Quantcast

Jump to content

» «
Photo

GTAO, stuck on first mission?(wont load)

105 replies to this topic
grimlonic
  • grimlonic

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#91

Posted 02 October 2013 - 01:35 PM

this is bullsh*t my friend is on right now but im stuck waiting for this sh*tty race 
rockstar need to f*cking do something instead of sitting with there thumbs up there arse


grimlonic
  • grimlonic

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#92

Posted 02 October 2013 - 01:41 PM

the only solution is that rockstar do something about it instead of leaving so many out of the game


Macabro
  • Macabro

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 27 Nov 2012

#93

Posted 02 October 2013 - 01:47 PM

I get booted before the first mission starts.

 

Tried over 10 times.


SlappyPwnsAss
  • SlappyPwnsAss

    I done kept it real from tha jump

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2013

#94

Posted 02 October 2013 - 02:02 PM

What were R* doing these past 2 weeks?


jamesrayner69
  • jamesrayner69

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 27 Sep 2013

#95

Posted 02 October 2013 - 05:29 PM

I have same problem ffs


splaynn
  • splaynn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2013

#96

Posted 03 October 2013 - 02:17 AM

Hey guys I've been trying to get on since last night after I got off work and I did something that finally got me through the first loading screen of the tutorial race!!!!!!!!!

 

All I did was switch to Trevor while my Character was automatically walking to the car! after it loaded trevor, I switched back to my online character with the character wheel and whaddya know! it got through the loading screen and let me select a car and start the race!!!

 

So far no problems as I'm continuing to do the rest of the tutorial missions!

let me know if this works for you guys! I'm about to play and be late for work tomorrow!

 

Good luck everyone


sethcaron
  • sethcaron

    Rat

  • Members
  • Joined: 14 Jun 2012

#97

Posted 03 October 2013 - 02:22 AM

It a solo or online session ?

splaynn
  • splaynn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2013

#98

Posted 03 October 2013 - 02:23 AM

I started it in "Closed Friend Session" from the start menu in single player mode


Collekt
  • Collekt

    Rat

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#99

Posted 03 October 2013 - 02:26 AM

I tried switching to trevor and back, but when I got back my guy just walked to the blue marker again.. and then I saw the car cut scene twice and get stuck on waiting for players again


splaynn
  • splaynn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2013

#100

Posted 03 October 2013 - 02:27 AM

Ok so now I'm in a server with others. I guess its official. I got all the way through. 

 

so again, I was trying all night last night and when i decided to do the switch just now it worked! Maybe I got lucky, Maybe it actually works. I'll have to have friends try this to see for sure.

 

If it works for any of you guys let me know!


splaynn
  • splaynn

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2013

#101

Posted 03 October 2013 - 02:29 AM

I tried switching to trevor and back, but when I got back my guy just walked to the blue marker again.. and then I saw the car cut scene twice and get stuck on waiting for players again

 

Yeah it did the same thing for me, but when he walked over to it again, it actually loaded up. It still took about 7 minutes, but it got through


Collekt
  • Collekt

    Rat

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#102

Posted 03 October 2013 - 02:32 AM

Ah, okay. I'll let it sit for a few minutes and see what happens but I kind of feel like nothing really helps. It feels like it's mostly luck or something out of your control.


XxTimminsxX
  • XxTimminsxX

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2013

#103

Posted 03 October 2013 - 02:56 AM

Ive tried everything youve said but nothing seems to be working for me 

 


Macanana
  • Macanana

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2013

#104

Posted 03 October 2013 - 03:19 AM

H'right was having same problem as everyone. Load first race couldn't start went through it countless times. Today, for a larf, went to choose character started in blank second slot, didn't change anything, not even lifestyle for stats, changed sex to male but that was it. Loaded first time. Gave me a snazzy Egyptian looking fella
Dunno if rockstar fixed it or I'm just lucky. Hopes this helps

Macanana
  • Macanana

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2013

#105

Posted 03 October 2013 - 05:08 AM

Please let me/community know if it does work anyway.
Still pretty buggy in regards to other missions inside also. Got run over by a few people but that's it so far.

XxTimminsxX
  • XxTimminsxX

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2013

#106

Posted 03 October 2013 - 10:47 AM

Nope it didnt work for me same old sh*t 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users