Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[HELP] No missions after "Surveying the Score"

111 replies to this topic
aramadsanar_desanta
  • aramadsanar_desanta

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Sep 2013

#1

Posted 25 September 2013 - 01:25 PM

hi all,

 

i got confused about this problem, so, when i finished "Surveying the Score" mission, it didnt unlock "Bury the Hatchet" mission, does the next mission need me to wait or my save data is just nuked?

 

Thanks


CyberRoo
  • CyberRoo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#2

Posted 01 October 2013 - 09:12 PM

Did you figure this out? I can't find anyone else with this issue and I don't want to just start over on a new game if this is fixable.

raivan94
  • raivan94

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#3

Posted 01 October 2013 - 09:23 PM

Same issue here ! tried doing all the other side-missions, no luck. I can't even play as michael  tried meeting him and he doesn't answer the phone neither does lester  tried reloading , rebooting game  and nothing . Hope in a fix as soon as possible :(


Okin
  • Okin

    Li'l G Loc

  • Members
  • Joined: 16 Jul 2007

#4

Posted 01 October 2013 - 09:45 PM Edited by Okin, 01 October 2013 - 09:45 PM.

Have you done all the Tonya missions for Franklin?


raivan94
  • raivan94

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 01 Oct 2013

#5

Posted 01 October 2013 - 10:18 PM Edited by raivan94, 01 October 2013 - 11:08 PM.

Have you done all the Tonya missions for Franklin?

i currently don't have missions at all in the map  , when i choose the character the mission counter shows 1 on both however

edit: tonya not taking calls


RigamortisADHD
  • RigamortisADHD

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 12 Sep 2013

#6

Posted 01 October 2013 - 11:28 PM

Same problem here; I haven't done all the side missions though. I didn't think I need to.. So if I do Tonya's mission, I'll be able to do "Bury the Hatchet"?


unauthorizedmage
  • unauthorizedmage

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#7

Posted 02 October 2013 - 01:11 AM

im having the exact same issue someone said it was a bug but idk if it is. he also said that its a bug that came out with the update today with the gta online thing. so but ill do the tonya mission and come back,


unauthorizedmage
  • unauthorizedmage

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#8

Posted 02 October 2013 - 01:27 AM

ok, so i did the mission, saved, shut off my ps3, and loaded the game back up. and now i only have strangers and freaks mission on all 3 characters.. so i guess it deffinately has to be a bug.. hopeflly its fixed SOON because i really wanna finish this game.


AlexyGalaxy
  • AlexyGalaxy

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#9

Posted 02 October 2013 - 01:48 AM

I have the same problem but at 49.1% I suggest everyone submits a ticket to R* saying they are having problems with getting missions.  

Link to submit ticket to R* USA: http://support.rocks...us/requests/new

  • jbaron likes this

unauthorizedmage
  • unauthorizedmage

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#10

Posted 02 October 2013 - 02:01 AM

ok i just submitted a ticket


Dusan Mandic
  • Dusan Mandic

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#11

Posted 02 October 2013 - 05:44 AM

Oh guys, I just signed up here to join this one topic, exact same problem here. I'm thinking of deleting the game data (PS3) and re-installing then booting offline. What makes this worse for me is that I haven't been able to spend any time playing online.


theomenofficial
  • theomenofficial

    I'm back as a changed man.

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2012
  • United-Kingdom

#12

Posted 02 October 2013 - 07:53 PM

Same problem.

mangler101
  • mangler101

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#13

Posted 02 October 2013 - 08:07 PM

Yeah I just joined to ask about this same problem too, I've done all the strangers and freaks missions too, and now literally nothing is available on the map. :(

  • Nardog89 likes this

Kaeyon
  • Kaeyon

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#14

Posted 02 October 2013 - 08:18 PM

I just made a post about this before I saw this thread..

 

At least it's nice to know I'm not the only one with this problem. Surely there's a fix for this.. I thought it had something to do with trying to get online, but as I see here, some people haven't even tried to get online.


Andrewissig
  • Andrewissig

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#15

Posted 02 October 2013 - 08:44 PM

Same problem for me can't get on the mission bury the hatchet cos can't switch to Michael

Azbo
  • Azbo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#16

Posted 02 October 2013 - 09:03 PM

Has anybody found a fix or got a response? Haven't got any missions left 2 do now , Michael is unavailable 2.

mangler101
  • mangler101

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#17

Posted 02 October 2013 - 09:09 PM

For whatever reason I CAN switch to michael, but I still haven't got any missions available, and nobody picks up their phone when you ring them.


