Quantcast

Jump to content

» «
Photo

$$ Stock Market Exploit $$

19 replies to this topic
Tyson111
  • Tyson111

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 18 Sep 2013

#1

Posted 18 September 2013 - 06:28 AM

Did the first heist last night and made 750k

Invested 750k into the beans on the market that were 8$

Saved the game and went to my ps3 time and date moved the date forward 1 year on the ps3 and logged back into game.

Stock market has changed and you should see your stock worth a lot more then the $8 you purchased for them


I think in game time runs off your real time on your ps3

Can someone confirm this for me ? So I'm not losing my mind ?

WalterS_LV
  • WalterS_LV

    One ticket to LS please

  • Members
  • Joined: 12 May 2013
  • Latvia

#2

Posted 18 September 2013 - 10:24 AM

Lol, I remember cheating like this on my PSP, so I guess it works for ps3 as well. Not sure about Xbox. Going to try this on my 360 when I get home. Would probably get patched soon.

Tyson111
  • Tyson111

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 18 Sep 2013

#3

Posted 18 September 2013 - 10:40 AM

Up to 2 and and a bit billion seems to be working fine on ps3 for me

Sirpepperoni
  • Sirpepperoni

    Trick

  • Members
  • Joined: 25 Apr 2013

#4

Posted 18 September 2013 - 10:56 AM

Lol Tyson I the billions.. Funny c*nt

Ste_1
  • Ste_1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Sep 2013

#5

Posted 18 September 2013 - 11:48 AM

Dont seem to work on 360 unless im doing it wrong. Have 100k in animalark, go the xbox dashboard, change date to 2014 log back in and its the same.


ll rdny ll
  • ll rdny ll

    Master of the Bitchfit

  • Members
  • Joined: 02 Feb 2012

#6

Posted 18 September 2013 - 11:57 AM

Dont seem to work on 360 unless im doing it wrong. Have 100k in animalark, go the xbox dashboard, change date to 2014 log back in and its the same.


You wouldn't happen t be signed into Xboxlive, would you?

DS 17
  • DS 17

    om nom nom

  • Members
  • Joined: 06 Sep 2008
  • Germany

#7

Posted 18 September 2013 - 12:21 PM

So every stock seems to raise anyway? I hoped for some random generators affecting the prices and market. 


Ste_1
  • Ste_1

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Sep 2013

#8

Posted 18 September 2013 - 12:44 PM

No not signed into live


SINZAR
  • SINZAR

    Time's not poison but once you drink it all you'll die

  • Members
  • Joined: 05 Jan 2005

#9

Posted 18 September 2013 - 12:49 PM

I can confirm this doesn't work for Xbox 360. Not connected to live, moved system time ahead 4 years and the stock prices barely moved at all (in fact the stock went down a small bit).


C4RR4NZ4
  • C4RR4NZ4

    Peerless

  • Members
  • Joined: 16 Nov 2012

#10

Posted 18 September 2013 - 01:15 PM

Definitely trying this on ps3 soon!

bboynasty
  • bboynasty

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 May 2008

#11

Posted 18 September 2013 - 01:16 PM

Tried on PS3 and does not work tried both stock markets doesn't work.


Someonelse812
  • Someonelse812

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 17 Sep 2013

#12

Posted 18 September 2013 - 01:42 PM

Didn't work for me either. I reset the year on my ps3 to 2020 and lost $600
Maybe it only works with certain stocks?

Skellyhell
  • Skellyhell

    Punk-ass Bitch

  • Members
  • Joined: 03 Sep 2013

#13

Posted 18 September 2013 - 03:07 PM

Bought a bunch of shares in the first bean stock, traveled foreward a year, shares were down, traveled forward another year and no change.

 

not signed into psn, unplugged cable just to be sure


bboynasty
  • bboynasty

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 May 2008

#14

Posted 18 September 2013 - 05:34 PM

Think we can safely say this doesn't work so don't bother trying. I can see the game time has no relation to your consoles time.


beatthedevil56
  • beatthedevil56

    Your Personal Jesus

  • Members
  • Joined: 26 May 2006

#15

Posted 18 September 2013 - 06:26 PM

He is basically hoping all of you invest into the stock, so his shares will rise. Then he will dump them. At a higher price, cause he is creating demand. 


cowabunga
  • cowabunga

    Snitch

  • Members
  • Joined: 20 Nov 2011
  • Canada

#16

Posted 18 September 2013 - 07:47 PM

Doesn't work at all, doesn't worth the try...


cody7799
  • cody7799

    ES-RP V Officer

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2009

#17

Posted 19 September 2013 - 09:13 AM

He is basically hoping all of you invest into the stock, so his shares will rise. Then he will dump them. At a higher price, cause he is creating demand.


A smart start to his trading. Except that's on LCN, isn't it? LCN is localized while BAWSAQ is networked, so there's no point to getting other players to drive it up. It won't affect your own share price.

Zepren
  • Zepren

    Worldbreaker

  • Angels of Death MC
  • Joined: 18 Sep 2013
  • Scotland

#18

Posted 19 September 2013 - 09:32 AM Edited by Zepren, 19 September 2013 - 09:38 AM.

What I did Stock wise was when playing missions that directly influence stock, purposefully failing them then investing all of each character's dough into the right stock. Go back, do the mission then bam, easy money. I should have invested more with Michael but buying massives of stock as him is time consuming. 


TimFL
  • TimFL

    Trick

  • Members
  • Joined: 10 Sep 2013

#19

Posted 19 September 2013 - 11:09 AM

Invest in Tinkle when you are early on in the game (it should be around $115 a share), it skyrockets to $500+ later on (got the insider info of a finance guy from LC, was a random encounter).


qkdefus
  • qkdefus

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 19 Sep 2013

#20

Posted 19 September 2013 - 03:30 PM Edited by qkdefus, 19 September 2013 - 03:30 PM.

Did the first heist last night and made 750k

Invested 750k into the beans on the market that were 8$

Saved the game and went to my ps3 time and date moved the date forward 1 year on the ps3 and logged back into game.

Stock market has changed and you should see your stock worth a lot more then the $8 you purchased for them


I think in game time runs off your real time on your ps3

Can someone confirm this for me ? So I'm not losing my mind ?

 

tested.. not working.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users