Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Problem with cleo 3

26 replies to this topic
david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#1

Posted 18 September 2013 - 05:30 PM

Hi i buy gta san andreas on steam and i download some downgrade on 1.0 and 1.1 in this downgrade i have versions 1.0 and 1.1 this versions is 2 exes.When im install cleo 3,I run game and the game crashed.Gta san andreas  stopped working.

 


Martin_GDF
  • Martin_GDF

    Schizophrenic Bastard

  • Members
  • Joined: 02 May 2013

#2

Posted 18 September 2013 - 06:56 PM

Hmm... i think it has to be something with the versions...

Try updating the CLEO 3 to CLEO 4 or... delete the game and intall it again :p


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#3

Posted 19 September 2013 - 03:57 AM

I cant unistall the game and again install since installing the game lasts half a day.Cleo 3 is recommended for dyom.


Boris The Vodka
  • Boris The Vodka

    [Y]es

  • The Yardies
  • Joined: 03 Dec 2010
  • Russia

#4

Posted 19 September 2013 - 04:20 AM

As far as I know, CLEO works on version 1.0 only, maybe that's the problem. Also, I didn't understand what version of the game you have.


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#5

Posted 19 September 2013 - 05:01 AM

You have Gta sa 2.0 that's why. You need Gta sa 1.0

david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#6

Posted 19 September 2013 - 12:34 PM

I writing this.I download of 2 exes and in one exe is version 1.01 and in other is 1.0


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#7

Posted 19 September 2013 - 02:25 PM

Then use 1.0, only 1.0 works with CLEO.


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#8

Posted 19 September 2013 - 03:20 PM

The game always crash (Gta san andreas has stopped working)When im unistall cleo 3,gta works fine.


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#9

Posted 19 September 2013 - 03:36 PM

Explain detaily how do your game crash? For example, did it manage to get IN the game then crash? Or crash immediately after you clicked on it, or something else?


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#10

Posted 19 September 2013 - 03:49 PM

Revolver1:Im launch the game with version 1.0 and i have error it writes Gta san andreas has stopped working.Im writing help Jun 16 2013 in this date i have downloaded gta and now i have gta buyed on steam.


Martin_GDF
  • Martin_GDF

    Schizophrenic Bastard

  • Members
  • Joined: 02 May 2013

#11

Posted 19 September 2013 - 10:13 PM Edited by Martin_GDF, 19 September 2013 - 10:14 PM.

Oh... i don't know, it obviously works on the version 1.0 but you said that you have that version, don't you?

Ok; em... I also think that CLEO is not compatible with the Steam version of San Andreas


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#12

Posted 20 September 2013 - 05:30 AM

What i must do?Im try cleo 4 with dyom it works but when i must write mission name or im click play mission the game crash.


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#13

Posted 20 September 2013 - 09:21 AM

Try getting gta_sa_compact


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#14

Posted 20 September 2013 - 12:04 PM

Ok i try search


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#15

Posted 21 September 2013 - 04:51 AM

I find here compact.rar 

http://gtaforums.com...entry1059763855

It doesnt work :( Game still crash.


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#16

Posted 21 September 2013 - 06:13 AM

Wow, this sh*t is just getting harder and harder... It's hard because you are using Steam and you cannot re-install it... Let see, um... Try changing your GTA SA folder's name, for example, if it's GTA San Andreas, then change it into ''GTA San Andreas 1" or something else. And remember to make a new shortcut for your GTA.


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#17

Posted 21 September 2013 - 01:25 PM

Ok i trying this.And doesnt work :((( Why...


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#18

Posted 21 September 2013 - 02:48 PM

...f*ck... Okay try running it as Admintrator on your PC.


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#19

Posted 21 September 2013 - 03:56 PM

I try this still crash :/


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#20

Posted 21 September 2013 - 04:13 PM

... Ok, try running it with compatible mode. Right click on GTA SA shortchut => Properties => Compability => Tick in the ''Run this program in compability mode for (choose whichever).

Btw, what Windows you are using?


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#21

Posted 21 September 2013 - 05:00 PM Edited by david246msi, 21 September 2013 - 05:02 PM.

I try.I have windows 7 and in compabilite in W98 mods doesnt work.


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#22

Posted 22 September 2013 - 06:50 AM

Wow... This sh*t is just sooo......

Ok I ran out of options. The only thing you can do now is just Google.


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#23

Posted 22 September 2013 - 07:02 AM

Ok.. :/ or i unistall gta and nothing.My friend buying me GTA SA and tell me it doesnt work :( i try buy gta vice city and mod Back to the future.


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#24

Posted 22 September 2013 - 07:17 AM

Don't buy sh*t from Steam, try downloading GTA SA from the internet, then keep the install files. It's more convenient if your GTA SA decides to go mad or some sh*t.


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#25

Posted 22 September 2013 - 10:19 AM

When i have downloaded Gta SA it doesnt work like a back to the future mod for SA


Revolver1
  • Revolver1

    Noob designer :D

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2013

#26

Posted 22 September 2013 - 10:23 AM

I can't understand what you are saying.


david246msi
  • david246msi

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 04 May 2013

#27

Posted 23 September 2013 - 04:58 AM

Nothing i cant big english.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users