GTA advanced
  • GTA advanced

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#18

Posted 02 October 2013 - 09:23 PM

yes me too! best thing to do is load a new saved game if you saved a game like make two saved game's both at the same point in the game then go load the other one! seem's like alot but sure enough it worked but if you did not make one then i'am sorry :happy:


unauthorizedmage
  • unauthorizedmage

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#19

Posted 02 October 2013 - 09:29 PM Edited by unauthorizedmage, 02 October 2013 - 09:30 PM.

i feel like i might just backup my saves on an sd then do a full system re format and not connect my ps3 to the internet because im sure it has to be the update that just came out. i might do this tomorrow if there no fix for this by tonight.


theomenofficial
  • theomenofficial

    I'm back as a changed man.

  • Members
  • Joined: 31 Mar 2012
  • United-Kingdom

#20

Posted 02 October 2013 - 10:04 PM

It's because of the new update. It's happening with all storyline missions, even skipping missions for some people.

  • jbaron likes this

Andrewissig
  • Andrewissig

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#21

Posted 02 October 2013 - 10:12 PM

Good will hopefully be sorted out soon then

unauthorizedmage
  • unauthorizedmage

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#22

Posted 02 October 2013 - 11:11 PM

*******FIX*********

 

 

 

If your on xbox idk but ps3 players go to game section on the xmb menu and find the folder "Game data utility" with the "Grand theft auto" and the "grand theft auto install" choose the one on top (should be) and press triangle then when press info ***MAKE SURE ITS THE FILE THAT SAYS VERSION 1.01*** if it is delete it. Then try to boot the game back up. Re play a save u have BEFORE the surveying the score mission (replay surveying the score) hopefully should work.. hopefully everything should be ok.


Dbouchielsu
  • Dbouchielsu

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#23

Posted 02 October 2013 - 11:17 PM

Created a name just to chime in that I'm stuck on this exact same problem as well. Did all the side missions for F and T and still nothing.

I filled out the form and sent it to Rockstar as well.

^^thanks for this fix but I unfortunately have just been saving to one slot the entire game (currently 67.9%). Ahh well, I'm assured they'll fix it since its obviously a widespread issue, I just hope it's done quickly!
  • jbaron likes this

MotoMofo123
  • MotoMofo123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#24

Posted 02 October 2013 - 11:31 PM

Ditto what the last guy said


Zero3ffect
  • Zero3ffect

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#25

Posted 02 October 2013 - 11:37 PM

Same boat as everyone else.  I doubt it is the patch since the OP posted about this issue before the patch was even released.  Can't play GTA V Online or GTA V Singleplayer... FAIL!


unauthorizedmage
  • unauthorizedmage

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#26

Posted 02 October 2013 - 11:43 PM Edited by unauthorizedmage, 03 October 2013 - 01:38 AM.

Well this fix worked for me if anyone else wanted to try it. Im back on version 1.0 and iv been playing a lot of missions so hopefully it is fixed soon

 

 

EDIT #1 So guys this DID WORK if you are able to do it. Progressing in the story again 


Dusan Mandic
  • Dusan Mandic

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#27

Posted 03 October 2013 - 01:23 AM

This didn't work for me, even deleting and re-installing the game data didn't work (PS3). And of course online still doesn't work. So my GTA 5 disc is an expensive ($109) coaster :)

 

I'm past %75 since I've completed allot of sidequests, hobbies and freaks. There is no way I'm re-starting this. Is it mainly the PS3 version?


Zero3ffect
  • Zero3ffect

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#28

Posted 03 October 2013 - 01:40 AM

Is it mainly the PS3 version?

 

Nope, I'm on the Xbox 360.


Joker_11
  • Joker_11

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Oct 2013

#29

Posted 03 October 2013 - 02:10 AM

Alright, i have the same problem as you guys.so i spent 30mins waiting on the phone with R*'s Technical support for them to send me a troubleshoot that took 2 hrs, and at some point they wanted me to "install 7-8 GB of UNRELATED data" into my playstation to then reinstall the 8GB file for the game on top of that (Ridiculous, so i didn't do it). but still all that did nothing. so i called them back (cause i'm pretty pissed) and waited another 30 mins to speak for an hour with a person who never even played the game and had no clue what to tell me. And basically from my understanding , they have no idea what were talking about . they think its our system thats freezing. i had to explain to the person that the game was not freezing but was just not continuing the story and its a problem. cause none of us payed to play 68% of a game. and the person had no idea what to tell me , so she told me to start the game over on another system and see if it happens again. i told her that i did not pay 70$ to be your tester. anyways my point is that more of us should actually call them and explain to them our problem because they have no idea whats going on. besides that  this game is AMAZING! lol i would just like to be able to finish the story.


Dusan Mandic
  • Dusan Mandic

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2013

#30

Posted 03 October 2013 - 02:57 AM

^^ Dear sir, please spend another 30+ hours testing this on another machine!

  • jbaron likes this




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users