Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Project2DFX

RW Released IV Released
2,650 replies to this topic
Gramps
  • Gramps

    ★★★★★

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 23 May 2008
  • New-Zealand
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#511

Posted 16 October 2013 - 11:20 PM

Did you read what you typed before you hit enter?

 

Or did you smoke some bath salts and just decided to type?

  • SilverRST likes this

alexx720
  • alexx720

    Square Civilian

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2013

#512

Posted 16 October 2013 - 11:25 PM Edited by alexx720, 16 October 2013 - 11:26 PM.

Did you read what you typed before you hit enter?

 

Or did you smoke some bath salts and just decided to type?

 

better try to help... odd post btw.

 

REPOST

 

 

best odd mod ever?

nothing happens to remove holes and flickering with all posts around here or my game crash :miranda:

 


TJGM
  • TJGM

    Politically correct.

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#513

Posted 16 October 2013 - 11:29 PM

I seriously don't know what you're talking about..


alexx720
  • alexx720

    Square Civilian

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2013

#514

Posted 16 October 2013 - 11:34 PM

I seriously don't know what you're talking about..

 

Download SA version and put this in my folder, nothing happens.

 

Download SA version + fix in my folder, nothing happens.

 

alright?


TJGM
  • TJGM

    Politically correct.

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#515

Posted 16 October 2013 - 11:34 PM

 

I seriously don't know what you're talking about..

 

Download SA version and put this in my folder, nothing happens.

 

Download SA version + fix in my folder, nothing happens.

 

alright?

 

Have you got an ASI Loader? And what is your game version?


alexx720
  • alexx720

    Square Civilian

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2013

#516

Posted 16 October 2013 - 11:40 PM

 

 

I seriously don't know what you're talking about..

 

Download SA version and put this in my folder, nothing happens.

 

Download SA version + fix in my folder, nothing happens.

 

alright?

 

Have you got an ASI Loader? And what is your game version?

 

 

well, is the same than your post version 1.0 and yes I have asi loader, my game is clean so not mods or enb here


TJGM
  • TJGM

    Politically correct.

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#517

Posted 16 October 2013 - 11:43 PM Edited by TheJAMESGM, 16 October 2013 - 11:45 PM.

So what's the problem? Does the coronas appear at night or not?

 

EDIT: Also, what ASI loader are you using?


alexx720
  • alexx720

    Square Civilian

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2013

#518

Posted 17 October 2013 - 12:12 AM

So what's the problem? Does the coronas appear at night or not?

 

EDIT: Also, what ASI loader are you using?

 

default settings last version 1.4

 

asi loader last version

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg


TJGM
  • TJGM

    Politically correct.

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#519

Posted 17 October 2013 - 12:17 AM Edited by TheJAMESGM, 17 October 2013 - 12:18 AM.

I don't see any holes in your map.. so its clearly working. And you do realise the coronas only appear in night time, right?

 

EDIT: And it also looks like you have your draw distance set to low in the options menu.


alexx720
  • alexx720

    Square Civilian

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2013

#520

Posted 17 October 2013 - 12:36 AM

I don't see any holes in your map.. so its clearly working. And you do realise the coronas only appear in night time, right?

 

EDIT: And it also looks like you have your draw distance set to low in the options menu.

 

Is high, max settings... no mods...

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg


TJGM
  • TJGM

    Politically correct.

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#521

Posted 17 October 2013 - 12:39 AM

From the screenshots I can tell you clearly didn't install the mod correctly. The lamppost coronas aren't even spawned in and they're controlled by the files that you place in gta3.img. Install it correctly then report bugs.


alexx720
  • alexx720

    Square Civilian

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2013

#522

Posted 17 October 2013 - 12:49 AM

From the screenshots I can tell you clearly didn't install the mod correctly. The lamppost coronas aren't even spawned in and they're controlled by the files that you place in gta3.img. Install it correctly then report bugs.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg


alexx720
  • alexx720

    Square Civilian

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2013

#523

Posted 17 October 2013 - 06:12 AM

help maybe?


