Quantcast

Jump to content

» «
Photo

Mouse doesn't work [MAC]

4 replies to this topic
nickoli918
  • nickoli918

    Player Hater

  • Members
  • Joined: 29 Jul 2013

#1

Posted 29 July 2013 - 02:10 PM

Recently purchased San Andreas from the App Store for my Mac. Mouse does not work in game. Tried switching mouse. Nothing. Update and re-installed game. Nothing. Any tips on how to fix this problem would be helpful.

miromiro
  • miromiro

    Time Killa™

  • Zaibatsu
  • Joined: 26 Nov 2009
  • None
  • GTANet Contribution Award [Newbie Guide]
    Most Improved 2010

#2

Posted 29 July 2013 - 03:33 PM

Have you tried removing the gta_sa.set file located in the San Andreas User Files folder?
Anyway, here's a fix that helped me tons: download the dinput8.dll file and place it in your main San Andreas directory. It should fix the problem.

xX_GTA-KiNG_Xx
  • xX_GTA-KiNG_Xx

    Godfather

  • Members
  • Joined: 28 Jun 2012

#3

Posted 29 July 2013 - 08:28 PM



This video should help you

BTW it's crash no. 1

Rizqan
  • Rizqan

    Formerly known as Rizqan7

  • Members
  • Joined: 25 Jul 2013
  • Indonesia

#4

Posted 30 July 2013 - 03:19 PM

Just go to here note: you must have Asi Loader before instaling it colgate.gif

cst1992
  • cst1992

    Spam Hater

  • Members
  • Joined: 27 Dec 2012

#5

Posted 24 August 2013 - 03:40 PM Edited by cst1992, 24 August 2013 - 05:54 PM.

mouse does not work when there are multiple cores. try setting affinity to one cpu.
Worked for me




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users