Quantcast

Jump to content

» «
Photo

[REL|III|VC|SA] Project 2dfx

2,043 replies to this topic
SergeantSavidge
  • SergeantSavidge

  • Members
  • Joined: 29 Dec 2013
  • England

#1501

Posted 01 June 2014 - 11:54 AM

This is why people should install mods with Mod Loader, it doesn't cause issues like this. I never thought I'd see the day where someone had trouble uninstalling a mod like this.

Sorry to veer off-topic, but half of the time ModLoader causes severe problems when I install any form of mods in the modloader folder. (And yes, I am putting each of them in correctly, as I double-check my steps through the ReadMe -- but it's always great to keep a backup gta3.img on a USB just in case if you installed it wrong without the use of ModLoader :D)


ThirteenAG
  • ThirteenAG

    Soldier

  • Feroci
  • Joined: 29 Dec 2008
  • None

#1502

Posted 01 June 2014 - 04:23 PM

Guess what, we worked on updated limit adjuster, now it is possible to increase the size of Alpha Entity List, which is fixes that bug for example:
http://img835.images...5/8828/u12g.jpg
http://img834.images.../5675/zgd2v.jpg

And i also will take a look why it crashes with ViceCry and try to fix it.

lKBuS2n.jpg
  • Mr. Jago and Tadzik like this

StrafeBolt
  • StrafeBolt

    Old School

  • Members
  • Joined: 18 May 2012
  • Brazil

#1503

Posted 01 June 2014 - 06:35 PM

Guess what, we worked on updated limit adjuster, now it is possible to increase the size of Alpha Entity List, which is fixes that bug for example:
http://img835.images...5/8828/u12g.jpg
http://img834.images.../5675/zgd2v.jpg

 

Wait, does this mean you fixed the alpha bug?

 

Also can you guys take a look at my last post in the previous page? I have found the source of these lights above San Fierro.


ThirteenAG
  • ThirteenAG

    Soldier

  • Feroci
  • Joined: 29 Dec 2008
  • None

#1504

Posted 01 June 2014 - 07:32 PM

Wait, does this mean you fixed the alpha bug?
 
Also can you guys take a look at my last post in the previous page? I have found the source of these lights above San Fierro.

No, not really, alpha bug is still there yet. Lights in SF will be fixed too, i think.

ThatGuyCalledMurphy
  • ThatGuyCalledMurphy

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 02 Jun 2014
  • United-Kingdom

#1505

Posted 02 June 2014 - 05:24 PM

Is anyone any closer to working out the crash bugs with SA:MP? I seem to be getting them when dying, usually in events where you're teleported into an interior/new place then when the event ends you're teleported back to your original position and the game just opcodes.

I can post opcodes if that helps.


rtls
  • rtls

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 01 Jun 2014
  • Ukraine

#1506

Posted 02 June 2014 - 07:21 PM

that thing won't go away. Installed fresh SA on a new place and just put asi loader. http://imgur.com/h7U8Uye,NR6ICcw http://imgur.com/Caqhhzx What's the cause?


TJGM
  • TJGM

    GTA Mods Led-By

  • Feroci
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland

#1507

Posted 02 June 2014 - 10:28 PM

that thing won't go away. Installed fresh SA on a new place and just put asi loader. http://imgur.com/h7U8Uye,NR6ICcw http://imgur.com/Caqhhzx What's the cause?

Are you serious? That's the original god damn game, stop reporting 'problems' about the mod, when you haven't even got the god damn mod installed.

  • Gramps likes this

S Y E D
  • S Y E D

    Dim Mak!

  • Leone Family Mafia
  • Joined: 07 Dec 2009
  • None

#1508

Posted 03 June 2014 - 01:32 AM

that thing won't go away. Installed fresh SA on a new place and just put asi loader. http://imgur.com/h7U8Uye,NR6ICcw http://imgur.com/Caqhhzx What's the cause?

That mean, the problem is not from this mod. Maybe your GTA SA installer is a crap.

