Quantcast

Jump to content

» «
Photo

EFLC Huge Issue

4 replies to this topic
reaszon
  • reaszon

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Jul 2012

#1

Posted 03 September 2013 - 12:17 PM

Hello everybody
I got a huge problem with the EFLC .. on my old PC it was running without any problems
On my new one , which is a lot better it lags and has sh*tty fps but the main issue is that after I install the NATIVE TRAINER 6.5
on the latest R* patch it doesnt work , i press play , 2 seconds teh GAY TONY logo is appearing and then it crashes and exists to the
desktop without any text , please help . !!!
i really have no clue , i tried a lof things but cant figure out ((

Drakov
  • Drakov

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 03 Sep 2013

#2

Posted 03 September 2013 - 12:40 PM

For the FPS I'd advise just play on low graphics level. Try it and tell us.
For the trainer, I've got almost the same problem with the normal version of gta 4. There should be some solutions, but I don't have any clue, each problem like that with mods is solved differently.

reaszon
  • reaszon

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Jul 2012

#3

Posted 03 September 2013 - 01:40 PM

I dont know about the low graphics tbh , because my new computer newer and has better specs .
The thing is that on the OLD PC it worked with Trainer NO PROBLEM .

PLEASE HELP

VIPΣR
  • VIPΣR

    Doesn't give up the fight

  • Members
  • Joined: 01 Aug 2012
  • European-Union

#4

Posted 06 September 2013 - 11:37 AM Edited by Undertaker13, 06 September 2013 - 11:38 AM.

Post your specs and I may be able to help you.


reaszon
  • reaszon

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 26 Jul 2012

#5

Posted 08 September 2013 - 10:01 AM

FIXED





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users