Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[GTA IV]Bumpy

  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic
Sk1v0123
  • Sk1v0123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Sep 2013

#1

Posted 13 September 2013 - 06:19 PM

Hello,

 

I am one of the new members of the community and i just need some help so if someone helps me that would be so great.

 

---> Whats the problem?

 

 - I start the game i get to the mission when i drive the car it works bumpy works for 5 seconds then blocks for 3 seconds then back to 5 seconds and continues..

 

- I don't have installed Net Framework 3.5 because i cant install it. The problem is it says ---->>  'turn windows features on or off' Which i did already and still says that so that the problem for it i think...

 

 

Thank you,


Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#2

Posted 15 September 2013 - 07:29 AM

Can you explain your problem a little better? I don't get what 'bumpy' is.

Did you mean to say 'stuttering'?

Does this problem occur only when you're driving cars?

Tell us your full system specifications.


Capten Morgan
  • Capten Morgan

    Square Civilian

  • Members
  • Joined: 08 Sep 2013

#3

Posted 15 September 2013 - 02:50 PM

Dont take down ne tframework 3.5... take down the latest 4.5...!!!


Sk1v0123
  • Sk1v0123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Sep 2013

#4

Posted 16 September 2013 - 05:23 PM Edited by Sk1v0123, 16 September 2013 - 05:28 PM.

Intel® Pentium® CPU G860 3.00GHz 3.00 GHz

4.00 GB

 

EDIT: I have installed Net FRAMEOWORK 4.5 AND STILL NOTHING   .....and also when i only drive that when is bumpy but when i walk is fine is working.


WildBrick142
  • WildBrick142

    *blows up cars with RPG*

  • V Staff
  • Joined: 18 Dec 2012
  • Ireland
  • Contribution Award [GTA V]

#5

Posted 16 September 2013 - 07:26 PM Edited by WildBrick142, 16 September 2013 - 07:27 PM.

Is it something like this? ( at 1:05 )

Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#6

Posted 17 September 2013 - 10:26 AM

Intel® Pentium® CPU G860 3.00GHz 3.00 GHz

4.00 GB

I'm beginning to think that your system isn't up to the mark as a result of which you're experiencing stutter and lag.

 

Do you have a good enough video card?


Sk1v0123
  • Sk1v0123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Sep 2013

#7

Posted 17 September 2013 - 01:05 PM

1. [Girlish]-- I do have enough video card girlish

And yeah 1 thing i want to say is that i had it before GTA IV it worked with no problems didin;t block or something but, now when i install it it bumpy i dont know why becuase i've been paying GTA IV on this PC before and worked perfectly

 

2. [WildBrick142]-- Yeah is like that...1:05 that what it does when i drive...


Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#8

Posted 17 September 2013 - 05:13 PM

Try deleting all files from the Settings folder.

 

Windows XP SP3 - C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\Settings
Windows Vista - C:\Users\<user>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\Settings
Windows 7 - C:\Users\<user>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\Settings

Sk1v0123
  • Sk1v0123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Sep 2013

#9

Posted 18 September 2013 - 03:31 PM

  • Girlish

Ok i looked on youtube GTA IV STUTTERING it gave me something good to do i did all it worked no blocking.I installed ENB Series from GTA4MODS after i installed i runned GTA IV but it wont start.....and yeah when i run GTA IV it wont appear razor1911 on desktop.Why when i run it basically it will appear something like CMD and then start.

 

ANY IDEAS


Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#10

Posted 19 September 2013 - 02:14 AM

  • Girlish

Ok i looked on youtube GTA IV STUTTERING it gave me something good to do i did all it worked no blocking.I installed ENB Series from GTA4MODS after i installed i runned GTA IV but it wont start.....and yeah when i run GTA IV it wont appear razor1911 on desktop.Why when i run it basically it will appear something like CMD and then start.

 

ANY IDEAS

 

Okay, it's not Girlish, it's Girish. :|

 

Also, where have you gotten the game from?


Sk1v0123
  • Sk1v0123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Sep 2013

#11

Posted 19 September 2013 - 06:09 PM

from ISOHUNT


WildBrick142
  • WildBrick142

    *blows up cars with RPG*

  • V Staff
  • Joined: 18 Dec 2012
  • Ireland
  • Contribution Award [GTA V]

#12

Posted 21 September 2013 - 12:03 AM

from ISOHUNT

^ There is your problem. You have an illegal copy of the game. R* made an anti-piracy thing that makes a never-ending drunk camera and car getting instantly trashed if the game is detected as illegaly obtained. The only way to fix this problem is to buy the game.


Sk1v0123
  • Sk1v0123

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Sep 2013

#13

Posted 21 September 2013 - 10:53 AM

what about if i get it from another SITE~?


WildBrick142
  • WildBrick142

    *blows up cars with RPG*

  • V Staff
  • Joined: 18 Dec 2012
  • Ireland
  • Contribution Award [GTA V]

#14

Posted 21 September 2013 - 03:25 PM

The only site which will give you legit copy is Steam.


Girish
  • Girish

    Leone Family Mafia

  • Moderator
  • Joined: 20 Apr 2006
  • India
  • Best Moderator 2011

#15

Posted 22 September 2013 - 04:25 AM

Buy the game. We cannot help you with an illegitimate, pirated copy of the game.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users