Danikov
  • Danikov

    The Fake Russian

  • Members
  • Joined: 27 Aug 2009
  • Israel

#524

Posted 17 October 2013 - 07:01 AM

help maybe?


Maybe wait patiently for an answer instead of submitting another reply.

It seems that you don't want to understand what you are told to do,then it is not possible to help you.

alexx720
  • alexx720

    Square Civilian

  • BUSTED!
  • Joined: 11 Sep 2013

#525

Posted 17 October 2013 - 07:13 AM

 

help maybe?


Maybe wait patiently for an answer instead of submitting another reply.

It seems that you don't want to understand what you are told to do,then it is not possible to help you.

 

ok


MW_29
  • MW_29

    i came to play

  • Members
  • Joined: 19 Jan 2008
  • None

#526

Posted 17 October 2013 - 11:06 AM

There is a bug in VC version, i mean while using melee weapons ...i can't hurt any ped.

 

Also something strange happens with game lighting - when turned towards west screen is geting a bit dimmed, what is inconvenient in night time cuz then it's hard to see something.

 

I tested it and i am sure those two issues came with this mod, so maybe it would be worth to take a look at it and fix if possible ;)


MrMateczko
  • MrMateczko

    ~yay!

  • Members
  • Joined: 10 Dec 2011
  • Poland

#527

Posted 17 October 2013 - 01:55 PM Edited by MrMateczko, 17 October 2013 - 03:02 PM.

Well, with the Map Limit, it no longer crashes at exiting interiors. Another satisfied customer. The crash when exiting the game is a lottery, sometimes is does, and sometimes it doesn't.


KawakSallas
  • KawakSallas

    Kifflom

  • Members
  • Joined: 15 May 2012
  • None

#528

Posted 17 October 2013 - 02:27 PM

Crash in the mission Drive-by, while heading to Pay N' Spray to evade the cops. Tried with various IDE Tweaker settings, including defaults, all crashes report the same error

GTA:SA Crashed, Debug Info Follows:



GTA Info:



Error: Unknown



Assembly Info:



Exception At Address: 0x00538103

Exception Code: 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)



Registers:

EAX: 0x00000500	EBX: 0xFFFFFFFF

ECX: 0x04741D38	EDX: 0x000009C4

ESI: 0x00000000	EDI: 0x0D11D8DC

EBP: 0x041722AC	ESP: 0x0028FC84



Last Opcode: 0001 in thread 'main' (0xA90750)

ThirteenAG
  • ThirteenAG

    Gangsta

  • Feroci
  • Joined: 29 Dec 2008
  • None
  • Contribution Award [Mods]

#529

Posted 17 October 2013 - 02:30 PM Edited by ThirteenAG, 17 October 2013 - 02:32 PM.

The way i see it: http://imageshack.us...9/5613/4qfy.png
 

There is a bug in VC version, i mean while using melee weapons ...i can't hurt any ped.
 
Also something strange happens with game lighting - when turned towards west screen is geting a bit dimmed, what is inconvenient in night time cuz then it's hard to see something.
 
I tested it and i am sure those two issues came with this mod, so maybe it would be worth to take a look at it and fix if possible ;)

Oh, i'll check it out.

Crash in the mission Drive-by, while heading to Pay N' Spray to evade the cops. Tried with various IDE Tweaker settings, including defaults, all crashes report the same error

Hm, seems like the same interior crash, try to increase values in maplimit.ini even further.

KawakSallas
  • KawakSallas

    Kifflom

  • Members
  • Joined: 15 May 2012
  • None

#530

Posted 17 October 2013 - 02:46 PM

No luck. At least, it reports a slight different error with increased maplimits

GTA:SA Crashed, Debug Info Follows:



GTA Info:



Error: Unknown



Assembly Info:



Exception At Address: 0x00538103

Exception Code: 0xc0000005 (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION)



Registers:

EAX: 0x00000500	EBX: 0xFFFFFFFF

ECX: 0x04AF1D38	EDX: 0x000009C4

ESI: 0x00000000	EDI: 0x0D64D8DC

EBP: 0x04522284	ESP: 0x0028FC84



Last Opcode: 0001 in thread 'CarSpaw' (0x1AB4CD8)

MrMateczko
  • MrMateczko

    ~yay!

