sh*t together  :panic:


Whatzizname
  • Whatzizname

    I'm a Brony Still, So What?

  • Members
  • Joined: 17 Jan 2014
  • Australia

#29

Posted 13 June 2014 - 06:59 AM

Its Patch 1.13 and Still ain't fixed, Yet for some reason my friend can upload them

WHY?!?!?





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users