Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Ifruit app doesn't work

62 replies to this topic
bomexsaturn
  • bomexsaturn

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 16 May 2012
  • None

#1

Posted 16 September 2013 - 08:48 PM

Pshhh. Downloaded the crummy app. All login attempts fail. Keeps displaying "failed to link account"...or something stupid like that.
WTF!? Startin off on the wrong foot already.

Not cancelling preorder, but im pretty upset bout this.
  • szmty likes this

iZN6
  • iZN6

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 15 Sep 2013

#2

Posted 16 September 2013 - 08:49 PM

I'm getting the same thing. Servers are probably just overloaded.

  • Phazer19 likes this

bomexsaturn
  • bomexsaturn

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 16 May 2012
  • None

#3

Posted 16 September 2013 - 08:52 PM

I'm getting the same thing. Servers are probably just overloaded.


Glad im not the only one. Thanks for sharing. Hope it works soon! Im so anxious!!!!

Crazyeighties
  • Crazyeighties

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 01 Sep 2013
  • United-States

#4

Posted 16 September 2013 - 08:54 PM

worked for me but the social club is down

 


Phazer19
  • Phazer19

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Sep 2013

#5

Posted 16 September 2013 - 08:54 PM

Guys, guys, guy! It's been working fine for the last few hours. It's just suddenly happened, it's understandable. It's only new, not very surprising.

TrickishDonkey
  • TrickishDonkey

    Rat

  • Members
  • Joined: 15 Sep 2013

#6

Posted 16 September 2013 - 08:54 PM

try to wait till the game is out to everyone then try to link it.that could be the problem since america does not have it yet


Phazer19
  • Phazer19

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Sep 2013

#7

Posted 16 September 2013 - 08:55 PM

I'm getting the same thing. Servers are probably just overloaded.


Yeah, exactly what I was thinking!

Thejamman123
  • Thejamman123

    LEAVE ROCKSTAR ALONE!!

  • Members
  • Joined: 04 Jul 2013

#8

Posted 16 September 2013 - 08:55 PM

It was working a few hours ago


AGNT009
  • AGNT009

    Street Cat

  • Members
  • Joined: 30 Aug 2013
  • United-States

#9

Posted 16 September 2013 - 08:55 PM

Got in, reserved my license plates, threw the dog a few balls, Im good.


Phazer19
  • Phazer19

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 09 Sep 2013

#10

Posted 16 September 2013 - 09:00 PM

Wouldn't it be awesome if there was a country that was a year behind everyone. That'd be a massive kick in the teeth for gamers hahaha!!!

Bron27
  • Bron27

    GTA Player

  • Members
  • Joined: 21 Mar 2009

#11

Posted 16 September 2013 - 09:03 PM

But then they could say that they got the game a year earlier than you? As for the app, yea I'm having the same issues so its probably just overloaded..


rixsta
  • rixsta

    16PSI 4X4

  • Members
  • Joined: 02 Nov 2011
  • Australia

#12

Posted 16 September 2013 - 09:08 PM

I can't even find the damn app. Is it an iPhone only thing. Hopefully it can be downloaded on an android.


-jr-
  • -jr-

    Snitch

  • Members
  • Joined: 09 Dec 2008

#13

Posted 16 September 2013 - 09:15 PM

Same here, cant login to this sh*t app...


Crazyeighties
  • Crazyeighties

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 01 Sep 2013
  • United-States

#14

Posted 16 September 2013 - 09:16 PM

I can't even find the damn app. Is it an iPhone only thing. Hopefully it can be downloaded on an android.

sorry no droid app


Rockstar Cake
  • Rockstar Cake

    Danny Longlegs

  • Members
  • Joined: 22 Jan 2013
  • United-States

#15

Posted 16 September 2013 - 09:17 PM

:(RqqM5rR.jpg


Xayias
  • Xayias

    Twitter @ItsThatJeremyC

  • Members
  • Joined: 10 May 2010

#16

Posted 16 September 2013 - 09:26 PM

:(RqqM5rR.jpg

I got that thing a few times too but I just stuck to signing in until it finally worked!


