Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Problem downgrading to patch 1.0.4.0

5 replies to this topic
pyrob
  • pyrob

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2013

#1

Posted 13 August 2013 - 02:41 PM

Hi all,

I have this problem where I followed this guide, Guide on how to downgrade to patch 1.0.4.0 (Steam Version) and downgraded the game from patch 1.0.7.0 to patch 1.0.4.0. However, after starting up the game, the game shows a blank screen after the introduction R* logos. The game was able to run on patch 1.0.7.0. When I start up the task manager, it shows the game was not responding. Can anyone help me with this? Thanks.

My PC specs:
cpu: i5 3470 @ 3.20Ghz (4 CPUs)
gpu: Sapphire hd 7850 2GB OC
ram: g.skill 1333mhz 8GB
os: Windows 7 Pro (64-bit)

Brainsick
  • Brainsick

    Peon

  • Members
  • Joined: 10 Sep 2011

#2

Posted 13 August 2013 - 02:51 PM

Did you make sure xliveless was on your main GTA IV folder? It is necessary if you're gonna downgrade.

-edit- remember to download the fonts.rar file on that guide after installing xliveless otherwise your menu fonts will disappear. I've used that exact same guide over the years and it works everytime.

pyrob
  • pyrob

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2013

#3

Posted 14 August 2013 - 03:54 AM

Hi,

I've copied the xliveless files and copied the font files into to the GTA IV main folder. After I launch the game, it stops responding after the GTA IV logo.

pyrob
  • pyrob

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 13 Aug 2013

#4

Posted 14 August 2013 - 04:56 AM

Hi,

I've solved it by downloading the patch file from another website since the one the manual gave didn't work. Thanks.

Neutrino Sunset
  • Neutrino Sunset

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 07 Dec 2013

#5

Posted 07 December 2013 - 09:22 PM

Getting the exact same issue. Would you mind sharing the link to the working 1.0.4.0 installation please :)


jpm1
  • jpm1

    Vice city citizen

  • Members
  • Joined: 26 Sep 2005
  • European-Union

#6

Posted 07 December 2013 - 09:39 PM

[OT]not sure it's the good choice , only 1.0.7.0 allows to install 35 more cars (and it's pure goodness)[OT]





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users