Btw, what is your pc spec? I think this mod won't affect fps too much, except you're using this to play GTA SA.


rtls
  • rtls

    Player Hater

  • New Members
  • Joined: 01 Jun 2014
  • Ukraine

#1509

Posted 03 June 2014 - 07:30 AM

i'm sorry i could not remember that from the original game. but stutters have taken place and i don't know why.

phenom955 6gb hd6870


format c:
  • format c:

    Playa

  • Feroci
  • Joined: 07 Nov 2013
  • Brazil

#1510

Posted 03 June 2014 - 02:28 PM

Fire coronas?

 

Al5cahQ.jpg


TJGM
  • TJGM

    GTA Mods Led-By

  • Feroci
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland

#1511

Posted 03 June 2014 - 02:31 PM

Is that like a recommendation? Or are you asking if it should be like that? Because it's part of the original game. :p

  • S Y E D likes this

SilverRST
  • SilverRST

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2013
  • None

#1512

Posted 03 June 2014 - 02:35 PM

i'm sorry i could not remember that from the original game. but stutters have taken place and i don't know why.

phenom955 6gb hd6870

The stutter you are talking about might be something that your game is producing too much frames per seconde, micro-strutter.

Try to remove gta_sa.exe and install StreamIniExtender to apply maximum FPS. The best value is:

framedelay 5
framelimit 35

 

It is a good idea to make your own topic about your problem if you haven't installed this mod.

This mod hardly affects performance.


format c:
  • format c:

    Playa

  • Feroci
  • Joined: 07 Nov 2013
  • Brazil

#1513

Posted 03 June 2014 - 02:45 PM

Yeah, well... I'm asking if they can be seen in the distance, like light coronas.


SilverRST
  • SilverRST

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2013
  • None

#1514

Posted 03 June 2014 - 02:47 PM Edited by SilverRST, 03 June 2014 - 02:51 PM.

Yeah, well... I'm asking if they can be seen in the distance, like light coronas.

Ah, I know what you mean.

 

Gimme some minutes.

 

EDIT

 

You mean this?

http://i.imgur.com/VJxEVAk.jpg

  • TJGM likes this

stef538
  • stef538

    It's just me, going 88 MPH.

  • Members
  • Joined: 06 Oct 2012
  • Netherlands

#1515

Posted 03 June 2014 - 03:16 PM

we need something like this for IV :p


SergeantSavidge
  • SergeantSavidge

  • Members
  • Joined: 29 Dec 2013
  • England

#1516

Posted 03 June 2014 - 03:18 PM

Hey, guys who work on the 2DFX project, I have a bug I'd like to point out (sorta like the floating lights bug in SF):

Spoiler


TJGM
  • TJGM

    GTA Mods Led-By

  • Feroci
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland

#1517

Posted 03 June 2014 - 03:19 PM

Bug is fixed on the latest version, make sure you updated. :)


SergeantSavidge
  • SergeantSavidge

  • Members
  • Joined: 29 Dec 2013
  • England

#1518

Posted 03 June 2014 - 03:22 PM

Bug is fixed on the latest version, make sure you updated. :)

Thanks for the super-quick reply (unless you were replying to some other person), but I have the latest version already.


SilverRST
  • SilverRST

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2013
  • None

#1519

Posted 03 June 2014 - 03:25 PM Edited by SilverRST, 03 June 2014 - 03:28 PM.

 

Bug is fixed on the latest version, make sure you updated. :)

Thanks for the super-quick reply (unless you were replying to some other person), but I have the latest version already.

 

A bug or not a bug, It is kind of a nice and beatiful bug :p

And yes, the interior is placed in the sky. Google Blue hell GTA SA.

 

EDIT

It is your game somehow. I do not have this bug and I use the latest version. A bummer :p

  • SergeantSavidge likes this

TJGM
  • TJGM

    GTA Mods Led-By

  • Feroci
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland

#1520

Posted 03 June 2014 - 03:34 PM Edited by TJGM, 03 June 2014 - 03:34 PM.

 

Bug is fixed on the latest version, make sure you updated. :)

Thanks for the super-quick reply (unless you were replying to some other person), but I have the latest version already.

 

Nope, just refreshed the mod showroom and I noticed a post here. :p

 

Strange, this bug really shouldn't be happening, could you download and reinstall the mod just to make sure?


