Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Can't replay missions anymore! NOOO!

18 replies to this topic
Virazol
  • Virazol

    Snitch

  • Members
  • Joined: 22 Sep 2013

#1

Posted 04 October 2013 - 09:34 PM

They decided to patch the thing that let us replay easy missions for money..  How could they?!  They really want us to use micro transactions don't they?  I'm sad. :(


EVOAccura
  • EVOAccura

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2013

#2

Posted 04 October 2013 - 09:36 PM

Can you link us to a source for this?

 

I know they removed Duct's replay, but what about the all the others? 


billy2048
  • billy2048

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 12 Sep 2013

#3

Posted 04 October 2013 - 09:37 PM

I tried it and i can confirm it is gone at least for every mission i have done so far 5-10,


Virazol
  • Virazol

    Snitch

  • Members
  • Joined: 22 Sep 2013

#4

Posted 04 October 2013 - 09:48 PM

Can you link us to a source for this?

 

I know they removed Duct's replay, but what about the all the others? 

There is no source, it's from my own experience.


EVOAccura
  • EVOAccura

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2013

#5

Posted 04 October 2013 - 09:48 PM Edited by EVOAccura, 04 October 2013 - 09:49 PM.

Up. I'd like to see some firm answers from people. 

 

Ps3 people, can you replay random missions after the patch went live? Races? DM? Other "missions"?


Alilwet
  • Alilwet

    Kitty

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#6

Posted 04 October 2013 - 09:50 PM

They decided to patch the thing that let us replay easy missions for money..  How could they?!  They really want us to use micro transactions don't they?  I'm sad. :(

 

No beacause I R PRO noobs went out and exploited them to earn millions in a couple of days... 

 

Not only should they have done this, but they should have reset those characters too...

 

Don't try to tell me exploiting these is what they intended by adding the replay button, if that were true they wouldn't have patched it...


rocinante89
  • rocinante89

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 20 Sep 2013

#7

Posted 04 October 2013 - 09:51 PM

I was replaying ducts for like a half hour up until ten mins ago? so i as far as i know we can still replay. 


Muse182
  • Muse182

    Homie

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2013
  • United-Kingdom

#8

Posted 04 October 2013 - 09:54 PM

Did we have to download this patch? I haven't seen an update on the 360 and I was on just under and hour ago.


JavierFF
  • JavierFF

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 23 Sep 2013

#9

Posted 04 October 2013 - 09:55 PM

I'm on Xbox and currently doing this mission (spamming it)

Ninjambie
  • Ninjambie

    I got riders... you know who you are.

  • Members
  • Joined: 10 Sep 2013
  • Puerto-Rico

#10

Posted 04 October 2013 - 09:57 PM

They decided to patch the thing that let us replay easy missions for money..  How could they?!  They really want us to use micro transactions don't they?  I'm sad. :(

No, they want you to play the entire game... not just a piece of it.


lickylickyballbags
  • lickylickyballbags

    Touch my prostate

  • Awaiting Authorisation
  • Joined: 22 Sep 2013

#11

Posted 04 October 2013 - 09:57 PM

closed on ps3 and soon on xbox i bet

SideburnGuru
  • SideburnGuru

    He'll be a god to them.

  • Members
  • Joined: 29 Aug 2013
  • United-States

#12

Posted 04 October 2013 - 09:58 PM

Me and my friend Stone101 were replaying a mission that gave us 9k, like two times. 

It was the drug bust one, then you had to bring it back to the one guy at his apartments, then go out and blow up their vehicles near the start. 

Pretty fun. Didn't make THAT much from it, but still. 


EVOAccura
  • EVOAccura

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2013

#13

Posted 04 October 2013 - 10:01 PM

It's post-patch with a change to violent duct, it's now 3k with non-replayable.

I know you can't repeat Duct after the patch, but I want to know about other missions, besides duct.


fender4000
  • fender4000

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2013

#14

Posted 04 October 2013 - 10:01 PM

Patched because people couldn't stop bragging about it.


Canes21
  • Canes21

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2008

#15

Posted 04 October 2013 - 10:02 PM

You can't just insta-replay it, but you can still complete it multiple times. You just have to wait to have it open up again. PS3 that is, 360 patch is not here yet still.


orangensaft
  • orangensaft

    ORANGE

  • BUSTED!
  • Joined: 30 Aug 2013

#16

Posted 04 October 2013 - 10:03 PM

Well played Rockstar.

 

tumblr_m084y3qKZw1rom9flo1_500.gif


EVOAccura
  • EVOAccura

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2013

#17

Posted 04 October 2013 - 10:04 PM

But hey, for OTHER missions, can you still replay them post patch on ps3? That's what I'm trying to get at.


Jew Rosenberg
  • Jew Rosenberg

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 13 Sep 2013

#18

Posted 04 October 2013 - 10:05 PM

so stupid


gunslinginkitty
  • gunslinginkitty

    GunSlinginKitty

  • Members
  • Joined: 04 Oct 2013

#19

Posted 04 October 2013 - 10:19 PM

'like' the mission then hit R2/RT

 

;)

 

Don't let R* find out though

 

Shhh





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users