TargetTango
  • TargetTango

    Street Cat

  • Members
  • Joined: 02 Jan 2010

#17

Posted 16 September 2013 - 09:29 PM

It's telling me "Failed to check App version". :/


xSplodge-
  • xSplodge-

    <InsertMemberTitleHere>

  • Members
  • Joined: 22 Jul 2013
  • United-Kingdom

#18

Posted 16 September 2013 - 09:41 PM

It's telling me "Failed to check App version". :/


Are you using a Jailbroken iDevice?

xSplodge-
  • xSplodge-

    <InsertMemberTitleHere>

  • Members
  • Joined: 22 Jul 2013
  • United-Kingdom

#19

Posted 16 September 2013 - 09:44 PM

I may have a solution to our shared problem guys!!
i think you need to have the game linked to your Social Club Account Before you can use it with the app (THIS IS JUST A THEORY)

TheOriginalOreo
  • TheOriginalOreo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2013

#20

Posted 16 September 2013 - 09:47 PM

I may have a solution to our shared problem guys!!
i think you need to have the game linked to your Social Club Account Before you can use it with the app (THIS IS JUST A THEORY)



It cant be because theres many other people that can use it yet do not have the game, mine is now saying a social club error

xSplodge-
  • xSplodge-

    <InsertMemberTitleHere>

  • Members
  • Joined: 22 Jul 2013
  • United-Kingdom

#21

Posted 16 September 2013 - 09:49 PM

I may have a solution to our shared problem guys!!
i think you need to have the game linked to your Social Club Account Before you can use it with the app (THIS IS JUST A THEORY)


It cant be because theres many other people that can use it yet do not have the game, mine is now saying a social club error
ohh well it was worth the guess hahaha

TheOriginalOreo
  • TheOriginalOreo

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 16 Sep 2013

#22

Posted 16 September 2013 - 09:50 PM

I may have a solution to our shared problem guys!!
i think you need to have the game linked to your Social Club Account Before you can use it with the app (THIS IS JUST A THEORY)


It cant be because theres many other people that can use it yet do not have the game, mine is now saying a social club error
ohh well it was worth the guess hahaha





Yeah good effort lol

itsdajmann08
  • itsdajmann08

    GTAV

  • Members
  • Joined: 12 Feb 2012

#23

Posted 16 September 2013 - 09:58 PM

I just got in but then it was at a loading screen so I exited and restarted and now I'm back to the errors

jmb180
  • jmb180

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 05 Feb 2012

#24

Posted 16 September 2013 - 10:03 PM

I can't get in either. Bugger. I suppose I'll try again later.

itsdajmann08
  • itsdajmann08

    GTAV

  • Members
  • Joined: 12 Feb 2012

#25

Posted 16 September 2013 - 10:14 PM

Finally got in but I can't order my plates

zakir2
  • zakir2

    PS3- The Clean Up Crew - Now recruting - PM mohammad_zaki

  • Members
  • Joined: 04 Aug 2013

#26

Posted 16 September 2013 - 11:41 PM

Thank god I'm not the only one :) 

 

Do you think it's because we (me) don't have GTA V yet?


ProGamerGov
  • ProGamerGov

    Hustler

  • Members
  • Joined: 12 Sep 2013

#27

Posted 17 September 2013 - 12:36 AM

wait are plates reserved like crew names?

 And how many can i reserve?


K7YLP
  • K7YLP

    Rat

  • Members
  • Joined: 20 Aug 2013

#28

Posted 17 September 2013 - 12:38 AM

same issue with me, took a few attempts to get the app sighed in, but I need to link my xbox live account to it, but I just keep getting an error message.


ProGamerGov
  • ProGamerGov

    Hustler

  • Members
  • Joined: 12 Sep 2013

#29

Posted 17 September 2013 - 12:44 AM

What the f*ck? Now all my plates I wanted will be freaking gone before i can even log into the damn app.


ProGamerGov
  • ProGamerGov

    Hustler

  • Members
  • Joined: 12 Sep 2013

#30

Posted 17 September 2013 - 12:48 AM

I really f*cking wanted B00BS OR BOOBS





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users