Quantcast

Jump to content

» «
Photo

is it a bug when you take your fully upgraded car to one of your garag

4 replies to this topic
hugh750
  • hugh750

    i drive fast in gta

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2008
  • United-States

#1

Posted 30 September 2013 - 08:50 AM Edited by hugh750, 30 September 2013 - 08:51 AM.

everytime i try to put one of my fully upgraded cars to one of my full garages, i take out a car so i could store my fully upgraded car in the garage but it's always gone.

is this a bug or the way the game is written??

it's kind of annoying.


NijenhuisR
  • NijenhuisR

    Trick

  • BUSTED!
  • Joined: 21 Sep 2013

#2

Posted 30 September 2013 - 08:51 AM

Yeah its a bug and will most likely be patched soon

Chris_GTR1
  • Chris_GTR1

    Snitch

  • Members
  • Joined: 14 Jul 2007

#3

Posted 30 September 2013 - 08:51 AM

Yea I think its a bug but if that happens drive to the impound lot and its there

HitPoint
  • HitPoint

    <3

  • Members
  • Joined: 06 Aug 2013

#4

Posted 30 September 2013 - 08:56 AM

It's at the impound as someone stated lol. It's a common issue with GTA games when going into an instanced area and leaving it.


hugh750
  • hugh750

    i drive fast in gta

  • Members
  • Joined: 23 Oct 2008
  • United-States

#5

Posted 30 September 2013 - 09:41 AM Edited by hugh750, 30 September 2013 - 09:42 AM.

everytime i check the impound lot theres usually two cars but not the ones ive lost ill check anyways





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users