Quantcast

Jump to content

» «
Photo

No Race Trigger

6 replies to this topic
lwalsh00
  • lwalsh00

    FC Halifax Town supporter

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2013
  • England

#1

Posted 01 October 2013 - 12:21 PM

The past two times I've tried to play GTA Online (resulting in a corrupt character) would always have a car for my character to get into (then it would kick me), but now a car won't spawn at all, leaving me unable to progress.


serimos6
  • serimos6

    Hustler

  • Members
  • Joined: 09 Aug 2008

#2

Posted 01 October 2013 - 12:23 PM

Gotta reset your character man.


lwalsh00
  • lwalsh00

    FC Halifax Town supporter

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2013
  • England

#3

Posted 01 October 2013 - 12:25 PM

Gotta reset your character man.

ffs


xACTIONxSQUADx
  • xACTIONxSQUADx

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#4

Posted 01 October 2013 - 12:30 PM

someone said they restarted their console and it worked but i did that and it did not.


Oburn
  • Oburn

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 20 Sep 2013

#5

Posted 01 October 2013 - 12:34 PM

How do you reset your character

Oburn
  • Oburn

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 20 Sep 2013

#6

Posted 01 October 2013 - 12:35 PM

How do you reset your character

decsok
  • decsok

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#7

Posted 01 October 2013 - 12:35 PM

same problem. I have reset my character a few times, joined new sessions but still no race trigger. After I steal a car I get a yellow line on the HUD map leading to nothing





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users