Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Loophole to go into Fort Zancudo with no stars

42 replies to this topic
Spartacus2211
  • Spartacus2211

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2013

#31

Posted 25 September 2013 - 08:16 AM

just so you know, rhino fits in the hangars.

thats where you need to put it


xoC18H21NO3xo
  • xoC18H21NO3xo

    GTA Addict

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 20 Sep 2013
  • United-States

#32

Posted 26 September 2013 - 01:46 PM

I wanted to confirm that you can save more than one aircraft. I was able to save both the lazer and the buzzard. I did this in one try by getting the lazer and putting it in the hangar, then went back and got the buzzard and landed it on the helipad. I then went back to the lazer and shot off missile to end mission, both remained.


Scruff85
  • Scruff85

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 25 Sep 2013

#33

Posted 26 September 2013 - 07:18 PM

just so you know, rhino fits in the hangars.
thats where you need to put it


Except either I have a bug or you can't save the rhino unless you buy it.

I have used this trick, legitimately stolen one out of the base and lost wanted with out cheats, and tried with removing cheats. Each time I tried every hangar and garage available to Trevor and it was not there after I returned. I removed the plane from the hangar and parked the tank in and poof gone when I return. I have beat the story mode. I think it's a big or I am missing something big.

I also tried with Michael to no avail .

sultangris
  • sultangris

    Big Homie

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2013

#34

Posted 27 September 2013 - 01:11 AM

it said i failed and reset back to the normal game when i left the hunting area but its its really super easy to just get a fast car and drive through the gate and into the hanger and steal the jet.  it might take you a couple trips to plan your route and sometimes there are tanks right in front of the hanger and sometimes there arent.  but it is super easy to get in the base and get out with the jet just by driving in the gate.


Freddy2Blunts
  • Freddy2Blunts

    Rat

  • Members
  • Joined: 25 Sep 2013

#35

Posted 27 September 2013 - 01:42 PM

Thats cuz u hit replay mission not exit....^

Mr Shakotan
  • Mr Shakotan

    Ride Low and get high

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2013

#36

Posted 27 September 2013 - 11:40 PM

Best Thread Yet beer the OP


Joe smo
  • Joe smo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Dec 2011

#37

Posted 29 October 2013 - 11:17 AM

Got a question. Can I go ahead and REPLAY this strangers and freaks mission, in order to do this? I've already done both intro to huntin' missions.


Equity
  • Equity

    Snitch

  • Members
  • Joined: 30 Aug 2013

#38

Posted 29 October 2013 - 06:05 PM Edited by Equity, 29 October 2013 - 06:11 PM.

Kill the 3rd elk, don't take the picture and you can blow stuff up. You can also enter Michael's and Franklin's houses and even watch the TV there. 


Macvash
  • Macvash

    Busta

  • Members
  • Joined: 21 Oct 2013

#39

Posted 29 October 2013 - 06:10 PM Edited by Macvash, 29 October 2013 - 06:11 PM.

You can just replay "Target Practice", and get a cab to Zancudo right away with no wanted level.


Karoi
  • Karoi

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 16 Jun 2005
  • Netherlands

#40

Posted 29 October 2013 - 07:16 PM

I use a taxi. I set the waypoint at the tip of the road with the bridge and then when the taxi arrives (you have to skip), you are inside. I didn't got any stars.


hesselgren
  • hesselgren

    Homie

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2013
  • Sweden

#41

Posted 30 October 2013 - 08:50 PM

did this today,

replayed the mission from the menu. works fine.

stole tank

the problem is that when i spook the elks, and exit mission the game hopps back to exact point where i was before i started the mission. so i guess it wont work so good if you replay missions.. =(

BGModder
  • BGModder

    Lola's Pimp

  • Members
  • Joined: 17 May 2009
  • None

#42

Posted 30 October 2013 - 09:01 PM Edited by BGModder, 30 October 2013 - 09:02 PM.

Can't you replay any of the missions from the game load menu?

I think if you fail and choose not to retry you return to the point you were at before starting the mission.

 

Edit: ^^ Looks like it does.


DaltonWilliams123
  • DaltonWilliams123

    Welsh Wheelman

  • Members
  • Joined: 21 Sep 2013
  • Wales

#43

Posted 31 October 2013 - 09:25 AM

Are the Cletus missions available at the start of the game?





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users