SergeantSavidge
  • SergeantSavidge

  • Members
  • Joined: 29 Dec 2013
  • England

#1521

Posted 03 June 2014 - 03:36 PM

EDIT

It is your game somehow. I do not have this bug and I use the latest version. A bummer :p

Oh, do you reckon it could be DK's Multi-sampling fix that causes this issue?


TJGM
  • TJGM

    GTA Mods Led-By

  • Feroci
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland

#1522

Posted 03 June 2014 - 03:37 PM Edited by TJGM, 03 June 2014 - 03:37 PM.

 

EDIT

It is your game somehow. I do not have this bug and I use the latest version. A bummer :p

Oh, do you reckon it could be DK's Multi-sampling fix that causes this issue?

 

That's it, I just tested. I'll talk to DK about it, thanks for the report.

  • SergeantSavidge likes this

SilverRST
  • SilverRST

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2013
  • None

#1523

Posted 03 June 2014 - 03:41 PM

Multi-sampling fix, if i don't have the Christmas lights in the mirror, then it might be indeed that thing.

Most of the time I never take any attention to the mirror, so yeah, not using it.

  • SergeantSavidge likes this

format c:
  • format c:

    Playa

  • Feroci
  • Joined: 07 Nov 2013
  • Brazil

#1524

Posted 09 June 2014 - 03:30 AM Edited by format c:, 09 June 2014 - 03:31 AM.

If the size of a original corona is, let's say, 1.0, and the lod size is anything but 1.0, it creates a annoying fade out/fade in effect when I come closer. Anyone have any settings for lod corona sizes to match it's original size?


dxivilea
  • dxivilea

    the piss lord himself

  • Members
  • Joined: 17 Jul 2013
  • None

#1525

Posted 12 June 2014 - 08:19 PM

Just wanted to say guys, marvelous work, specially with the prelight fixes. It would be great if you could add coronas to the golden gate bridge (not lamp posts). Coronas at the top as in the real one so planes don't hit it at night.


Sidoarjo_Modder
  • Sidoarjo_Modder

    *void*

  • Members
  • Joined: 27 May 2010
  • None

#1526

Posted 13 June 2014 - 06:06 PM Edited by Sidoarjo_Modder, 13 June 2014 - 06:07 PM.

for somehow this mod screwed up some lighting stuff on my game, most visible comparison is the sun-lighting on cars (using DK's script). if i using this mod:
bCZb0mhz.jpg

deleted this mod:
gBdtzzba.jpg

see? this mod makes the sunlight effect only visible on wheels. actually i had this problem for a long time, but i'm just realized if this mod caused the probs and still not figured why. Please can you guys fix this? :/

SergeantSavidge
  • SergeantSavidge

  • Members
  • Joined: 29 Dec 2013
  • England

#1527

Posted 13 June 2014 - 06:09 PM

...most visible comparison is the sun-lighting on cars (using DK's script). if i using this mod:

Spoiler

Sorry for being off-topic but where could I find that sunlight on cars script? :colgate:


Sidoarjo_Modder
  • Sidoarjo_Modder

    *void*

  • Members
  • Joined: 27 May 2010
  • None

#1528

Posted 13 June 2014 - 06:13 PM

^ its a part of the old IMVF, here you go: http://dropcanvas.com/bzhgm
  • SergeantSavidge likes this

ThirteenAG
  • ThirteenAG

    Soldier

  • Feroci
  • Joined: 29 Dec 2008
  • None

#1529

Posted 13 June 2014 - 07:35 PM

Can you tell which plugin exactly is causing that (2dfx.asi, flickr.asi, IDE_DD_Tweaker.asi, limit_adjuster_gta3vcsa.asi, sa_draw_distance_changer.asi or yacl.asi)?

SilverRST
  • SilverRST

    Gangsta

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2013
  • None

#1530

Posted 13 June 2014 - 07:41 PM Edited by SilverRST, 13 June 2014 - 07:42 PM.

@Sidoarjo, it is your game. I tried the project_2dfx installed and removed. Project2dfx seems not affecting sunlight:

 

Not installed project_2dfx:

 

http://www.imagebam....e24ns79muvg9web

 

Installed project_2dfx:

 

http://i.imgur.com/kNqyAIE.jpg





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users