Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Has anyone successfully downloaded and played update 1.02 for PS3

22 replies to this topic
GTAman124
  • GTAman124

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#1

Posted 04 October 2013 - 07:55 PM Edited by GTAman124, 04 October 2013 - 09:56 PM.

I am getting hung up at a black screen when starting the download. My Ps3 is not bricked though. Working fine and downloading another game.

 

Is it just a few people having problems or everyone?

 

Thank you.  

 

UPDATE: After continued failure to download, I deleted the v1.01 from the hard drive and was able to download v1.02. 

 

Thank you guys. 


ladx
  • ladx

    Thug

  • Members
  • Joined: 21 Aug 2013

#2

Posted 04 October 2013 - 07:59 PM

Its working, not perfect but working.

Bsham
  • Bsham

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 15 Sep 2013

#3

Posted 04 October 2013 - 07:59 PM

I downloaded it OK and played online a bit. Seems to work fine for me so far.


high247
  • high247

    @HighOnBeats

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2004

#4

Posted 04 October 2013 - 08:03 PM

downloading it but my level 16 character is still not showing up.... PISSED right now.


Carnal894
  • Carnal894

    Rat

  • Members
  • Joined: 07 Mar 2012

#5

Posted 04 October 2013 - 08:13 PM

I downloaded it and it keeps doing the failed to host thing. Also what really pisses me off is all my special edition weapons are gone....WTF!?!? I paid for that....


Cylon
  • Cylon

    Rat

  • Members
  • Joined: 05 Dec 2008

#6

Posted 04 October 2013 - 08:13 PM

Updated to the new patch fine and tried online, everything works.


MaxPlaysGTA
  • MaxPlaysGTA

    Disabled Gamer

  • Members
  • Joined: 12 Sep 2013

#7

Posted 04 October 2013 - 08:14 PM

I got the black screen when I first tried to download 1.02.  I unplugged/plugged my ps3 back in tried to update and it worked fine.


kj2022
  • kj2022

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2011

#8

Posted 04 October 2013 - 08:14 PM

Yep, playing online right now.


Ravey Davey
  • Ravey Davey

    Street Cat

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2013

#9

Posted 04 October 2013 - 08:17 PM

Mine works fine. When it prompts you to download the patch, press O and let the game load as normal. Then try to start online and it will prompt the download again. Press X and it should download fine. I did this and played online for a couple of hours with no problems at all. Just hope it's all saved when I go back on later!

nuer
  • nuer

    .

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2011

#10

Posted 04 October 2013 - 08:19 PM

Did anyone lose their stats after the update?


Sneakerhead.
  • Sneakerhead.

    YourGirlRunHerFingersThruMyHair

  • Members
  • Joined: 18 Nov 2011
  • None

#11

Posted 04 October 2013 - 08:19 PM

Worked fine for me. Downloaded update, installed and went straight to GTAO.


SP3CTR3
  • SP3CTR3

    Puncher of Demons

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2013

#12

Posted 04 October 2013 - 08:22 PM

it blackout for me at first too. had to do a hard reset, which is never good to do. second time i downloaded it it worked fine. tried going online and my last character was back to my surprise and it timed out so i'll probably try later since my internet isn't agreeing with me right now.


Spuds725
  • Spuds725

    Drunk on Power

  • Moderator
  • Joined: 27 Sep 2003
  • United-States
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [GTAF]

#13

Posted 04 October 2013 - 08:26 PM Edited by Spuds725, 04 October 2013 - 08:26 PM.

Works fine for me-- ranked up about 5 levels today since update-- nothing missing. Earned about $30,000 today...


Foxhunt
  • Foxhunt

    Highway To Hell

  • Members
  • Joined: 25 Oct 2009
  • None

#14

Posted 04 October 2013 - 08:26 PM

it blackout for me at first too. had to do a hard reset, which is never good to do. second time i downloaded it it worked fine. tried going online and my last character was back to my surprise and it timed out so i'll probably try later since my internet isn't agreeing with me right now.

Same exact thing for me, except I was able to get online.


lilpokerface
  • lilpokerface

    ME

  • Members
  • Joined: 20 Sep 2013

#15

Posted 04 October 2013 - 08:39 PM

I did update but my GTAO version is still 1.0. Is that right!?!

GTAman124
  • GTAman124

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#16

Posted 04 October 2013 - 09:06 PM

Ok thanks guys. I did the hard reset twice, and then decided to just download nba2k and wait for rockstar to get it situated.

 

Maybe 3rd time is a charm. 


irish-sid
  • irish-sid

    Rat

  • Members
  • Joined: 13 Sep 2013

#17

Posted 04 October 2013 - 09:17 PM

Genuinely working perfectly here. 


baboultr
  • baboultr

    Grove Street

  • Members
  • Joined: 22 Nov 2012
  • United-States

#18

Posted 04 October 2013 - 09:20 PM

downloading it but my level 16 character is still not showing up.... PISSED right now.

THIS NOW MY CHARACTER HAS JUST f*ckING GONE


liesch
  • liesch

    Snitch

  • Members
  • Joined: 07 Sep 2013

#19

Posted 04 October 2013 - 09:22 PM

cant start f*cking tutorial missing get the f*ck out of here


infamousxx09
  • infamousxx09

    Trick

  • Members
  • Joined: 09 Sep 2013

#20

Posted 04 October 2013 - 09:25 PM

 

downloading it but my level 16 character is still not showing up.... PISSED right now.

THIS NOW MY CHARACTER HAS JUST f*ckING GONE

 

 

 

downloading it but my level 16 character is still not showing up.... PISSED right now.

THIS NOW MY CHARACTER HAS JUST f*ckING GONE

 

troll_zpsd6899477.jpg


Dog_Bread
  • Dog_Bread

    outside the mission area

  • Members
  • Joined: 31 Aug 2013
  • United-Kingdom

#21

Posted 04 October 2013 - 09:31 PM

it works for me.


smokeyp31
  • smokeyp31

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 28 May 2013

#22

Posted 04 October 2013 - 09:48 PM

I erased the first update, then went ahead and started the game, it prompts to download update to version 1.02, it downloaded installed it , online its working fine right now for me

CubA_iLL_BrothA
  • CubA_iLL_BrothA

    666سنة

  • Members
  • Joined: 03 Apr 2009

#23

Posted 04 October 2013 - 09:51 PM

Yeah it happened to me a few times. I just waited 40 secs, and it worked fine.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users