  • Members
  • Joined: 10 Dec 2011
  • Poland

#531

Posted 17 October 2013 - 02:46 PM Edited by MrMateczko, 17 October 2013 - 03:01 PM.

I also had crashes in Drive-Thru when at random occasions after killing Ballas.

 

False alarm, it was Chain Game related, loaded a normal save with this mission and it went fine.


KawakSallas
  • KawakSallas

    Kifflom

  • Members
  • Joined: 15 May 2012
  • None

#532

Posted 17 October 2013 - 03:32 PM

MrMateczko - can you try Drive-by to see if it crashes for you too?


glenster
  • glenster

    True

  • Members
  • Joined: 01 Apr 2004
  • United-States

#533

Posted 17 October 2013 - 03:48 PM Edited by glenster, 17 October 2013 - 03:59 PM.

In G-Spotlight, the PCJ 600 won't enter the elevator.

 

How do you add those recommended settings to Maxo's Vehicle Loader?


Chilean Dawg
  • Chilean Dawg

    Crackhead

  • Members
  • Joined: 22 Jun 2013

#534

Posted 17 October 2013 - 04:18 PM

Excellent mod, somehow this caused a side effect only in SA-MP. If you set the FOV above certain value you will see everything white.

I noticed since I had to deactivate this mod: http://www.gamemoddi...ynamic-fov.html

When looking up everything turned white since what this mod does is to simulate "GTA IV" dynamic FOV.


TJGM
  • TJGM

    Politically correct.

  • GTA Mods Staff
  • Joined: 14 Jun 2011
  • Ireland
  • Helpfulness Award
    Contribution Award [Mods]

#535

Posted 17 October 2013 - 04:25 PM

help maybe?

Help with what? You haven't exactly given a lot of information. I told you that you must've installed it wrong, check the farclip distance of coronas in 2dfx.ini.


MrMateczko
  • MrMateczko

    ~yay!

  • Members
  • Joined: 10 Dec 2011
  • Poland

#536

Posted 17 October 2013 - 04:43 PM

MrMateczko - can you try Drive-by to see if it crashes for you too?

I've just tested it, no crashes for me, I've passed this mission with zero problems.

Maybe my settings will help you out:

http://pastebin.com/T0g95sBx


KawakSallas
  • KawakSallas

    Kifflom

  • Members
  • Joined: 15 May 2012
  • None

#537

Posted 17 October 2013 - 05:06 PM

Now this is wierd.

 

In the mission Drive-by, if you pass by Alhambra club en route to the Pay N' Spray, the game will crash. Taking any other route, the mission goes fine.


l911
  • l911

    ⒶⓌⒺⓈⓄⓂⒺ

  • Members
  • Joined: 02 Oct 2008

#538

Posted 17 October 2013 - 06:17 PM

hi this mod looks soo cool but it make my game lag in the city at night, can i tweek it somehow ? i dont know maby change the drawing distance of those lights ...

My laptop can run GTA SA on highest setings with enb with no problem.


MrMateczko
  • MrMateczko

    ~yay!

  • Members
  • Joined: 10 Dec 2011
  • Poland

#539

Posted 17 October 2013 - 07:50 PM

Now this is wierd.

 

In the mission Drive-by, if you pass by Alhambra club en route to the Pay N' Spray, the game will crash. Taking any other route, the mission goes fine.

 

I sadly confirm this. The IDE Tweaker is unpredictable, even with the MapLimit. At least I can easely remove it when playing the Chain Game, and put it back when I'll feel like it.


SilverRST
  • SilverRST

    Ghetto Star

  • Members
  • Joined: 25 Mar 2013
  • None

#540

Posted 17 October 2013 - 11:52 PM

 

Now this is wierd.

 

In the mission Drive-by, if you pass by Alhambra club en route to the Pay N' Spray, the game will crash. Taking any other route, the mission goes fine.

 

I sadly confirm this. The IDE Tweaker is unpredictable, even with the MapLimit. At least I can easely remove it when playing the Chain Game, and put it back when I'll feel like it.

 

What is Chain Game?





3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users