Quantcast

Jump to content

» «
Photo

User Track Player is getting on my nerves!

  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic
typicalgamer
  • typicalgamer

    Playa

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2012
  • None

#1

Posted 17 September 2013 - 03:43 PM

I put a song (.mp3 file) in my User Tracks folder(My Documents>>GTA San Andreas User Files>>User Tracks), but it won't be recognized automatically when I run the game, despite of the fact that I have Automatic Scan turned on. Aside from that, I have to scan manually several times until the game finds it and plays it!

What's wrong?   


lil weasel
  • lil weasel

    Shoot Looters, Hang Pirates!

  • Members
  • Joined: 25 Dec 2006

#2

Posted 17 September 2013 - 08:35 PM

Is your game DVD or Steam Download, and which version?

Your other audio is ok?


ten-a-penny
  • ten-a-penny

    Pardon my English

  • Members
  • Joined: 20 Jun 2013
  • Libya

#3

Posted 17 September 2013 - 09:07 PM Edited by ten-a-penny, 17 September 2013 - 09:08 PM.

that's the exact thing that happens with me on that big TRASH laptop! no matter how much I tried, nothing :sui: another reason why I stick with my little DELL "slow as a turtle" laptop :^: singing with the best Libyan song about the revolution :cool:

Spoiler

maybe because one of your mp3 players doesn't mach up what its needed? that's what I heard in the readme.


typicalgamer
  • typicalgamer

    Playa

  • Members
  • Joined: 21 Jun 2012
  • None

#4

Posted 22 September 2013 - 10:16 AM

I found out what's wrong. I should have searched the forum before asking. 

@lil weasel: feel free to close the thread.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users